sądzę że to bardzo możliwe jeśli to są pierwsze cykle tej dziewczyny poniewaz ja miałam podobnie 21dni do miesąca nie zadużo mi zabrakło może ta dziewczyna ma aż taaakie zabużenia niech pójdzie do ginekologa to ten ją zbada ewentualnie zapisze tabletki hormonalne
to nie są jej pierwsze miesiączki, ona dostała pierwszego okresu jak miała 10 lat. (pamietam, jak gadalysmy jak mialysmy po 11 )
a gadac z nia o tym nie bede, w koncu to ejj inteymne sprawy i nei wypada pytac..
pozdrawiam
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 27 Kwi, 2005 21:05
Shaleniec ale jezeli powiedziala ci o tym widocznie nie wstydzi sie o tym z toba rozmawiac.. jezeli okres juz ma dluzej to powinna pojsc do ginekologa, przepisze jej hormony na uregulowanie i pojakims czasie bedzie dobrze...
ona mi nie powiedziala o tych miesiączkach, tylko jej kolezanka, ktorej ona sie zwierzyla. powiedziala mi tylko, ze dostala miesiączki jak miala 10 lat! a ta nasza rozmowa o tmy byla prowadzona ze 4 lata temu i teraz nie ejstesmy juz tak blisko ze soba.
pozdrawiam.
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska