Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 24 Kwi, 2005 19:52
Nie bój się,ginekolog nic Ci nie zrobi ponieważ jest lekarzem i traktuje Cię jak pacjentkę, nic więcej . Na pierwszą wizytę jeśli się boisz idź z mamą, będzie Ci raźniej. Zabierz ze sobą kalendarzyk miesiączkowy, na początku zapewne odbędzie się rozmowa. Rozbieranie się przed ginekologiem to nic wstydliwego. Najwyżej będziesz musiała sie rozebrać a potem przejść na fotel. Jeśli naprawdę się wstydzisz to ubierz spódnicę lub jakąś koszulinę (jak ja uwielbiam to slowo )...Życzę powodzenia i odwagi :]
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 24 Kwi, 2005 20:03
a i weź sobie do serca,ze go raczej nie podniecisz ;] bo on codziennie widuje kilkadziesiat pacjentek :]
Ja tam bym się raczej czuła skrępowana z mamą, ale rób jak chcesz :] I nie przejmuj się, to jest lekarz jak każdy inny Jedni zaglądają do ucha inni do gardła a inni gdzie indziej ;P
Wysłany: Sro 04 Maj, 2005 23:00 Re: MAM PROBLEM .MUSZE ISC WE WTOREK DO GINEKOLOGA ....
blueshadow napisał/a:
Mmam 13 latek moja poprzednia miesiaczka trwala prawie 3 tygodnie i byla bardzo malo obfita .teraz mam miesiaczke juz 7 dzien i leje sie ze mnie jak z kranu powiedzialam mamie a ona zapisala mnie do ginekologa na wtorek co mam powiedizec jak juz wejde do gabinetu isc z mamą czy nie ??? jak mam sie rozebrac jesli zajdzie taka potrzba ??blagam pomocy
1-wszy raz u ginekologa byłam dwa tyogdnie temu i powiem ci że sie strasznie balam na dodatek to byl facet !! ale nie takie diabel straszny jak go maluja nie bój sie bo nie ma czeg... zobaczysz ze nie bedzie potrzeby wkladania rak "tam" za pierwszym razem na 100% tego nie robia chyba ze jest bardzo miozliwe ze jest to bardzo ciezka choroba... ale w twoim przypadku bedzie tylko rozmowa cos ci przepisz i juz (mialam cos podobnego a nawet gorszego)
jestem jestem !! sorka ze nie pisalam ...niepotrzebnie sie balam . Weszlam do gabinetu krotka rozmowa i wogole nic strasznego okazalo sie ze to byl jakis krwotok przepisala mi lekarstwa i mam problem z glowy
Hehe sposio NOI widzisz!! mówilysmy ci zebys sie nie bala !! bo zazwyczaj konczy sie na przepisaniu i na rozmowe !! 3maj sie i nie boj sie takich rzeczy oni sa po to zeby ci pomoc a nie zby ci wkladac palce do tylka