| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Czarne pazurki
Autor Wiadomość
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 27 Maj, 2005 23:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mnie sie podobają ;] miałam tak na dzien wiosny ;d
ale i tak juz wiem jaka byłaby reakcja moich rodziców na czarne paznokcie ;]

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Maj, 2005 23:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi sie odobają tylko ze u kogos a nie u mnie..boto nie dla mnie..ja mam starsznie slabe i sienkie paznokcie a do czarnego lakieru trzeba miec dlugie pazurki i ladne..a ja tylko jak moje troszke zapuszcze to zaraz sie łamią wiec to nie dla nich..;/ wogole lakiere nie dla nich..najczesciej uzywam odrzywek albo jakispastelowych kolorkow..przynamniej na krotkich pazurkach nie wyglądają zle..ale jakbym miala lepsze paznokcie to bym chciała pomalowac je na czarno tylko moim rodzicom by sie to pewnie nie spodobalo:P

Numer Gadu-Gadu
730730
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 09:29   Re: Czarne pazurki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stokrotka napisał/a:
Elly napisał/a:
Co o nich sądzicie , bo tak siedze i sobie maluje właśnie na ten kolor pazurki i zastanawiam sie co inni myślą o takich paznokciach Question Mr. Green
Są spoko ale matka by mnie za takie zabiła Razz

Heh. Wiem cos o tym. No w polowie. Jak mi Elly pomalowala raz na czarno a mam krotkie paznokcie bardzo krotkie wygladalo to spoczko ale mialam jakby takie male, mini paznokcie. Przychodze wieczorem do domu a mama -Co ty masz na tych paznokciach, zmywaj to natychmiast. Nie ze miala cos przeciwko pomalowanym ale jak ja jestem na boisku i to w dodatku na rowerze to robie takie glupie rzeczy czasem(sczegolnie jak bylam z Elly) i mi sie ten lakier tak pozdzieral ze wzgladalo to straszliwie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 09:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moi rodzice to sie tam nie ciepia jak jestem pomalowana (czyt: jak mam pomalowane paznokcie) a ostatnio to mi sie cholernie nudzi i co chwile maluje

Numer Gadu-Gadu
2891618
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 10:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A moim rodzicą to obojętne czy mam pomalowane czy nie , ostatnio to mi nawet mama pomalowała bo ją poprosiłam Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
6519354
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 11:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Elly napisał/a:
A moim rodzicą to obojętne czy mam pomalowane czy nie , ostatnio to mi nawet mama pomalowała bo ją poprosiłam Mr. Green

Szczerze to ja ci tej mamy czasmi zazdroszcze... Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 11:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miracle napisał/a:

Szczerze to ja ci tej mamy czasmi zazdroszcze... Smile

Ja sobie tez jej czasami zazdroszcze .. Razz alez jestem skromna Razz

Numer Gadu-Gadu
6519354
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 11:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja zawsze nosze krótkie bardzo bo gram na wiolonczeli i już mi w naług weszło Razz a żeby malować to nie maluje bo nie czuje potrzeby. Może kiedyś
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 14:59   

Akacja12 napisał/a:
A ja zawsze nosze krótkie bardzo bo gram na wiolonczeli i już mi w naług weszło Razz a żeby malować to nie maluje bo nie czuje potrzeby. Może kiedyś
No ja też zawsze mam krótkie bo uprawiam kilka sportów gdzie poprostu nie można mieć długich...
Bardzo chce mieć długie zadbane paznokcie ale u mnie sie tak nie da =/
Może coś wykombinuje w wakacje Wink
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 15:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mam dlugie.. zle sie czuje z krotkimi.. a na wfie i tak mi sie nie chce cwiczyc.. i chodzic wiec mi to nie przeszkadza.. w poprzednim polroczu pod koniec facet powiedzial mi ze jak nie przyjde chociaz na kilka lekcji to mi napisze ze jestem nieklasyfikowana.. to przyszlam pare razy a mamusie wyprosilam zeby mi napisala zwolnienie na 3 tyg (powiedzialam jej ze pazurkow przed studniowka nie moge polamac..)
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stokrotka napisał/a:
Akacja12 napisał/a:
No ja też zawsze mam krótkie bo uprawiam kilka sportów gdzie poprostu nie można mieć długich...
Bardzo chce mieć długie zadbane paznokcie ale u mnie sie tak nie da =/
Może coś wykombinuje w wakacje Wink

Moze wykombinujesz tipsy? watpie...

nasty_girl napisał/a:
a ja mam dlugie.. zle sie czuje z krotkimi.. a na wfie i tak mi sie nie chce cwiczyc.. i chodzic wiec mi to nie przeszkadza.. w poprzednim polroczu pod koniec facet powiedzial mi ze jak nie przyjde chociaz na kilka lekcji to mi napisze ze jestem nieklasyfikowana.. to przyszlam pare razy a mamusie wyprosilam zeby mi napisala zwolnienie na 3 tyg (powiedzialam jej ze pazurkow przed studniowka nie moge polamac..)

I kolejna mamusia ktorej zazdroszcze...[/quote]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 18:10   

biedn dziewczatka...gustu im brak...i nie mówić mi tu że o gustach sie nie dyskutuje bo właśnie to robie !
czarne...trza mieć fioła by tak pomalować
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 18:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tsej no ciekawe jak twoje pazurki wygladaja? pewnie jakies krzywo sciete cazkami, brud za paznokciami itd..
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 18:43   

Czarne pazurki to mają zombi.
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 19:18   

ano przyznam że krzywo ścięte..biggrin
ale nie bród :>
czyż bród nie jest czarny...prosze poprawic mnie czy sie myle...czy bród jest czarny????
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu