| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Pytanko . . .
Autor Wiadomość
dominik 69 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 02:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

z punktu widzenia chłopaka to jest tak....:
-kiedy jš widzišłem nog mi sie uginały (seri0 Very Happy)
-robiło sie goršco w kltce piersiowej
-kiedy widziałem jš z innym chłopakiem czułem cholerna zazdroœc
-œwiat wydawał sie kolorowyy
-niewidziałem nic złego...zadnych smutnych chwil

underground Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 15:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

do autorki postu : na tego jedynego masz jeszcze pelno czasu, ciekawe ile masz lat ?

to o czym mowicie to zwykle zauroczenie... zreszta dziwi mnie jak ludzie z wiekiem <17 moga pisac o takich rzeczach... o kims jedynym mowi sie bedac z nim w zwiazku przez kilka lat, a tak na marginesie - wiele osob nie bawi sie w dluzsze zwiazki, wola seks na jedna noc - uwazaj na nich
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Załamana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 12:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nigdy sietak anprawdęnei wie czy to ta miłoś cjednyna.Przeważnie jeste tak że sięmyśli że tak jest a tak naprawdę po jakimś czasie zakochujesz soew w innej osobie i tezmyslisz ż eto ta jedyna atak niejest , bo potem z nowu ..dopiero mozna stwierdzić gy siechodzi w zwiazku dłuższy czas gdzieś 2 lata okoloo 3 to możan stwiedzić ż eto ta jedyna miłoś...A jak ten chłopak jest fajny , śmiszny i ladny to pokieruj sie swpimsercem......Pozdrawiam Cię sredecznie i zapraszma na moje forum
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 14:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To sie czuje czy to ten jedyny... Ale sšdze że do tego ktory ci sie podoba mozesz czuc miłosc (pisze " możesz " bo nie wiem jak jest ) ale to nie bedzie taka miłoœc na całe życie do tego jedynego... Tera może Ci sie tak wydawać ale dopiero za kilka lat (może kilkanaœcie...) poznasz tego jedynego na całe życie ( chyba że zrobisz kariere w Kosciele Very Happy ) z ktorym bedziesz chciała zostac na zawsze ... A teraz jeœli czujes że to ten jedyny (chociaz to napewno nie on ) to poprostu postaraj sie żeby łaczyło was cos więcej ale potem i tak napewno sprawy sie tak potoczš że poznasz innego i jeszcze innego a teraz Zyj, kochaj i pozwól być kochanym !!! Very Happy

Załamana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 10:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powidzmy że kiciu masz racjęchociaż nie zupelnie , no ale cośjest w tym..Serdecznie pozdrawiam ....Papapapa.
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 10:34   

czy wy wszyscy musicie odkopywać stare tematy???
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 10:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kradziejka napisał/a:
czy wy wszyscy musicie odkopywać stare tematy???
tak :]

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu