Mam nadzieję, że ten specyfik pomoże także autorce tematu. A teraz znikam, bo wyżej wspomniana mnie pogryzie za bycie jak to ona mówi "upierdliwą". ; p
No jeszce raz dzięki serdeczne agag:*:*:.Jutro powiem mamie żeby mi kupiła i zobaczymy <lol>..A właśnie mam nałożyć troszkęczy duzo na włosy czy tak jak normalna odzywke do włosów?I mam na mokre włosy czy jak je trochę (wyrzmę)Niewiem czy zrozumiłas :/ ale chodzi mi ze wycisne wode z włosów no wiesz chyba co chodzi..
Ps:A co to Panna_nikt to Cie nie pogryzę hehe.....No i sama sie przyznałaś że jesteś trochę upierdliwa:P
hmmmm ile nałożyć...
tak na oko, na włosy do ramion, to mniej więcej tyle jak... malutkie kurze jajo
na mokre, ale nie cieknące wodą włosy (możesz odsączyć wodę, a jak się okażą za suche, to poprostu nabrać wody na rękę i zmoczyć ponownie/bardziej, tak naprawdę to nie ma dużego znaczenia) Im bardziej mokre, tym lepiej się odżywkę "rozsmarowuje" na całej długości włosów i jest bardziej wydajna (wcierasz w skórę głowy, a reszta chcąc niechcąc też się "pokryje")
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
Byłam dzisiaj w dużym sklepie w drogerii i nie było:/no ale jutro sie wybiorę do apteki to kupie jak bedzie...No ale czy to szybko działa na rośnięcie włosów???Ja mam tak a górze bardzo dużo pocieniowane a na doel sa dłużesze:/ i strasznie mnie to denerwuej i mam teraz po tmy pocieniowaniu tak mało włosów a miał wcześniej duzo i gęste:/...Ja chce mieć już dłużsez włosy bo już nie wytrzymuje:9..Okropnie mi sie nie podoba teraz ta fryzura ..Co mam zrobić oprócz tego preperatu , który sobei kupię ..No ale napewno nie bedzie efektów widac odrazu tlyko po jakimś czasie:(,a ja chce juz zeby te pocieniowane były dłuzsze i gęstrzejsze..
No nie Teraz Akacja12 się czepia jak nie Panna_nikt:/..I bedę dawała tyle kropek ile mi sie podoba i jak nie umiesz ty ortografi to lepiej nie rób z siebie pośmiewiska bo wogóle pisze sie razem A nie W ogole <lol2>....Kto tu pisać nie umie:/A mylą mi sie bo piszę szybko no lae jakoś inni mogą sie doczytac oprócz Ciebie najwidoczniej.
PS:No sorki że tak trochęmi sie mylą literki ale postaram sie pisac bardziej poprawnie żeby Akacja12 zrozumiała co tam jest napisane. A no właśnie ile cm tak mniej wiecej urośnie w ciągu miesiąca?
dziewczyny. Pisałam już że nie mierzyłam. Czytajcie uważnie. Nie spodziewajcie się, że to będzie od razu nie wiadomo ile... jednak na pewno szybciej niż normalnie.
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
Tak w ogóle sie pisze odzielnie ale jest jeszcze inne znaczenie WOgóle A w ogole t co innego.
Ps:No moja mama poszła mi kupić ta odzywkę zobaczymy jak podziała,aby szybko bo mam dośc tych krótkich włosów:/
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 13 Cze, 2005 18:56
Apropo wlosow mam pytanie...
Bo teraz mi z glowy zaczely wyrastac nowe (tzn. sa takie dzikie, sterczace i sie strasznie w pczy rzucaja :-/) i one stoja, kazdy w inna strone... traktuje je zelem, ale nie minie chwila i od nowa :/ Jest jakis sposob... zeby wlosy ee klapły? Czy cos teges...
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 13 Cze, 2005 20:26
weraa napisał/a:
No nie Teraz Akacja12 się czepia jak nie Panna_nikt:/..I bedę dawała tyle kropek ile mi sie podoba i jak nie umiesz ty ortografi to lepiej nie rób z siebie pośmiewiska bo wogóle pisze sie razem A nie W ogole <lol2>....Kto tu pisać nie umie:/A mylą mi sie bo piszę szybko no lae jakoś inni mogą sie doczytac oprócz Ciebie najwidoczniej.
PS:No sorki że tak trochęmi sie mylą literki ale postaram sie pisac bardziej poprawnie żeby Akacja12 zrozumiała co tam jest napisane. A no właśnie ile cm tak mniej wiecej urośnie w ciągu miesiąca?
Ja niby nie rozumiem? Przepraszam bardzo, po prostu jak już się poprawia to powinno się poprawiać DOBRZE. I sama się nie odzywaj, zanim sprawdzisz jak jest naprawde bo tu niestety ale TY robisz z siebie pośmiewisko.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pon 13 Cze, 2005 20:30
wogóle i w ogóle to inne słowa? w ogóle sie pisze osobno no
ja tego sobie nie kupie bo moja mama uwaza ze to sa takie gowna i to jak zwykle nic nie daje ;p
_________________ mood for ska
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 13 Cze, 2005 21:26
Chesterka napisał/a:
Może jakoś lakierem spryskać?
niespeszal. bo:
- zrobi mi sie taka skorupa :/
- bede musiala myc codziennie wlosy (a poki co mam ten luz, ze myje co dwa dni a i tak mam tego dosc )
- no i ponoc po lakierze sie strasznie oslabiaja i stercza bardziej... ale tego to nie wiem jak jest.