Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 30 Mar, 2005 18:27
moze, prawde mowiac nie jestem pewna, ale zazwyczaj w takich przypadkach hormony przepisuje, idz lepiej nawet jesli by mial cie badac, w koncu kiedys i tak to cie czeka, a po co masz sie martwic
niczym się nieprzejmuj to normalne że mogą na samym początku zdażyć się takie drobne anomalie ale moja siostra też tak miała ale po jakiś 6,5 miesiącach okres pojawił się z powrotem i teraz już nie ma żadnych problemów, ale jeśli się nadal martwisz to idź do ginekologa ja byłam i to wcale nie jest takie straszne a szłam pierwsza ze wszystkich moich kumpel wię nawet nie miałam z kim porozmawiać bo z mamą trochę się wstydziłam no bo ona jest no poprostu jakby z innej epoki;)
lol no zpewnoscia trzeba przejsc badania zeby dostac tabletki hormonalne bo jest duzo przeciwskazan ku braniu ich ;0 np. ja nie moge brac z powodu zbyt duzej gestosci krwi (mam zakrzep) wiec badania sa konieczne ;p