| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
przyjaźń
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:11   

Dziewczyneczko, to co my Ci możemy poradzić na to, że boisz się innych ludzi? I co, chłopak gryzie, zje, zgwałci Cię przy wszystkich? O_o [sora poniosło mnie]
Poprostu siedź w domu, bo innego wyjścia z takiej sytuacji nie widzę. Neutral

Ps. Zawsze można przespać wycieczkę... Mr. Green
Przejdź na dół
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziewczyneczka napisał/a:
Łatwo tak powiedzieć że 'poznasz chłpoaka". Później wszystkie dziewczyny w klasie będą mi dokuczać i gadać np. "idź do twojego chłopaka"itd. itp. A tak w ogóle jeśli nie mam koleżanki to z kim będe w pokuju? Z chłopakiem? Z kim będe szłam w parze? Z chłopakiem? U nas w klasie jest taki zwyczaj że każdy ciągle chodzi tylko ze swoją koleżanką z którą siedzi w autobusie

A do cheasterki klasa eska to klasa dzieci specjalnej troski:( Ostatnio musiałam z taką siedzieć. Crying or Very sad I byłam całkiem odrzucona:(

No to namów tą swoją koleżankę z ławki! Moze jeszcze się zgodzi! Pogadaj, przeproś zaproponuj przyjaźńWink

Numer Gadu-Gadu
7060479
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 20:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabrielen napisał/a:
Dziewczyneczko, to co my Ci możemy poradzić na to, że boisz się innych ludzi? I co, chłopak gryzie, zje, zgwałci Cię przy wszystkich? O_o [sora poniosło mnie]

co do gwaltu jest to mozliwe, a najgorsze jest to ze ten chlopak moze okazac sie talibem ktory porywa dzieci dla tureckiego burdelu, a nauczycielka/opiekun moze z nim wspolpracowac, zanim wsiadziesz do autobusu musisz przemyslec wszelkie mozliwosci, wszystko sie moze zdarzyc.
A jeszcze gorsze moze byc od taliba, jak ci wsadza goscia ktory nawija od rana do nocy o pokemonach lub o innych gownach............. raz takiego spotkalem i nie polecam nikomu

Dziekuje za uwage, niech Bog was poblogoslawi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
kabama Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak jeszcze uważaj bo może obok ciebie usiąść wysłannik bin ladena i w polowie drogi sie wysadzi.... może również okazać się wampirem i wyssa z ciebie całą energie.... yyyy dobra starczy z głupimi żartami... Razz eeeee nie no yyyy aaaa uuuu bez wiochy róbta co chceta ja tam radze siem nie przejmowac z kim usiadziesz juz to mowilam zreszta Razz
a ty gladiator to masz kurna wybujana wyobraznie jak nie wiem...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kabama napisał/a:
tak jeszcze uważaj bo może obok ciebie usiąść wysłannik bin ladena i w polowie drogi sie wysadzi.... może również okazać się wampirem i wyssa z ciebie całą energie.... yyyy dobra starczy z głupimi żartami... Razz eeeee nie no yyyy aaaa uuuu bez wiochy róbta co chceta ja tam radze siem nie przejmowac z kim usiadziesz juz to mowilam zreszta Razz
a ty gladiator to masz kurna wybujana wyobraznie jak nie wiem...

to dobrze czy zle? a co do tego od pokemon to serio takiego widzialem, znajdz kogos kto kilka h dziennie oglada "inteligentne" bajki a zobaczysz ze to mozliwe Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 20:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie źle nie ale dobrze też nie tak po środku Razz ale to że masz poczucie humoru to raczej dobrze...
a co do tych pokemonów to wierze Razz bywaja i tacy Razz niestety.... w podstawówce chlopacy z mojej klasy szaleli na punkcie jakis glupich rzeczy biegali i skakali po korytarzach wrzeszcząc coś ciekawe widoki podobne do małp w dżungli.... jakie wpływy telewizja ma na psychike człowieka w szczególności dzieci..... kiedyś w progresif czytałam o toksycznych bajkach hehehe dobre było ale nie rozpisujmy sie tymbardziej ze nie na temat Razz
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to akurat norma, ogolnie szkola rzadzi sie prawami dzungli Very Happy a ja ogladalem duzo rzeczy i nic mi na psychike nie wplynelo jako dziecko ogladalem rambo, rocky, pierwsza czest terminatora itp i jest dumny z tego powodu Mr. Green bo juz jakos dziecko nie rajcowalo mnie ogladanie bajek Smile chyba ze dragonball ale to juz co innego Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 11:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gladiatorpl napisał/a:
to akurat norma, ogolnie szkola rzadzi sie prawami dzungli Very Happy a ja ogladalem duzo rzeczy i nic mi na psychike nie wplynelo jako dziecko ogladalem rambo, rocky, pierwsza czest terminatora itp i jest dumny z tego powodu Mr. Green bo juz jakos dziecko nie rajcowalo mnie ogladanie bajek Smile chyba ze dragonball ale to juz co innego Smile

He he tobie to fajnie...Moja siosta(3 lat) nawet odlotowych agentek na jetixsie nie moze oglądać:/
Rodzice twierdzą ,ze robi sie przez to agrasywna...I wg. mnie jest! Smile

Numer Gadu-Gadu
7060479
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 11:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja to tam troche ogladalam jakies wilki i zajace Razz i od dziecinstwa mialam jakies zaburzenia psychiczne bo zawsze sie wkurzalam ze wilk przegrywa i rodzila sie we mnie nienawisc i gniew Razz tak to jest jak wybierze sie nieodpowiednia postac na faworyta Razz eeee zawsze mialam problemy z psychika psychopaci atakuja Razz
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 11:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeszcze co do dragonballa wlasnie po tym chlopacy mieli takie odpaly Razz
Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh jeśli chodzi o bajki... To np. pszczółka Maja też może być zabroniona bo potem dzieci będą chiały latać jak ona i co? Moim zdaniem nie da się stworzyć takiej bajki aby nie uszkodziła psychiki dziecka... Ten temat zreszta o bajkach był już poruszony na temat "seks w atomówkach".

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 15:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ajeczka11 napisał/a:
Gladiatorpl napisał/a:

He he tobie to fajnie...Moja siosta(3 lat) nawet odlotowych agentek na jetixsie nie moze oglądać:/
Rodzice twierdzą ,ze robi sie przez to agrasywna...I wg. mnie jest! Smile

no fajne fajnie, i musze sie postarac wyciagnac oceny na koniec roku bo moze przestac byc fajnie Razz
Ja tam sie naogladalem filmow gdzie sie tylka leja jak bylem maly i jakos agresywny sie nie zrobilem Razz Arnold to moj idol Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem powinnas [pogadac obydwioma twoimi kolezankami i przyjaźnic sie z ibydwoma albo po prostu byc z nimi w dobrym kontakcie i siedziec np z jedna w drodze na miejsce a z druga w drodze powrotnej a na wycieczce "chodx wszedzie w obydwoma" i bedzie spoko i kazda powinna byc zadowolona a jesli ktorejs bedzie cos nie pasowało to olej je iznajdź sobie kogos innego... Jakby sie to nie udało to siadx sama a moze w ayutobusie jakos sie skumplujesz z kims jakimis di\ewczynami przed toba albo za toba i bedzie spox ale na pewni nie rezygnuj z wyci4eczki...

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 22:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co? A siedzieć z chłopakiem albo z dzieckiem specjalnej troski to przekleństwo,nie? Rolling Eyes Ojej,dziewczynki będą za mną łazic i gadać Neutral Dobra,wybaczam-chyba też tak sie zachowywałam jak miałam może 9,10 lat.
Nie wiem w ogóle w czym problem...Siadasz z x, a q ze swoją koleżanką? No i w czym problem?

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 11:44   

Gladiatorpl napisał/a:
Gabrielen napisał/a:

co do gwaltu jest to mozliwe, a najgorsze jest to ze ten chlopak moze okazac sie talibem ktory porywa dzieci dla tureckiego burdelu, a nauczycielka/opiekun moze z nim wspolpracowac, zanim wsiadziesz do autobusu musisz przemyslec wszelkie mozliwosci, wszystko sie moze zdarzyc.
A jeszcze gorsze moze byc od taliba, jak ci wsadza goscia ktory nawija od rana do nocy o pokemonach lub o innych gownach............. raz takiego spotkalem i nie polecam nikomu

Dziekuje za uwage, niech Bog was poblogoslawi

Przy okazji kolega okaże sie pedofilem i Rydzykiem, to juz w ogole.

rada: nie wychodzic z domu.
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu