Więc tak to pytanie chyba nie tu powinno być ale;)
The sims 2 na studiach jest coool! dOSstałam je na urdzinki i nie mogę sieodnich oderwać! Mozesz se mieszkać w domu lub akademiku zakładac bractwa itp! Nowe ubranka i nowe potrawy! Na studiach mozesz się zaręczyć lecz ślubu nie weźmiesz! Mozęsz sie spotkykać z profesorami i naprawdę BOMBA!
A ja nie rozumiem popularnosci Simsow...Naprawde tak Was rajcuje zajmowanie sie jakimis ludzikami?Ja osobiscie wole zajac sie wlasnym zyciem.Poza tym,czy gry nie maja byc oderwaniem sie od rzeczywistosci?
a mi sie juz znudzily simsy2 i chyba znow przejde na simsy1
taka mala odmiana dobrze zrobi, ale wciaz nie moge wykombinowac, jak tu wytrzasnac dodatek do simow bez dodatkowych funduszy
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
mamba -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 09:42
dzięx wszystkim zza odpowiedzi... jusch zamówiłam sims2 będą albo dzisija po południu albo juro=) Nie moge się doczekać:-]
P.S. Pytanie do ajeczki:
Dodatek sims na studiach działa bez sims2 lub sims1?
dodatek ten bedzie tylko i wylacznie wtedy dzialal, gdy beedziesz miec podstawowa wersje sims2
sims1 nie ma w tym nic do rzeczy, bo to juz, ze tak powiem calkiem dwie, rozne gry.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
The Sims 2 jest super =D
Piersze tygodnie nie moglam oderwac sie od kompa!
Niestety teraz nie moge w to grac bo w swieta zostawilam to w polsce ;__;
W wakacje znow bede w polsce i odbiore moje TS2 ,a wtedy Tato kupi mi TS na uniwersytecie !!