Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 08:36
nie pytam czy gorsze czy lepsze.. bo dla jednej osoby jakies funkcje sa zbedne a dla innych przydatne i zdania moga byc podzielone, pytam jakie konkretne opcje zostaly zmienione i dodane..
nie pytam czy gorsze czy lepsze.. bo dla jednej osoby jakies funkcje sa zbedne a dla innych przydatne i zdania moga byc podzielone, pytam jakie konkretne opcje zostaly zmienione i dodane..
Hm, ale mi też nie chodziło o gorsze-lepsze w sensie, czy są jakieś dodatkowe funkcje, ale o to, ze raczej wolę nie używać programów w fazie BETA, z tego powdu, że mogą one doprowadzić Np. Do uszkodzenia kompa, lub podobnych pertubacji związanych z reinstalacją systemu.
Kiedyś lubiłem używać BETA wersje, ale kilkanaście razy byłem zmuszony do reinstalki i teraz wolę używać programów już przetestowanych, tylko o to mi chodziło
No i to jest tylko moje osobiste zdanie na ten temat, z którym nie wszyscy muszą się zgadzać