Hehe to ja dam jedno z mlodosci. 3 od lewej. ( TU WAZNE ! JESLI NIE POTRAFISZ SIE SMIAC Z RELIGI DUCHOWIENSTWA ITP LUB JESTES POPROSTU SMUTASEM KTOREMU ZALEZY NA TYM ABY BYC POSTRZEGANYM JAKO SUPER-MORALNEGO GOSCIA TO NIE WCHODZ !. Dziekuje. )
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005 20:26
Co do naszego papieza Jana Pawła II to był on wybrany zeby poprawic sytuacje w Polsce przynajmniej taka miano nadzieje pisze o tym juz z setny raz ale co tam = =
Co do obecnego ... z poczatku nie chcialam zeby wybierali jakiegokolwiek ale jak uslyszalam ze wybrali wlasnie jego bylam zadowolona
Jest konserwatywny wiekszac poglodow ma podobnych do Jana Pawła II
np co do zniesienia celibatu obaj sa przeciwni
Wszytsko wyjdzie w praniu :> jak to czesto mowie
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005 22:23
altruista napisał/a:
Cytat:
Himtasiu
<jeb>
Powiem więcej...
3x<jeb> XD
I tak, to jest nawet bardzo niesympatyczna twarz. Taka... taka... niemiecka XP.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005 22:26
tez sie zgadzam
nie podoba sie mnei jego twarz
juz to wczoraj gadałam nawet (nie na forum)
poza tym nie widze sobie jakos tego pontyfikatu
czy sie ciesze? nie mam z czego
ale również nie mam czego żalowac
wsyzstko wyjdzie w praniu
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005 22:35
ale czy ja napsiałam że jest najwazniejsza?
po prostu napisalam ze mi sie nie podoba (nie chdzoi mi tu ze względu na jego eee 'urodziwość'?), po prostu jest taka niesympatyczna
ale musze przyznac ze na tamtym zdjęciu które wyslala jedna z uzytkowniczek wyszedl milo taki usmiechniety, usmiechniecie ludzie od razu wydaja sie milsi i sympatyczniejsi
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 21 Kwi, 2005 13:19
No nie moge tego teraz oceniac...no bo jak, po twarzy?:/ Tak jak powiedziala Kinga, wszystko wyjdzie w praniu .
Ale pontyfikat bedzie krotki...ma 78 lat...
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005 16:05
Hmmm...Powiem szczerze, że myślałam, że media i prasa nie będą mieli racji, i papieżem zostanie jakiś murzynek lub kto inny^^ A tu proszę...Joseph Ratzinger. Czy to dobrze, czy źle ? Nie wiem...czas pokaże Przyzwyczaiłam się do naszego Jana Pawła II, i jakoś ciągle mówię, że to on jest naszym papieżem i nic tego nie zmieni ^^
Ja sie nawet ciesze bo to byl bardzo bliski wspolpracownik jana pawla II. Ale jedno ejst pewne bedzie mu trudno.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 14:47
Zaznaczylem nie.
To klon JP2.
Wogole papiez to taka smieszna, bezsensowna funkcja, Dobrze by bylo, gdyby ja calkowicie usunieto hehehe ;]
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 22:28
Ant0n napisał/a:
Zaznaczylem nie.
To klon JP2.
Wogole papiez to taka smieszna, bezsensowna funkcja, Dobrze by bylo, gdyby ja calkowicie usunieto hehehe ;]
a co jest w takiej postaci śmiesznego? od ponad 1000 lat istnieje istnieje funkcja i wydaje się potrzebna, gdyż kościół mógłby się zupełnie rozpaść. nowy papież ma dość konserwatywne poglądy i przez to wielu wrogów, ale z drugiej strony uchodzi też za człowieka uczciwego i ponad podziałami. czy będzie dobrym papieżem, czas pokaże.