| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
znowu..kurde
Autor Wiadomość
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:
ALbo ... on liczył na cos ? biggrin

o_O...muahaha!!!! Nie eeeeeee :DDDDD wcześniej to nawet się do niego nie odzywałam,bo w przedszkolu i podstawówce i 1 gim. się nienawidziliśmy xDDD właściwie,to zadajemy sie ze sobą od..2 tygodni??Jak nie mniej : P więc raczej nie było okazji,zresztą po co miałabym mu mówić,że nie zwiążę się z nikim??

Numer Gadu-Gadu
1868191
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 19:12   Re: znowu..kurde

Idda napisał/a:
mam duży problem...bo ja jestem strasznie uczuciowa...i jest taka sprawa,że zakochałam się 2 raz w tym samym chłopaku(Mati) z klasy...nie wiem,czy któraś z Was zna to uczucie,jak za drugim razem się zakocha...bo jak 1 raz,to masz nadzieję,ze moze Cię zauważy itp.,a za drugim po prostu,no...wiesz,że Cię nienawidzi(jak w moim przypadku)i mogłabyś popełnić samobójstwo...ja już raz próbowałam..ale nie tylko z tego powodu...przed chwilą wróciłam z "dyskoteki"...swoją drogą,to było beznadziejnie..miałam takiego doła,że po prostu 1/3 dyskoteki przesiedzialam i przeryczałam na ławce,drugie 1/3 na rozmawianiu,a jeszcze 1/3 na ,kur*wa,stanie i próbowanie tańczyć i trochę na wygłupy...
W pewnym momencie zauważyłam,ze on jest sam(bo tak,to całą dyskotekę był z kolegami) wtedy nawet chciałam do niego podejsć i pogadać na poważnie,ale..ja tak nie umiem!!!Pomóżcie... Crying or Very sad

1. Wiem, ze to oklepane, ale 99% przemawia za tym, ze nie jestes zakochana. Milosc objawia sie tym, ze odczuwasz ja dopiero po dobrym poznaniu drugiej osoby i takie tam bla bla.
2. Moze zacznij inaczej. Znajdz jego gg, numer komorki, cos, co nie wymagalo by od Ciebie wiekszej odwagi. Moze jezeli dasz mu znak, a on sie zgodzi, to sam sprobuje wziasc sprawy w swoje rece ;]. Jezeli jest to niemozliwe, to coz, odwage musisz w koncu w sobie znalezc.
3. Pamietaj, ze uczucia moga Cie oklamywac. To, ze cos czujesz, nie oznacza wcale, ze jest to szczere uczucie. Im wiecej o tym myslisz, tym bardziej przekonujesz sama siebie, ze to jest prawda. Nie wiem czy mnie rozumiesz ;]
4. Zadnych samobojstw i bla bla. Naprawde troche pecha w mlodszych latach nie oznacza wcale przekleslenia sweo przyszlego zycia. Jestem tego wspanialym przykladem ;]
Powrót do góry
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 19:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oftpost: Ida, co to za typaS? Ja go znam?Smile

Numer Gadu-Gadu
2902475
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 21:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kenai14 napisał/a:
Oftpost: Ida, co to za typaS? Ja go znam?Smile

Mati z klasy Cool
Ale to naprawde wychodzi na to,że ten drugi...no wiesz :>
A co do tego pierwszedo-nie wmawiaj sobie od razu,że Cię nienawidzi. Jeśli nie przełamiesz tej bariery to nigdy nic z tego nie bedzie...Dlatego radzę zdobyć numer komórki, gg, meila, wszystko co się da :>.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie,nie,o Matim to ona wie,bo się z nią kolegujo-przyjaźnię..nie,Aguto?? xD biggrin

PS Da,znasz.Niejaki Grądal : P Mrówa-numer koma mam,gadu mam,ale on jest bardzo rzadko...no i czasem se gadamy w szkole,ale to w grupach xDD

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 17:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aaaa!!!!!!Życie jest jednak piękne!! ^^ : P Idę z nim do kinaa biggrin

Numer Gadu-Gadu
1868191
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 18:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to w takim razie gratuluje biggrin widzisz, po co bylo sie tak dolowac Razz
pozdro.

H. Poświatowska
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 18:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Yee Ida to super. biggrin :*
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
Yee Ida to super. biggrin :*

No,widzisz??Trza korzystać z akacji..tfu!okazji : P biggrin I podejść,jak jest sam,a nie ,że się wstydzisz z tym Rafałem...weź w ogóle idź = =' nie odzywam się do Ciebie,dopóki też go nie zaprosisz : P biggrin

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To masz pecha bo nie zaprosze biggrin
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
To masz pecha bo nie zaprosze biggrin

uuu...a cóż to się stało??Odkochałaś się??Nie noooo,chyba nie?? :> To w takim razie ja mogę go za Ciebie umówić ^^

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 20:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Normalnie zabawne Razz ale ja mam plan... *mogłabyś słonko imię czyjeś ocenzurować? Nie wiadomo kto się szlaja po tym forum Razz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 20:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
Normalnie zabawne Razz ale ja mam plan... *mogłabyś słonko imię czyjeś ocenzurować? Nie wiadomo kto się szlaja po tym forum Razz

muahaha! : P Nieee biggrin A jakiż to szczwany plan masz w stosunku do pana R.?? biggrin

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Szczegółów moge Ci udzielić jedynie na gg :P

(pliss ocenzuruj :P)
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no przeca ocenzurowałam : P biggrin To Ty jestes na gadu??!!I mi nic nie mówisz!!!!!!!!!!???? :[[[[[[[[[[[[[[[[[ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad : P ;D

Numer Gadu-Gadu
1868191
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu