nie komentuje.. normalnie gorzej mi.. czy wszyscy tutaj popieraja policje?!
Tak popieramy policję.
Powstała ona po to by chronić niewinnych obywateli przed złem.
Więc czemu mamy jej nie popierać ?
A co do tych marketów...
Wogół mojego osiedla jest ponad 7 dużych supermarketów.
Hmm a ile w całym mieście ?
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 21:56
...
Ostatnio zmieniony przez codi dnia Pią 24 Lut, 2006 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Stołek -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 21:59
...
Ostatnio zmieniony przez codi dnia Pią 24 Lut, 2006 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Stołek nie staram sie byc modna.. po prostu nie raz zostalam bezsensownie spisana, podejrzewana o cos tylko dlatego ze siedze na piekarach po 22 i mam znajomych jakich mam.. a co ty myslisz na ten temat to twoja sprawa.. ja spedzilam bardzo duzo czasu na piekarach i policji jak dla mnie tam jest za duzo..
kinga jaki sentyment?
Stołek -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 23:37
...
Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Pią 24 Lut, 2006 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Snetyment ? A to jakos ogolnie zawsze mialam duzo do czynienia z policją tak pozytwnie
Do tej pory zreszta odwwiedzam rozne komisariaty Eh normalnie za zamknietymi drzwiami dzieja sie tam doprawdy inetresujace rzeczy
Stolek ale jezeli nawet maja zgloszenie i widza ze nic takiego sie nie dzieje to nie maja powodu zeby spisac.. i takie zachowanie mnie denerwuje.. a na piekarach jak to na wiekszosci osiedli jest niebezpiecznie, i to ze bedzie paru policjantow wiecej (chociaz i tak sa tam bardzo liczne patrole) watpie ze to cos zmieni, a tylko czesciej bedziemy spisywani za niewinnosc..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 15:45
nasty_girl napisał/a:
Kinga ja jestem innego zdania.. zwalczac niech se przestepczosc zwalczaja ale narkotyki niech zostawia ..
nasty_girl napisał/a:
w kazdym razie jezeli ktos nie przesadza wcale nie zjebie sobie zycia, a czasem zabawic sie mozna..
Po przeczytaniu tego konkretnie jebłem czołem w klawiaturę.
nasty_girl napisał/a:
no widzisz.. dlatego powinno byc legalne..
Łał. Wspaniała wizja Polski zalanej po brzegi ćpunami.
Coraz bardziej chcę wyjechać z tego kraju...
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 17:15
Nasty, z postu na post tracisz w mych oczach :\.
Bez policji zgwalcil by Cie pierwszy lepszy dres, w biely dzien, w Twojej klatce ;\.
Ciesze sie, ze gdzies spisuja i sprawdzaja "blokersow", bo sa oni grozni i wogole przeszkadzaja ;].
I tak, jestem ZA policja. Wybacz, ze nie bede wypisywal chwdp na murach bo tak jest w pyte modnie.
Wogole chcial bym, zeby na mojej ulicy byl posterunek. Wkurzaja mnie blokersi i dresy, ktorzy tylko szukaja latwej ofiary ;o.
edit: oczywiscie mam swiadomosc, ze troche idealizuje, policja tez robi wiele bledow. Ale z pewnoscia jestem ZA policja usuwajaca blokersow i dresow oraz tego typu przejawy zla i agresji, przez ktore boje sie wyjsc na ulice po 21 ;].
dlatego powinno byc legalne.. chociaz z drugiej strony jak by bylo legalne to by wszyscy mieli dostep i by bylo jescze gorzej.. wiec juz lepiej niech bedzie jak jest.. ale policja powinna miec jakies ograniczenia..
np nie podchodzic bezpodstawnie do ludzi ktorzy siedza na lawce i spisywac ich za to ze tam siedza, nie trzepac kazdego kto im sie nie spodoba i chodzi po jakims osiedlu bo na osiedlu jest duzo narkotykow wiec oni tez moga miec itd..
Stołek -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 19:07
...
Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Pią 24 Lut, 2006 22:33, w całości zmieniany 1 raz
stolek ale i tak watpie ze komisariat cos zmieni.. oni mysla ze jak komisariat postawia to wszyscy sie beda bali krasc itd, i beda siedziec na dupach i na nic nie patrzyc.. taki przyklad z dzisiaj: skwerek.. do komisariatu z 15 metrow gora.. siedzi grupa, pije piwo.. picie alkoholu w miejscu publicznym przez osoby niepelnoletnie.. tu nikt sie nie przyczepil? siedzieli pili to piwo.. po jakies godz poszli.. a gdzie policja? w takim wypadku jak by podeszli rozumiem, maja jakis powod.. co innego jezeli tego powodu nie ma..