* kiedyś w bravo girl była sonda "co chłopcy wiedzą o dziewczynach" i było pytanie, w jaki sposób można zajść w ciążę. Z tego 12% odpowiedziało, że już wtedy, gdy laska siądzie facetowi na kolanach. -_________-''
Znam ten motyw, był to temat przodujący na wycieczce szkolnej gdy siedziałam koledze na kolanach^^. I doszliśmy do wniosku,z ę się da, tylko zalezy, czy chłopak bardzo się z tego cieszy... jak siedzą i jak są ubrani a więc widzisz możliwość jest
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 22 Sty, 2005 19:45
No ale to bylo cos ze masz spodnie i w ogole, normalne ciuchy i załpodnione <joke> Bo dać się da w jakikolwiek sposób. Podobnie jak można dochodzić zapłodnienia z deski klozetowej.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 22 Sty, 2005 20:38
Przypomniałaś mi hasło "Ciebie to chyba z kibla zeskrobali"...
Tobie też tłuamczyć jak można przez ubikację? No więc jest sobie pan, który struga kredkę i mu leci po bokach... co ja gadam... a potem pani na to siada jakoś tak i małe kijanki idą do takiej wielkiej kulki i tylko jeden sie przedostanie
Jeju,Ja się z takimi blogami nie spotkałam za to z takimi:
Cześć. Mam do ciebie proźbe => Wejdz na mojego bloga - http://blog.tenbit.pl/nidia i zostaw komanta... mam pożegnalną notke i chciałabym uzbierać jak najwięcej komentarzy. Plizz. Zrobisz to dla mnie?
9już oczywiście ma temat że wróciłą od babci no ale wcześniej jej taki komentarz walnełam że wstydze si ę go napisać tu
Robi se notke pożegnalną że wyjeżdza na trzy dni .Jeju ja bardziej aktualne tematy robie np.ferie (no zapomniałąm wpisać tematu na moim blogu)www.wpisydzieci.blog.onet.pl
Tobie też tłuamczyć jak można przez ubikację? No więc jest sobie pan, który struga kredkę i mu leci po bokach... co ja gadam... a potem pani na to siada jakoś tak i małe kijanki idą do takiej wielkiej kulki i tylko jeden sie przedostanie
Mialam kiedys taka glupia koleznake, co byla pewna, ze zaszla w ciaze, bo wydawalo jej sie, ze w kiblu usiadla na spermie, i okres jej sie spoznial Nawet test kupila!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 15:14
Nena napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:
Mialam kiedys taka glupia koleznake, co byla pewna, ze zaszla w ciaze, bo wydawalo jej sie, ze w kiblu usiadla na spermie, i okres jej sie spoznial Nawet test kupila!
No to widzę, że nie tylko ja mam 'dziwnych' znajomych. Z tą tylko różnicą, że miała 15 lat i w ogóle nie miała (jeszcze) okresu, więc siadła niby na spermie i rzekomo zaszła w ciążę, dlatego okres się jej nie pojawił. Test kupiła, ale nie wierzyła, więc poszła do lekarza. Ten ją wyśmiał, znajomi z resztą też.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Jasne, że nie wierzę w takie blogi. Są stworzone dla sławności szczególnie na jakże kitowym onecie. Po prostu ostatnio je ignoruję i każdy powiien robić podobnie, żeby nie znalazły się w tych "najchętniej czytanych".