Ejjj...teraz to ja juz na serio nie wiem co sie dzieje.... wczoraj jak probowalam wejsc na swojego bloga to wyszlo ze podany blog nie istnieje...a dzis sie normalnie wlaczyl....dobra biore udzial a jak sie cos znow zchrzani z tym blogiem to nie moja wina
hmmm...chyba sie wycofam z konkursu...bo ktos mi bloga skasowal.... Nie wiem jak i skad znal moje haslo nie wiem nawet kto ale ktos skasowal jak uda mi sie cos z tym zrobic to oczywiscie jeszcze sie zglosze ale jak narazie....
ktos skasowal czstke mnie i czuje sie zle...pomimo ze to glupi blog....bylam do niego przywiazana...a teraz....zreszta nie wazne
Pozdrawiam
Jak to...?
Przecież kiedy wchodze pod adres twego bloga to on jest !
hmmm...chyba sie wycofam z konkursu...bo ktos mi bloga skasowal.... Nie wiem jak i skad znal moje haslo nie wiem nawet kto ale ktos skasowal jak uda mi sie cos z tym zrobic to oczywiscie jeszcze sie zglosze ale jak narazie....
ktos skasowal czstke mnie i czuje sie zle...pomimo ze to glupi blog....bylam do niego przywiazana...a teraz....zreszta nie wazne
Pozdrawiam
Jak to...?
Przecież kiedy wchodze pod adres twego bloga to on jest !
Napisalam pozniej co sie dzieje...w nastepnym poscie, poszukaj. Bo na poczatku wychodzilo, ze blog o podanym adresie nie istnieje, i napisalam tamtego posta, a na drugi dzien juz bylo wszystko Okey i napisalam nastepnego posta!
Pozdroofka
A mozna glosowac na siebie?Ja sie jeszcze wstrzymuje z glosowaniem...nom ale jak mozna zaglosowac na siebie to zaglosuje i na siebie nom i oczywisie jeszcze na kogos....jeszcze nie wiem na kogo...no wlasnie ile razy mozna glosowac?
gabra - ja cie bardzo przepraszam ale gdzie jest napisane ze to ja sie zglosilam? wydaje mi sie ze bardzo jasno jest napisane ze to nidhogg sie zglosila i zglosila swoja strone a nie moja.....wynika to z tego ze ja nie mam swojej strony
gabra boze....czasem to mi slow zaczyna barkowac........ale milo ze poprawilas posta