wszystko to co wcześniej:) a tak ode mnie to ta najbardziej lubie Garnier Fructis "suuper gładkośc" czy jak to tam ma na imie:D. Bo mam krręcone dosyc włosy i zniszczone takze dosyć a ten szampon/odżywka sprawia ze moze nie sa proste ale za to gladkie i błyszczące - ładniutkie i potem łatwiej je wyprostować.
A no i jeszcze jedno. Ktos tam napisał ze nie opłaca sie kupować całej serii a ja czytałam gdzies i zgadzam sie z tym, ze ZWŁASZCZA w przypadku szaponów i ogólnie preparatów do włosów to one działają (wymierne rezultaty ze tak powiem :))) ) dopiero po zastosowaniu kilku produktów razem. Bo one, a własciwie te składniki w nich uzupełaniją sie przy jednoczesnym stosowaniu i zaczynają dzialać na włosy. to chyba ma sens, nie :)) chociaz w wiekszości pryzpadków szampon i odzywka to wszystko, to w Dove gdzie w tej nowej serii jest cała masa produktów pewnie też zestaw odżywka+szapon wystarczy.