| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Prośba
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy wszyscy Razz ja napewno no mam sentyment i juz biggrin
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 19:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
nie komentuje.. normalnie gorzej mi.. czy wszyscy tutaj popieraja policje?!

Tak Exclamation popieramy policję.
Powstała ona po to by chronić niewinnych obywateli przed złem.
Więc czemu mamy jej nie popierać ?
A co do tych marketów...
Wogół mojego osiedla jest ponad 7 dużych supermarketów.
Hmm a ile w całym mieście ?

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 21:56   

...

Ostatnio zmieniony przez codi dnia Pią 24 Lut, 2006 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Stołek
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 21:59   

...

Ostatnio zmieniony przez codi dnia Pią 24 Lut, 2006 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 22:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stołek nie staram sie byc modna.. po prostu nie raz zostalam bezsensownie spisana, podejrzewana o cos tylko dlatego ze siedze na piekarach po 22 i mam znajomych jakich mam.. a co ty myslisz na ten temat to twoja sprawa.. ja spedzilam bardzo duzo czasu na piekarach i policji jak dla mnie tam jest za duzo..

kinga jaki sentyment?
Powrót do góry
Stołek
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 23:37   

...

Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Pią 24 Lut, 2006 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 23:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Snetyment ? A to jakos ogolnie zawsze mialam duzo do czynienia z policją tak pozytwnie Smile
Do tej pory zreszta odwwiedzam rozne komisariaty biggrin Eh normalnie za zamknietymi drzwiami dzieja sie tam doprawdy inetresujace rzeczy biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Kwi, 2005 10:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stolek ale jezeli nawet maja zgloszenie i widza ze nic takiego sie nie dzieje to nie maja powodu zeby spisac.. i takie zachowanie mnie denerwuje.. a na piekarach jak to na wiekszosci osiedli jest niebezpiecznie, i to ze bedzie paru policjantow wiecej (chociaz i tak sa tam bardzo liczne patrole) watpie ze to cos zmieni, a tylko czesciej bedziemy spisywani za niewinnosc..
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 29 Kwi, 2005 15:45   

nasty_girl napisał/a:
Kinga ja jestem innego zdania.. zwalczac niech se przestepczosc zwalczaja ale narkotyki niech zostawia ..

nasty_girl napisał/a:
w kazdym razie jezeli ktos nie przesadza wcale nie zjebie sobie zycia, a czasem zabawic sie mozna..

Po przeczytaniu tego konkretnie jebłem czołem w klawiaturę.
nasty_girl napisał/a:
no widzisz.. dlatego powinno byc legalne..

Łał. Wspaniała wizja Polski zalanej po brzegi ćpunami.
Coraz bardziej chcę wyjechać z tego kraju...
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 29 Kwi, 2005 17:15   

Nasty, z postu na post tracisz w mych oczach :\.
Bez policji zgwalcil by Cie pierwszy lepszy dres, w biely dzien, w Twojej klatce ;\.
Ciesze sie, ze gdzies spisuja i sprawdzaja "blokersow", bo sa oni grozni i wogole przeszkadzaja ;].
I tak, jestem ZA policja. Wybacz, ze nie bede wypisywal chwdp na murach bo tak jest w pyte modnie.
Wogole chcial bym, zeby na mojej ulicy byl posterunek. Wkurzaja mnie blokersi i dresy, ktorzy tylko szukaja latwej ofiary ;o.

edit: oczywiscie mam swiadomosc, ze troche idealizuje, policja tez robi wiele bledow. Ale z pewnoscia jestem ZA policja usuwajaca blokersow i dresow oraz tego typu przejawy zla i agresji, przez ktore boje sie wyjsc na ulice po 21 ;].
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Kwi, 2005 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu:

dlatego powinno byc legalne.. chociaz z drugiej strony jak by bylo legalne to by wszyscy mieli dostep i by bylo jescze gorzej.. wiec juz lepiej niech bedzie jak jest.. ale policja powinna miec jakies ograniczenia..

czytaj do konca..
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Kwi, 2005 18:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ograniczenia <rotfl>
Taak dajmy policji ograniczenia ...
A wiezniow puscmy samopas

NAa czym te ograniczenia mialyby polegac ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Kwi, 2005 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

np nie podchodzic bezpodstawnie do ludzi ktorzy siedza na lawce i spisywac ich za to ze tam siedza, nie trzepac kazdego kto im sie nie spodoba i chodzi po jakims osiedlu bo na osiedlu jest duzo narkotykow wiec oni tez moga miec itd..
Powrót do góry
Stołek
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 29 Kwi, 2005 19:07   

...

Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Pią 24 Lut, 2006 22:33, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Kwi, 2005 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

stolek ale i tak watpie ze komisariat cos zmieni.. oni mysla ze jak komisariat postawia to wszyscy sie beda bali krasc itd, i beda siedziec na dupach i na nic nie patrzyc.. taki przyklad z dzisiaj: skwerek.. do komisariatu z 15 metrow gora.. siedzi grupa, pije piwo.. picie alkoholu w miejscu publicznym przez osoby niepelnoletnie.. tu nikt sie nie przyczepil? siedzieli pili to piwo.. po jakies godz poszli.. a gdzie policja? w takim wypadku jak by podeszli rozumiem, maja jakis powod.. co innego jezeli tego powodu nie ma..
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu