Ale ja nie jestem dość śmiała, aby rozpocząć taki temat... I to powtarzam jeszcze raz nie ma nic do tego, jak blisko jesteśmy ze sobą! Bo gdsyby nie bylibyśmy dość blisko to niechcieli byśmy więcej... czyli pettingu...
To nie jesteś dosc smiala, by rozlozyc przed nim nogi.
I problem rozwiazany...
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 21 Kwi, 2005 19:13
no z tym sie nie zgodze, jak tkos zostal tak wychowany, ze o sexie sie nie rozmawia, ze to temat tabu to naprawde nie tak prosto sie przelamac i zapytac wprost - czesc, podoba ci sie moja lechtaczka ?
a jak powie, ze nie ? a jak ktos uslyszy ? a jak bozia mi jezyk utnie ?
sa rodziny gdzie o sexie nie rozmawia sie wogole, a mimo wszytsko taie pary/rodziny sie bzykaja... czy to znaczy ze nie sa ze soba blisko ?
troche inaczej jednak podchodzi sie do czynow niz slow.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 21 Kwi, 2005 19:58
Są różne kremy depijujace, np. veet lub violet. Sa do depilacji miejsc intymnych i przeciez chyba tylko taki kremem mozesz wygolic te miejsce.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005 16:10
Jak się kogoś naprawdę kocha to nie zwraca się uwagi na takie rzeczy Także ja bym na twoim miejscu się takimi błachostkami nie przejmowała ^^ Ważne żeby to 'coś' było czyste Hyhy...
I problem rozwiazany...
Po 1 Ty nie wiesz do czego ja jestem gotowa do czego nie...
No i nie pytałam o radę, czy mam to zrobić czy nie... bo o tym ja decyduje... i jestem jak najbardziej już zdecydowana... a pytałam o co innego...
Ale ok wszystkim za szczere odpowiedzi dziękuje, niektóre osoby mi pomogły... dziękuje...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 27 Kwi, 2005 08:56
Kotkowa napisał/a:
HeyaH napisał/a:
I problem rozwiazany...
Po 1 Ty nie wiesz do czego ja jestem gotowa do czego nie...
No i nie pytałam o radę, czy mam to zrobić czy nie... bo o tym ja decyduje... i jestem jak najbardziej już zdecydowana... a pytałam o co innego...
mówie co myślę. mogę?
chodziło mi o to, że to nie nam masz się podobać, tylko swojemu chłopakowi...
no ale już ci ludzie pomogli więc ja się zamykam (okrzyki "wreszcie się zamknęła!")
CZEGOS TU NIEROZUMIEM , SKORO NIE CHCESZ ZNIM POGADAC NA TEMAT WYGLADU TWOJEJ PIPKI , TO JAK ROZMAWIALAS Z NIM NA TEMAT TEGO CZY MA CHOTE JA CALOWAC ???
KAZDY MA INNY GUST...MY CI POWIEMY OGOL A MOZE ONA WOLI OWLOSIONE...
MY POWIEMY NIE GOL.... A ON WOLI GLADKIE....
MY NIE WIEMY CO ON CHCE....
POGADAJ Z NIM...) ROZMOWA NAPRAWDE ZBLIZA LUDZI...JESLI NA TYM ETAPIE NIE ZACZNIESZ SIE PRZELAMYWAC TO CO ENDZIE POZNIEJ....
NP JAK ZACZNIECIE WSPOLZYC....
BNEDZIESZ UKRYWAC PRZED NIM SWOJE ODCZUCIA...??
NAPRAWDE JEDYNYM ROZWIAZANIEM JEST ROZMOWA...
NIE MUSISZ PYTAC OTWARCIE....
TAK ZE WIESZ WCHODZISZ DO POKOJU I " CZESC SLONKO WOLISZ OGOLONE CZY ZAROSNIETE PIPKI?"
( JA SWOJEGO CHŁOPA NIE WSTYDZE SIE NICZEGO SPYTAC, ALE TO KWESTA CZASU )
ALE MOESZ ZACZAC ROMOWE NA INNY TEMAT I POWOLI NAPROWADZAC NA TEN AZ W KONCU DBRNIECIE DO TEGO..)
ZYCZE POWODZENIA
_________________ Kto pyta nie błądzi....
POstaram sie wam pomóc )
Oj nie.... jestem jakoś z reguły wstydliwa wiem, że nie powinnam ale jakoś do takich pytań to nie za bardzo... on jest bardziej otwarty, ale co ja na to poradze... nie potrafie... dlatego tu prosze o pomoc...
Wiesz to on ma podjąc decyzję a nie my My mamy swój gust on ma swój gust Także najlepiej byłoby jego zapytać
Oj nie.... jestem jakoś z reguły wstydliwa wiem, że nie powinnam ale jakoś do takich pytań to nie za bardzo... on jest bardziej otwarty, ale co ja na to poradze... nie potrafie... dlatego tu prosze o pomoc...
Wiesz to on ma podjąc decyzję a nie my My mamy swój gust on ma swój gust Także najlepiej byłoby jego zapytać
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 18:29
to twoja decyzja ale wydaje mi sie ze nie powinnas.. chyba nie jestes tak blisko z chlopakiem zebyscie sie do takich rzeczy posuwali.. sama powiedzialas ze nawet nie potrafisz z nim szczerze na ten temat porozmawiac..