| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Całowanie
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 13:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy wyrazanie milosci, w sposob np. calowania, i przytulania, to zaraz swinistwa?
wytlumacz mi to bo jakos tego nie rozumiem Razz <rotfl>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 14:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe mala ja nie bede sie wypowiadac w imieniu robala - powiem od siebie - nie ma w tym nic zlego, wrecz jest to wskazane...tylko ze wszytkie przedmowczynie chcialy sie raczej calowac nie z powodu milosci (zadna nie wspomniala o jakims cudownym chlopaku) a uzaleznienia od calowania, czyli raczej wychodzi na to, ze nie trzeba kochac wystarczy ze jest ladny Wink a hmm nie wiem dokladnie w jakim wieku jest kazda z was ale sadze ze srednia wieku wyjdzie pomiedzy 13 a 14 lat a ja bedac w tym wieku calowalam sie moze ze 4 razy i potem czulam sie lekko zawstydzona a temat ten poruszany byl tylko w scislym gronie przyjaciolek (owszem mowilo sie ze to przyjemne ale jak mowie tylko w scislym gronie - intrenet te 10 lat temu nie byl tak powrzechny) Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Robal Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 14:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie o to chodzi. Jakby to jeszcze chodziło o jakąś miłośc, jakby chociaż jedna wspomniała o jakimś rewelacyjnym partnerze teoretycznie na całe życie. A im sie chce tylko...
cholercia-kilkanaście lat a aż tyle sie zmieniło. Ja chce być młody!!!(i pokożystać Wink )!!!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5301654
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 15:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ciekawe co bedzie za te nastepne kilkanascie lat biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 15:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie zdaje mi sie tam zebys w wieku 15 lat mowila o partnerze na cale zycie Wink hyh
a o jakims koncertnym facecie to ja chyba akurat nie wspominałam tu a moze w innych tematach =]
poza tym coz, narwane napalone malolaty hm... ^^

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

robal napisal teoretycznie na cale zycie Smile
a w temacie o moderatorze wlasnie ten temat mialam na mysli i wlasnie te dwa zdania, ktore teraz powiedzilas 'napalone malolaty' Smile
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 15:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ta, napalone małolaty =]
zawsze mozna na wszstko spojrzec z roznych stron Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 16:30   

Zawyżam średnią wieku ^^... 16 lat to nie aż taka małolata, chociaż i tak dla wielu mała sisksa le rozmowa łdnie się rozwinęła Wink
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe no 16 lat to piekny wiek...ja w tym wieku zabrnelam dalej niz buzi buzi - ale bardzo go kochalam i wlasnie myslam ze to ten jeden i jedyny a po 5 latch jakos zmienialm zdanie...Wink
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 17:21   

Więc kto mi się dziwi, ze mi się chce... całować...
Frigg dobrze, że po 5 latach, nie po 5 godzinach kiedy porzuci jak smiecia... ale tyś rozsądna dziewczynka i historia Cię ominęła Wink
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 17:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

alez ja sie wcale nie dziwie ze sie chce - bo z tego co pamietam mi tez sie chcialo - tylko jak moiwe o takich rzeczach gadalo sie bardzo prywatnie z nutka zawstydzenia, a wiesz elfko, ja wiedzilam ze nie zostawi po 5 godzinach - to sie poprostu wie i czuje, ze chlopak nie na to leci..oczywiscie wszytko zlaezy od dziewczyny na co patrzy i zwraca uwage w zachowaniu chlopaka (lepiej zdac sie na wlasne uczucia i sibie niz na zapewnienia chlopaka) - gdyby byl pierwszym lepszym, takim co odrazu pcha lapy pod bluzke to wiecj niz te lapy od bluzka by nie dostal...Smile
Powrót do góry
Nikav Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 18:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Saath.
Ymm...No dobra, zawyżę średnią wieku, a dodatkowo trochę Was zaskoczę (sądząc po pannach, które się wypowiedziały). 28 kwietnia kończę 15 lat. Z ustami jakiejś dziewczyny miałem jeden jedyny kontakt, którym było lekkie cmoknięcie. Szczerze mówiąc nie ciągnie mnie do całowania aż tak bardzo jak te panny oO'. Może oszalałem? Macie kaftanik?
Pozdrawiam
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taaa =] moja kochana Nenar Nenar (ja Ci miałam kogos u mnie znaleźć jak dobrze pamietam ale teraz chyba nie musze Wink)
ja tam dużo mlodsza od Nenar nie jestem Wink no ale hormony tez szaleją Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikav napisał/a:
Saath.
Ymm...No dobra, zawyżę średnią wieku, a dodatkowo trochę Was zaskoczę (sądząc po pannach, które się wypowiedziały). 28 kwietnia kończę 15 lat. Z ustami jakiejś dziewczyny miałem jeden jedyny kontakt, którym było lekkie cmoknięcie. Szczerze mówiąc nie ciągnie mnie do całowania aż tak bardzo jak te panny oO'. Może oszalałem? Macie kaftanik?
Pozdrawiam

E no bez przesady ... ja znam wielu facetów którzy sie jeszcze nie całowali Smile
Kazdy robi to na co ma ochote i kiedy ma ochote Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikav napisał/a:
Saath.
Pozdrawiam

hmmm moj chlopak calowal sie pierwszy raz z dziewczyna jak mial wlasnie kolo 15 lat a ta dziewczyna bylam ja (znamy sie jakos 10 lat i bylismy dobrymymi kumplami, w zasadzie byl moja pierwsza miloscia, a potem drogi sie rozeszly ja poznalam owego pana co o nim mowilam wczesniej), a calowal sie bo ja zainicjowalam to calowanie (jak teraz mowi sam by to zrobil ale sie wstydzil i bal ze go wysmieje) Smile wiec o jakim kaftanie mowimy Smile
Powrót do góry
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu