Myślisz, że ona zawsze chce łazić z Tobą na piwo? Może miała ochotę iść sama/z kimś innym? Uważasz się za pępek świata i na dodatek myślisz, że jak ktoś dzwoni raz to już nie może być normalny...
Denerwujesz mnie jak cholera... idę z tego tematu, bo wykorkuję
moze jak wyslala tego smsa, ze ejst na piwiei zapytala co ty robisz, to zrobila tak bo myslala, ze mzoe ejstes zajeta i nei cchiala ci dor azu proponwoac wypadu do baru czy gdzies.. a ejlsi bys odpisala, ze sie nudzisz to epwnie by powiedziala, zebys przyszla.
a tak w ogole to ty nie wyskakuj z takimi problemami, bo to az smeiszne =\
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Każdy ma swoje życie, swoje sprawy, swoje humory.
Uważam, że należy wszystko przeczekać. Może jej przejdzie.
Jeśli nie, to wszystko jasne. Nie było sensu się denerwować.
I nie pisz proszę tonem obrażonej 11-latki, nie rób dwóch/trzech wykrzykników na końcu zdania, nie pisz pismem PoKEmOnOWym bo to psuje wzrok i wkur.ia większość ludzi.
/odgrzewany temat jak kotlety?
CoRnEliA :) -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 20:29 Re: ...:::Co To TaK NaPrAwDe JeSt :(:( :::...
Wydaje cie się tak dlatego ze zaufalas swojej przyjaciołce, przez jakis czas wszystko robilyscie razem ale nei myslisz o tym ze ona tez ma swoje problemym, powinnas to zrozumiec, pzreciez przyjaciólka nie moze ciogle siedziec przy tobie zaniedbujoc jednoczesnie swoje sprawy.
Ja to wiem, ale czasem trudno mi może nie tyle z tym pogodzic, co czasem mysle ze to nie przez to że ma swoeje problemy, czy woli byc sama, czy cos jeszczae, tylko że poprostu nie do konca jest ze mna szczra i moze nawe moze miec mnie gdzies