Ja jestem poprostu sobą, nikogo nie udaję. Nie przeklinam, nie pluję itd... no i ten UŚMIECH!
Pozdro,
_________________ - I love!
- What...what...?
- Someone...
- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 16 Sty, 2005 14:44
Poprostu trzeba być sobą jesli nie akceptuja Cie to znajdz inne towarzystwo przeciez nie jestes trędowata. To najlepszy sposob ... chyba ze chcesz udawać kogos innego.
heh no coz.
ja raczje nigdy nie zastanawialam sie nad tym "o boze co tu zrobic zeby mniektos polubil? :/"
poprostu rozmawialam z ludmzi, nikogo nie udawalam i teraz nie lubia mnie tylko te osoby ktore mi czegos zazdroszcza, hehe albo te dla ktorych sie nie podoba cos we mnie, np. ze czesto przeklnac mi sie uda porzadnie, albo ze lubie zapalic sobie. ;p
ale zazwyczaj to nikiomu nie przekszadza. :]
koniec koncow jak cie ktos nie lubi to poprostu sie nim nie przjemuj, bo w koncu najwazniejsze jest to co mysla o tobie znajomi, przyjaciele, prawda?
pozdrawiam.
_________________ Szeptem na ucho powiem że
Że ja, ja się tego wyrzekam...
Wyrzekam bo...
Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Sty, 2005 12:22
Nie można udawać kogoś kim się nie jest, wszyscy będą lubić ,,aktora,, a nie ciebie, weźcie to sobie do serca i przemyślcie pozdro
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Sty, 2005 23:09 Re: Jak być lubianym ?
dorota93 napisał/a:
Powiedzcie mi prosze jak byc lubianym? Czasami czuje że jestem troche odtrancana przez towarzystwo Jakieś wskazówki czy coś...plose podajcie mi...
Musisz być sobą. I to jedyna 'recepta'. Jeśli komuś to nir wystarcza, to daj sobie z tą osobą spokój.
Pozdrawiam.