Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 22:08
no ale jak ma gruba blone to dluzsza gra wstepna tez nic nie pomoze.. a z ta poduszka, jakos nie wydaje mi sie ze przez poduszke sie zmniejszy bol bo to o blone chodzi.. no ale sprobowac nie zaszkodzi.. zamiast sie martwic porozmawiaj o tym z chlopakiem ze sie boisz, bedzie delikatny i jak cos tak jak mowili powiedz zeby przerwal.. poczatki nie musza byc przyjemne, no ale troszke czasu minie i bedziecie czerpac z tego przyjemnosc..
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 22:08
codi napisał/a:
Jeżeli robisz to pierwszy raz możesz włożyć pod pupe poduszkę.
Czasami pomaga i mniej boli.
Wyprubowane .
Przepraszam ze zadam pytanie do tematu: Codi kim ty u licha jestes? xD Baba czy facet? Zawsze myslalam, ze jestes facetem, a teraz patrze na ten temat i zonk, potem zerkam na profil i kolejny zonk = =' To juz ktoras z kolei osoba co nie ma okresonej plci na tym forum
A co do tematu, to raczej nie mam co powtarzac, po prostu wszyscy juz sie wypowiedzieli ^^ Moze bolec, a nie musi. Tak samo jak przy pierwszym stosunku moze leciec krew, a nie musi
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 22:55
nasty_girl napisał/a:
no ale jak ma gruba blone to dluzsza gra wstepna tez nic nie pomoze.. a z ta poduszka, jakos nie wydaje mi sie ze przez poduszke sie zmniejszy bol bo to o blone chodzi.. no ale sprobowac nie zaszkodzi.. zamiast sie martwic porozmawiaj o tym z chlopakiem ze sie boisz, bedzie delikatny i jak cos tak jak mowili powiedz zeby przerwal.. poczatki nie musza byc przyjemne, no ale troszke czasu minie i bedziecie czerpac z tego przyjemnosc..
zwiazek poduszki z blona jest taki, ze przy podwyzszeniu biodre zmienia sie ulozenie pochwy i zmienia sie napiecie blony dziewiczej - stad wzmianka o tym. akurat ten sposob jest polecany przez wiele 'poradnikow' - z cyklu jakis tam ksiazeczek o dojzewaniu, pierwszych razach i wszystkim z tym zwiazanym.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
heh ludziki tylko teraz powtartzają po sobie :>....
TO zapodam niezłym pomysłem, zacznij ćwiczyć joge, stań się joginem a potem fakirem, przyjmij pozycje lotosu i zacznij medtować, niech twoja świadomość opóści ciało i wędruje nad szczytami himalajów, kiedy wrócisz już będzie po wszsytkim
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
jeżeli się boisz pierw się rozluźnij.. jakaś gra wstępna, a potem gdy będzie w Ciebie wchodził to nogi wysoko (na jego ramiona). W takiej pozycji błona dziewicza jest najbardziej naciągnięta i powinien wejś jak w masło a ta poduszka o której wszyscy mówią to też dobry pomysł (ale raczej pomoże ci się zrelaksować psychicznie)
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 26 Maj, 2005 09:16
a moze wcale nie bolec.. nawet nie masz pewnosci, czy juz sie kiedys nie usunela ;].
Z reszta, czym jest odrobina bolu, jezeli mozna zasmakowac wspanialych rozkoszy? ;]]
Perspektywa bólu? Czy ty kojarzysz seks z torturami jakimiś? Boli niekoniecznie mocno i nie przez cały czas.. to nie jest przykładanie do ciała rozżarzonego pogrzebacza..
i rację mam mówiąc o tej 100% gotowości.. bo jak się jest gotowym na współżycie to jest się gotowym na ten ból..