| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Moja mama nie rozumie tego ...
Autor Wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 15 Maj, 2003 21:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście Madziu, moja druga metoda opiera się na ściemnianiu i jak już powiedziałam jest niesprawdzona... I MOŻE CZASEM POGORSZYĆ SPRAWĘ , ale jak już wcześniej powiedziałam wymaga ona też cierpliwości !!! To, że nie widać krawędzi nie ma dosłownie dziać się z dnia na dzień ("na drugi dzień" to tylko przenośnia)!!!
Ma poprosty marydzić, tyle, że nie w szkole, ale w domu
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
niewidoczna kasia

PostWysłany: Pią 16 Maj, 2003 10:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez kiedyś chciałam mieć okulary:)
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 17 Maj, 2003 23:14   

Hmm...mama Ci nie wierzy że masz problemy wzrokowe ? Mam pomysł. POwiedz mamie że oczy Ci się zamazują itp. i jak nie będzie wierzyć, to pójdź z mamą do okulisty, aby jej to udowodnić Smile
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 10 Cze, 2003 14:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 13 lat, to tak jak ty, okulary noszę od 4 roku życia. ostatnio kupiłam sobie takie ładne w których równie ślicznie wyglądam i się cieszę, ale ja nigdy już nie będę miała zdrowego wzroku Sad Wiesz co? powiedz mamie że czasem nie widzisz wyraźnie, że masz zmazy powinna cie zrozumieć i iść z tobą do lekarza

Numer Gadu-Gadu
2891618
niznajoma13
Gość
PostWysłany: Pon 11 Sie, 2003 20:18   

Dobrze dobrze dziekuje ale sotatnio zaczeły mi sie silne bóle głowy no i byłam z tym u lekarza z mama no i wkoncu pani kotor stwierdzial ze jest od zaburzenia wzrokowego czy jakos tak..... no i mnilama isc do okulisty wiec pojde mam date na 25 wrzesnia 2003r. no i napewno bede nosila okulary!!!!!!!!! no to papa Rolling Eyes
Powrót do góry
hajdulka
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 12 Sie, 2003 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja poweidizlam mamie tzn mowilam jej to chyba eee 1 mieisac Razz ze jak czytam to mnie bola oczy ze mi łzawią i takie tam poszlam do okulistki dala mi krople na 7 dni po ktorych bylam [prawie slepa i sie okazalo ze mam wade i nosze okularki do czytania Razz

Maciek Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 12 Sie, 2003 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niefiem czy ktos to wyjasnial bo niekcialo mi sie czytac
ale ja noshe okulary to mi tez taka "mgla" przyslania obraz
Jak sobie ide to nagle naokolo zaczyna sie robic ciemno i coraz mniej zaczynam widziecbo ta czern sie powieksza , zazwyczaj to trwa moment
ale raz kiedy wchodzilem po schodach to zrobilo mi sie strasznie ciemno i juz widzialem przez taka jakby kropeczke mala wtedy w glowie mi sie zaczelo sie krecic i prawie zemdlalem a co za tym idzie spadlem ze schodow Evil or Very Mad Confused
Powrót do góry
hajdulka
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 12 Sie, 2003 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam cos podobnego tlyko ja widze biala plane ktora nie widze przez moment tylko dluzej.....

deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 14 Sie, 2003 16:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Maciek napisał/a:
niefiem czy ktos to wyjasnial bo niekcialo mi sie czytac
ale ja noshe okulary to mi tez taka "mgla" przyslania obraz
Jak sobie ide to nagle naokolo zaczyna sie robic ciemno i coraz mniej zaczynam widziecbo ta czern sie powieksza , zazwyczaj to trwa moment
ale raz kiedy wchodzilem po schodach to zrobilo mi sie strasznie ciemno i juz widzialem przez taka jakby kropeczke mala wtedy w glowie mi sie zaczelo sie krecic i prawie zemdlalem a co za tym idzie spadlem ze schodow Evil or Very Mad Confused

Porozmawiaj o tym z lekarzem - pediatrą - może to problem krążenia.
A może za mało zjadłeś, albo gwałtownie wstałeś.

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu