przepraszam lepiej patrzeć na różnice 10 9 12 lat niż 12 i 25:/
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 19:25
Kradziejka wiem,że tam jest zakładkaz dzięcięcymi fryzurami, ale raczej se nie walne takiej fryzury sobie nie zrobie :/
Poza tym tamta mi sie podoba i już!
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 21:43
Dziwną fryzure sobie wybrałaś...
Wysłany: Wto 22 Mar, 2005 08:18
A ja sobie robie po wakacjach (bo na wesele brata musze miec dlugie wloski ) takie cus, ze z przodu mam takie dwa dojce (jak to moja Mammy zwie) z kazdej strony i wlosy im blizej tylu glowy tym sa krotsze, jeje I dwa kolory :>
Ale uadna tamta fryzurka, uadna
ja chyba tez sobie zrobie nowa Fryzure =) Bo ja poprostu...niecierpie moich wlosow! Sa grube,pol-dlugie i strasznie sie faluja( takie duuze fale) na koncowkach.
Maszynka do gladzenia wlosow tez nie dziala..
A najbardziej podoba mi sie ta fryzurka:
♥ ♥ ♥
_________________ .....
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 18:43
AloneMoon napisał/a:
ja chyba tez sobie zrobie nowa Fryzure =) Bo ja poprostu...niecierpie moich wlosow! Sa grube,pol-dlugie i strasznie sie faluja( takie duuze fale) na koncowkach.
Maszynka do gladzenia wlosow tez nie dziala..
A najbardziej podoba mi sie ta fryzurka:
Obrazek
♥ ♥ ♥
Hymsa, Hymsa. Fryzka ladna, ale jak czytam o Twoich wlosach, to moze to kapke inaczej wygladac ale ladne, ladne ;>
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 09:18
wszystkie są praktycznie takie same hyh
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 10:28
Murzynka wybrałaś sobie fryzure która jest ładna ok ale jakos tak sie kojarzy ze zmokłą kurą albo z płaczącą wierzba więc raczej sie winnyście zamienić...choc rudy kolor do czarnej karnacja to cos podejrzanego, niezły gust wierzbo ogniste włosy to jest to, co do gościówy to te fryzury co dała wcale nie sa takie same...pierwsza najciekawsza ale i nad druga warto sie zastanowic trzecia odpada...tak jak mieiączniczka to znałem taka dziewczyne z ta fryzurą...eh miała taki ładny głos....tylko ze miala i chlopaka
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 21:26
Tsej napisał/a:
Murzynka wybrałaś sobie fryzure która jest ładna ok ale jakos tak sie kojarzy ze zmokłą kurą albo z płaczącą wierzba więc raczej sie winnyście zamienić...choc rudy kolor do czarnej karnacja to cos podejrzanego, niezły gust wierzbo ogniste włosy to jest to
nie zrozumialam dokladnie ^^ jaka murzynka? ze co, gdzie jak hyh
ale tak, uwielbiam rude wlosy ^___^
Tsej napisał/a:
, co do gościówy to te fryzury co dała wcale nie sa takie same..
dla mnie tam wszystkie są strasznie podobne
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Mar, 2005 11:52
Murzynka to black lady...jakby nie patrzec...co do różnicy...moze i sa podobne...ale popatrz jak wyglada ta trzecia...całkiem nowoczesna...druga to artystyczny nieład..jakby tak jak wstała taka miała fryzure..(eh jak moj pewien kolega...kiedys go uczesaliśmy...siłą....płakał ) a pierwsza no to taka jakas przeciętna blondyna...z tym faktem ze dali nie za ładna modelke