Dziewczyneczko, to co my Ci możemy poradzić na to, że boisz się innych ludzi? I co, chłopak gryzie, zje, zgwałci Cię przy wszystkich? O_o [sora poniosło mnie]
Poprostu siedź w domu, bo innego wyjścia z takiej sytuacji nie widzę.
Łatwo tak powiedzieć że 'poznasz chłpoaka". Później wszystkie dziewczyny w klasie będą mi dokuczać i gadać np. "idź do twojego chłopaka"itd. itp. A tak w ogóle jeśli nie mam koleżanki to z kim będe w pokuju? Z chłopakiem? Z kim będe szłam w parze? Z chłopakiem? U nas w klasie jest taki zwyczaj że każdy ciągle chodzi tylko ze swoją koleżanką z którą siedzi w autobusie
A do cheasterki klasa eska to klasa dzieci specjalnej troski:( Ostatnio musiałam z taką siedzieć. I byłam całkiem odrzucona:(
No to namów tą swoją koleżankę z ławki! Moze jeszcze się zgodzi! Pogadaj, przeproś zaproponuj przyjaźń
Dziewczyneczko, to co my Ci możemy poradzić na to, że boisz się innych ludzi? I co, chłopak gryzie, zje, zgwałci Cię przy wszystkich? O_o [sora poniosło mnie]
Ps. Zawsze można przespać wycieczkę...
co do gwaltu jest to mozliwe, a najgorsze jest to ze ten chlopak moze okazac sie talibem ktory porywa dzieci dla tureckiego burdelu, a nauczycielka/opiekun moze z nim wspolpracowac, zanim wsiadziesz do autobusu musisz przemyslec wszelkie mozliwosci, wszystko sie moze zdarzyc.
A jeszcze gorsze moze byc od taliba, jak ci wsadza goscia ktory nawija od rana do nocy o pokemonach lub o innych gownach............. raz takiego spotkalem i nie polecam nikomu
tak jeszcze uważaj bo może obok ciebie usiąść wysłannik bin ladena i w polowie drogi sie wysadzi.... może również okazać się wampirem i wyssa z ciebie całą energie.... yyyy dobra starczy z głupimi żartami... eeeee nie no yyyy aaaa uuuu bez wiochy róbta co chceta ja tam radze siem nie przejmowac z kim usiadziesz juz to mowilam zreszta
a ty gladiator to masz kurna wybujana wyobraznie jak nie wiem...
tak jeszcze uważaj bo może obok ciebie usiąść wysłannik bin ladena i w polowie drogi sie wysadzi.... może również okazać się wampirem i wyssa z ciebie całą energie.... yyyy dobra starczy z głupimi żartami... eeeee nie no yyyy aaaa uuuu bez wiochy róbta co chceta ja tam radze siem nie przejmowac z kim usiadziesz juz to mowilam zreszta
a ty gladiator to masz kurna wybujana wyobraznie jak nie wiem...
to dobrze czy zle? a co do tego od pokemon to serio takiego widzialem, znajdz kogos kto kilka h dziennie oglada "inteligentne" bajki a zobaczysz ze to mozliwe
nie źle nie ale dobrze też nie tak po środku ale to że masz poczucie humoru to raczej dobrze...
a co do tych pokemonów to wierze bywaja i tacy niestety.... w podstawówce chlopacy z mojej klasy szaleli na punkcie jakis glupich rzeczy biegali i skakali po korytarzach wrzeszcząc coś ciekawe widoki podobne do małp w dżungli.... jakie wpływy telewizja ma na psychike człowieka w szczególności dzieci..... kiedyś w progresif czytałam o toksycznych bajkach hehehe dobre było ale nie rozpisujmy sie tymbardziej ze nie na temat
to akurat norma, ogolnie szkola rzadzi sie prawami dzungli a ja ogladalem duzo rzeczy i nic mi na psychike nie wplynelo jako dziecko ogladalem rambo, rocky, pierwsza czest terminatora itp i jest dumny z tego powodu bo juz jakos dziecko nie rajcowalo mnie ogladanie bajek chyba ze dragonball ale to juz co innego
to akurat norma, ogolnie szkola rzadzi sie prawami dzungli a ja ogladalem duzo rzeczy i nic mi na psychike nie wplynelo jako dziecko ogladalem rambo, rocky, pierwsza czest terminatora itp i jest dumny z tego powodu bo juz jakos dziecko nie rajcowalo mnie ogladanie bajek chyba ze dragonball ale to juz co innego
He he tobie to fajnie...Moja siosta(3 lat) nawet odlotowych agentek na jetixsie nie moze oglądać:/
Rodzice twierdzą ,ze robi sie przez to agrasywna...I wg. mnie jest!
ja to tam troche ogladalam jakies wilki i zajace i od dziecinstwa mialam jakies zaburzenia psychiczne bo zawsze sie wkurzalam ze wilk przegrywa i rodzila sie we mnie nienawisc i gniew tak to jest jak wybierze sie nieodpowiednia postac na faworyta eeee zawsze mialam problemy z psychika psychopaci atakuja
Heh jeśli chodzi o bajki... To np. pszczółka Maja też może być zabroniona bo potem dzieci będą chiały latać jak ona i co? Moim zdaniem nie da się stworzyć takiej bajki aby nie uszkodziła psychiki dziecka... Ten temat zreszta o bajkach był już poruszony na temat "seks w atomówkach".
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
He he tobie to fajnie...Moja siosta(3 lat) nawet odlotowych agentek na jetixsie nie moze oglądać:/
Rodzice twierdzą ,ze robi sie przez to agrasywna...I wg. mnie jest!
no fajne fajnie, i musze sie postarac wyciagnac oceny na koniec roku bo moze przestac byc fajnie
Ja tam sie naogladalem filmow gdzie sie tylka leja jak bylem maly i jakos agresywny sie nie zrobilem Arnold to moj idol
Moim zdaniem powinnas [pogadac obydwioma twoimi kolezankami i przyjaźnic sie z ibydwoma albo po prostu byc z nimi w dobrym kontakcie i siedziec np z jedna w drodze na miejsce a z druga w drodze powrotnej a na wycieczce "chodx wszedzie w obydwoma" i bedzie spoko i kazda powinna byc zadowolona a jesli ktorejs bedzie cos nie pasowało to olej je iznajdź sobie kogos innego... Jakby sie to nie udało to siadx sama a moze w ayutobusie jakos sie skumplujesz z kims jakimis di\ewczynami przed toba albo za toba i bedzie spox ale na pewni nie rezygnuj z wyci4eczki...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 22:22
Wiesz co? A siedzieć z chłopakiem albo z dzieckiem specjalnej troski to przekleństwo,nie? Ojej,dziewczynki będą za mną łazic i gadać Dobra,wybaczam-chyba też tak sie zachowywałam jak miałam może 9,10 lat.
Nie wiem w ogóle w czym problem...Siadasz z x, a q ze swoją koleżanką? No i w czym problem?
Ps. Zawsze można przespać wycieczkę...
co do gwaltu jest to mozliwe, a najgorsze jest to ze ten chlopak moze okazac sie talibem ktory porywa dzieci dla tureckiego burdelu, a nauczycielka/opiekun moze z nim wspolpracowac, zanim wsiadziesz do autobusu musisz przemyslec wszelkie mozliwosci, wszystko sie moze zdarzyc.
A jeszcze gorsze moze byc od taliba, jak ci wsadza goscia ktory nawija od rana do nocy o pokemonach lub o innych gownach............. raz takiego spotkalem i nie polecam nikomu
Dziekuje za uwage, niech Bog was poblogoslawi
Przy okazji kolega okaże sie pedofilem i Rydzykiem, to juz w ogole.