ja nie mowie ze od razu bo póltora roku od urodzenia to nie małoczasu prawda
KoT Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 23:54
Witam.
R2 trafił w sedno. Uogólniacie dużo za dużo. Jeszcze zapewne myślicie, że to większość. Nie. To są po prostu najbardziej znane przypadki, te, które się wybijają spośród wielu innych.
Pozdrawiam
Czy sformułowanie "wszystkie koty spadają na 4łapy" byłoby dużym uogólnieniem ?
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
KoT Gość
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 22:25
Witam.
Oczywiście. Co ma zrobić taki kot, który nie ma jednej/dwóch łap? Co ma zrobić taki, który jest ciągnięty przez betonowy klocek przypomocany do łańcucha? Na 4 łapy nie spadnie...
Pozdrawiam
Hmm nikt z nas może nawet ty niznasz dokłądnie ich przypadku wiec po kiego grzyba spekulować i ploty siać (to takie babskie (bić mnie można co dziennie od 15 do 19).
Chociaż na 1 rzyt oka stwierdzam ze gośc się tą małą bawi i tyle, pójdzie na stiudia i żuci w kąt. Mówie jako facet...
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Chyba nie ma żadnego człowieka który był by ideałem a jeżeli jeste to chyba musi być strasznie nudny
"Ideały nieistnieją"....
Nobody is prefect so call me nobody ^^....
A żeby niebyło ostatnio spodobała mi się fajna 15 latka, zagadałem mam telefon adres i gg.
Zaprosze ja do jakiejś kawiarenki i sobie pogadamy ^ ^ Ale będie fajnie... no ale jak Aga się dowie to mnie chyba ukatrópi ^^.... już kce mnie zabić za nienoszenie czapeczki ^^
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!