no to widocznie takie bylo przeznaczenie (jak ja to powtarzam:) nawet w najbardziej dramatycznych sytulacjach, tak poprostu musialo byc:)) skoro z toba zerwal i nie kcial slyszec o normalnym zwiazq to chyba znak ze nie zalezy mu az tak mocno na tobie i poporstu cie bardzo lubi i przyzwyczail sie do spedzania z toba milych kwil podczas lata:]
no teraz jush nie potrzebny ci "celibat" przeciez jestes wolna kobita
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 12 Mar, 2005 08:40
Oluś ... mam nadzieje jadnak ze on Ci tak nie zwodzi poprostu ...
Cóz ... jeśli go kochasz to przykro mi < tuuuli >
Moze faktyczne warto poczekać ? ... A może lepiej sie zastanowic czy napewno jest wart takiego czekania ?
Ja go niestety kocham...i spedzalam z nim zjedwabiste chwile...On jest moim promyczkiem...nadaje sens mojemu zyciu...Nom ale teraz juz mu sie nie dziwie, ze nie chcial wprowadzic zasad normalnego zwiazku...Ja jestem dla niego zwykla glupia blondynka...zreszta nie dziwie mu sie ze tak sadzi wszyscy tak o mnie mysla [on tego nie powiedzial...ale przypuszczam ze tak mysli]. W koncu jest odemnie starszy o 4 lata i co moze dostac od takiej gowniary jak ja...nie wiem czy warto czekac ale napewno na niego poczekam...nie widze w tym wszystkim sensu, ale milosc podobno nie ma sensu...
hmm ja mysle ze nie mozhesz o sobie tak myslec ze jestes tylko glupia blondynka:/ mozhna by powiedziec ze on jest glupi skoro nie potrafi traktowac dziefczyn na powaznie tylko sie nimi bawic:] takie jest moje zdanie i mysle ze nie powinnas za nim czekac do wakacji skoro jemu na tobie nie zalezy bo po co to ciagnac w nieskonczonosc im szybciej to skonczysz tym mniej bedzie bolalo!nie ma sie co ludzic(wiem co mowie:/) wiec dobrze ci radze nalezaloby rozejrzec siem za kims nowym:)
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]