| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Babochlop ??? Pomocy!!!!!
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 10:38   

Ewentualnie są na allegro te takie wkładki silikonowe... no te co w TV są za 99 zł, to na allegro za 39. Razz Zamiast biustonosza i wgięć nie będzie. Razz Ale na 'deskę' to i stanik, i jakieś Bóg wie jakie wkładki nic nie dadzą... Poprostu zaakceptuj siebie i już.

Cytat:
Staniki push-ap są po to aby podtrzymywać piersi a nie je powiększać

Push-up powiększają. Wink Podtrzymują też, ale również powiększają.

Cytat:
albo jeśli np. ktoś ją popchnie na ścianę(brzuchem do sciany) a tu takie wgięcie w staniku...

Jeśli ma dobrze dobrany stanik [no i z wkładkami w nim nie przesadziła], to żadnego wgniecenia nie będzie. Oczywiście, jeśli panna ma tam pod nim coś, a nie dokładne nemo... Wink

Pozdrawiam.
Przejdź na dół
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 10:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co nie zmienia faktu,że takie coś wygląda ohydnie moim zdaniem po porstu...jednego dnia jest "płaska" a nagle... Rolling Eyes albo kiedy np. podczas wfu podczas biegu stanik skacze sam w gore w dol... Rolling Eyes Jak to musi wygladac... Nie no dobra...Niby maja powiekszać ale na cholere komuś stanik tylko po to,żeby powiekszal piersi? Oprócz tego za duży stanik nic nie daje,bo ani nie podtrzymuje ani nic...Nie no ale to jest tylko moje zdanie oczywiście...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 11:47   

Tak, ale np. u mnie widać, że mam biut w push-upie, a normalnie to wyglądałam jak deska [chociaż coś tam miałam]... Poza tym dobrze dobrany etc. skakać nie powinien. Wink
Choć co prawda, tak nagle z dnias na dzień cycków przybrać to mało prawdopodobne i się rzuca w oczy, więc po części podzielam Twoje zdanie. Wink
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 12:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe nom pamietam jeszce na poczatku liceum jak bylam, mielismy w kalsie taa wlasnie plaska dziewczyne. i ona wlasnie z dnia na dzien zaczela posiadac biust (podejrzewam, ze wlansie z powodu push-upa) - hehe chlopaki z meisiac o tym gadali Wink (w sumie ja tez jako, ze z owymi chopakami sie kumplowalam Wink)

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wielka Łapa Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 22 Lut, 2005 14:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:
Wielka Łapa napisał/a:

Słyszałem, że pływaczką może wyrosnąć członek

Neutral ... Co ?? ... no co wy Smile to neimozliwe Smile

Są na świecie takie rzeczy, które się fizjologom nie śniły. Smile

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 13:57   

Penis nie urośnie na pewno, dkoro o czymś takim myślicie to czemu np. nie zastanwiacie się czy urośnie wam ręka na nodze?! Question Penis nie może się wziąść z nikąd, a co do piersi to jest możliwe żę to przez sport, powinnaś więcej jeść, szczególnie rzeczy mleczne i warzywa Smile

edit Arrow A do czasu aż stan z piersiami się polepszy możesz nosić ,sztuczne, np stanik wypchany odrobiną gazet czy coś takiego co byłoby odpowiedniego rozmiaru a żeby było wygodne. (Razz) tylko żęby gazetowe piersi nie zrobiły się ogromne z dnia na dzień. Na początku malutkie potem troszkę większe itd. Idea
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aren napisał/a:
Penis nie urośnie na pewno, dkoro o czymś takim myślicie to czemu np. nie zastanwiacie się czy urośnie wam ręka na nodze?! Question Penis nie może się wziąść z nikąd, a co do piersi to jest możliwe żę to przez sport, powinnaś więcej jeść, szczególnie rzeczy mleczne i warzywa Smile

edit Arrow A do czasu aż stan z piersiami się polepszy możesz nosić ,sztuczne, np stanik wypchany odrobiną gazet czy coś takiego co byłoby odpowiedniego rozmiaru a żeby było wygodne. (Razz) tylko żęby gazetowe piersi nie zrobiły się ogromne z dnia na dzień. Na początku malutkie potem troszkę większe itd. Idea

Yy ... niee ... gazet to napewno nie ... wogole lepiej sobie nie wypychaj :/
Jak już mozesz sobie kupić jakiś stanik push-up czy coś takiego
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gorzej jak ktos bedzie chcial ci wlozyc rece pod stanik Razz

nie ale pushup jest ok.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała napisał/a:
gorzej jak ktos bedzie chcial ci wlozyc rece pod stanik Razz

nie ale pushup jest ok.

Rzeczywiście głupio by wyszlo gdybyś już miała chłoaka idziecie sobie on wkłada rączkę pod stanik a tu co? Gazeta...hehe...Nie wiem czy aż tak dobry pomysł..........:/

Numer Gadu-Gadu
7060479
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najlepiej już teraz pędź do ginekologa albo pediatry . gdzieś czytałam że nawet jeżeli w wieku 13 lat nie ma się żednych obiawów dojrzewania to trzeba się skontaktować z lekarzem
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 10:57   

sami10 napisał/a:
najlepiej już teraz pędź do ginekologa albo pediatry . gdzieś czytałam że nawet jeżeli w wieku 13 lat nie ma się żednych obiawów dojrzewania to trzeba się skontaktować z lekarzem

Sami, ona mówiła, że nie ma tylko biustu. Nie wiemy, czy nie ma innych oznak, bo na o tym nie powiadomiła.
Powrót do góry
zygusia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 10:05   Nie przejmuj się:) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O ile miałaś miesiączkę to się nie przejmuj. Jesli nie to zapytaj mamy kiedy miała . Moze prprostu w genach masz zapisane że późno. A jeśli chodzi o biust to też się nie martw. Popatrz na młodziutkie łyżwiarki figurowe. Maja tak jak ty. Jeszcze masz czas;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 13:07   Re: Nie przejmuj się:) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zygusia napisał/a:
O ile miałaś miesiączkę to się nie przejmuj. Jesli nie to zapytaj mamy kiedy miała . Moze prprostu w genach masz zapisane że późno. A jeśli chodzi o biust to też się nie martw. Popatrz na młodziutkie łyżwiarki figurowe. Maja tak jak ty. Jeszcze masz czas;)

czy mi sie zdaje czy ten temat został juz wyjaśniony? Po co odnawiasz temat??

Numer Gadu-Gadu
7060479
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 13:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wielka Łapa napisał/a:
Kinga napisał/a:
Wielka Łapa napisał/a:

Słyszałem, że pływaczką może wyrosnąć członek

Neutral ... Co ?? ... no co wy Smile to neimozliwe Smile

Są na świecie takie rzeczy, które się fizjologom nie śniły. Smile

Tak, tak lepiej uważaj b o kiedyś obudzisz się rano z penisem ;]

hyhyh no ludzie dajcie spokój penis nie może wziąść się tak nagle z nikąd..i myślę że nasza atorka postu robiła sobie z nas poprostu głupie żarty żeby potem posmiać się z odpowiedzi Wink
A co do małych piersi to uważam że odpowiednio dobrany stanik push up lub usztywnianyzueplnie wystarczy i podkreśli twoje piersi byleby nie był za duży bo to naprawdę głupio wygląda i widać jak ktoś ma za duży biustonosz...często nawet pod bluzką widać ze on troche odstaje a pozatym przy przebieraniu się na w-fie oraz ćwiczeniach też jest to widoczne nawet jeśli nam się wydaje że nie. A push up wlasnie powstał dla kobiet z małymi piersiami ale bez przesady..nie dla kobiet tóre wogóle ich nie mają. Jeśli masz piersi np rozmiaru 0 to w push upie będą wyglądać troche większe np. AA...itp..Zresztą push up jest wygodnym stanikiem i nadaje się pod duże dekoldy. JA bym polecała właśnie taki albo zwykły ładnie dobrany rozmiarem usztywniany staniczek i bez żadnego tak wypychania gazetami bo to wszystko widać a pozat6ym napewno nie jest to wygodne. Zresztą po co aż tak oszukiwać matkę naturę? A jeśli trojepiersi są bardzo malutkie lub nie masz ich wogóle to najlepiej zacznij od zwykłych staników bo może być ci niewygodnie.

Numer Gadu-Gadu
730730
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 16:15   

NApisałas troche mało. Nie wiemy czy maszmiseiaczke jesli tak to nie powinnas sie przejmowac, mozliwe a raczej napewno bedziesz miala male piersi ale powinny ci chociaz troszeczke urosnac. A skoro jestes plywaczka to chyba nie mozesz miec piersi do kolan nie?
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu