Mi sie odobają tylko ze u kogos a nie u mnie..boto nie dla mnie..ja mam starsznie slabe i sienkie paznokcie a do czarnego lakieru trzeba miec dlugie pazurki i ladne..a ja tylko jak moje troszke zapuszcze to zaraz sie łamią wiec to nie dla nich..;/ wogole lakiere nie dla nich..najczesciej uzywam odrzywek albo jakispastelowych kolorkow..przynamniej na krotkich pazurkach nie wyglądają zle..ale jakbym miala lepsze paznokcie to bym chciała pomalowac je na czarno tylko moim rodzicom by sie to pewnie nie spodobalo:P
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 09:29 Re: Czarne pazurki
Stokrotka napisał/a:
Elly napisał/a:
Co o nich sądzicie , bo tak siedze i sobie maluje właśnie na ten kolor pazurki i zastanawiam sie co inni myślą o takich paznokciach
Są spoko ale matka by mnie za takie zabiła
Heh. Wiem cos o tym. No w polowie. Jak mi Elly pomalowala raz na czarno a mam krotkie paznokcie bardzo krotkie wygladalo to spoczko ale mialam jakby takie male, mini paznokcie. Przychodze wieczorem do domu a mama -Co ty masz na tych paznokciach, zmywaj to natychmiast. Nie ze miala cos przeciwko pomalowanym ale jak ja jestem na boisku i to w dodatku na rowerze to robie takie glupie rzeczy czasem(sczegolnie jak bylam z Elly) i mi sie ten lakier tak pozdzieral ze wzgladalo to straszliwie.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 11:49
A ja zawsze nosze krótkie bardzo bo gram na wiolonczeli i już mi w naług weszło a żeby malować to nie maluje bo nie czuje potrzeby. Może kiedyś
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 14:59
Akacja12 napisał/a:
A ja zawsze nosze krótkie bardzo bo gram na wiolonczeli i już mi w naług weszło a żeby malować to nie maluje bo nie czuje potrzeby. Może kiedyś
No ja też zawsze mam krótkie bo uprawiam kilka sportów gdzie poprostu nie można mieć długich...
Bardzo chce mieć długie zadbane paznokcie ale u mnie sie tak nie da =/
Może coś wykombinuje w wakacje
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 15:32
a ja mam dlugie.. zle sie czuje z krotkimi.. a na wfie i tak mi sie nie chce cwiczyc.. i chodzic wiec mi to nie przeszkadza.. w poprzednim polroczu pod koniec facet powiedzial mi ze jak nie przyjde chociaz na kilka lekcji to mi napisze ze jestem nieklasyfikowana.. to przyszlam pare razy a mamusie wyprosilam zeby mi napisala zwolnienie na 3 tyg (powiedzialam jej ze pazurkow przed studniowka nie moge polamac..)
No ja też zawsze mam krótkie bo uprawiam kilka sportów gdzie poprostu nie można mieć długich...
Bardzo chce mieć długie zadbane paznokcie ale u mnie sie tak nie da =/
Może coś wykombinuje w wakacje
Moze wykombinujesz tipsy? watpie...
nasty_girl napisał/a:
a ja mam dlugie.. zle sie czuje z krotkimi.. a na wfie i tak mi sie nie chce cwiczyc.. i chodzic wiec mi to nie przeszkadza.. w poprzednim polroczu pod koniec facet powiedzial mi ze jak nie przyjde chociaz na kilka lekcji to mi napisze ze jestem nieklasyfikowana.. to przyszlam pare razy a mamusie wyprosilam zeby mi napisala zwolnienie na 3 tyg (powiedzialam jej ze pazurkow przed studniowka nie moge polamac..)
I kolejna mamusia ktorej zazdroszcze...[/quote]
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 18:10
biedn dziewczatka...gustu im brak...i nie mówić mi tu że o gustach sie nie dyskutuje bo właśnie to robie !
czarne...trza mieć fioła by tak pomalować