skad sie bierze?
ja czytalam w jakies gazecie 'choroby obowiazkowe dziecka' [choc nie zawsze są obowiązkowe ]
i to chyba sie bierze jakos ze cos sie w organizmie dzieje
Pripsen-zwykle podawany 2 dozach ( w 2-tygodniowym odstepie czasu-tyle trwa czas wylegu owsikow.
Cioci zaraz powiem bo za 10 min powinna być Może zamiast odrazu do lekarza najpierw sprubować czosnek a jak nie pomoże to lekarz?Chzba wiem skad to sie moglo wyiasc.w domu mamy chomika psa szynszyla moze to jakiegos z nich?? Najgorsze dlamnie jest to że wszystko trzeba będzie prać i generalnie sprzątać musze się przyznać że to również może być przzez łazienke.. wiecie jak to jest mieszkać z bratem...
przyczyn może być sto (nie ma co sie zastanawiać, może cię jakaś koleżanka na "czaść" poczęstowała, a ty już pewnie też niejednego poczęstowałaś)
lekarz będzie skuteczniejszy i chyba szybszy od czosnku (i chyba mniej nieprzyjemny) choć może droższy
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
Codzienie jest to sama chce się podrapać a to zaś wraca!!
jeśli się drapiesz, nawet nieświadomie, a potem nie myjesz rąk (że wspomnę o każdorazowym myciu rąk po toalecie) to niestety, ale ryzyko zarażenia jest bardzo duże...
toczy, toczy się los...
Oki powiedzialam. Właśnie ide do sklepu po sok z kapusty kiszonej i czosenk czosnek gites sok bleeew aha i przed chwilą był cały wykłąd o nie słuchaniu...i tak połowy nie słuchałam
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005 19:59
to nie bedzie przyjemne ;]
jak wkładanie czopkow do tyłka ;]
czesto to przezywalam w wieku dosyc małym,darłam sie na maksa ale lepsze to niz levativa ;p
to nie bedzie przyjemne ;]
jak wkładanie czopkow do tyłka ;]
czesto to przezywalam w wieku dosyc małym,darłam sie na maksa ale lepsze to niz levativa ;p
A ja to nawet lubiłem xDD
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005 22:55
jak sie mozna zarazic od psa...pocierając sie zadami?
pies nieodrobaczany, albo tarzający się w różnych miejscach może mieć na sierści jajeczka owsika bądż innych pasożytów. Porzez głaskanie i późniejszy kontakt rąk z ustami lub żywnością jest możliwe, że przedostaną się do układu pokarmowego człowieka
toczy, toczy się los...