| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Problem z Włosami:(:/Mam nadzije ze mi pomożecie:)
Autor Wiadomość
panna_nikt Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki bardzo! : ) Jesteś wielka.

Mam nadzieję, że ten specyfik pomoże także autorce tematu. A teraz znikam, bo wyżej wspomniana mnie pogryzie za bycie jak to ona mówi "upierdliwą". ; p

Numer Gadu-Gadu
4735216
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No jeszce raz dzięki serdeczne agag:*:*:.Jutro powiem mamie żeby mi kupiła i zobaczymy <lol>..A właśnie mam nałożyć troszkęczy duzo na włosy czy tak jak normalna odzywke do włosów?I mam na mokre włosy czy jak je trochę (wyrzmę)Niewiem czy zrozumiłas :/ ale chodzi mi ze wycisne wode z włosów no wiesz chyba co chodzi..
Ps:A co to Panna_nikt to Cie nie pogryzęRazz hehe.....No i sama sie przyznałaś że jesteś trochę upierdliwa:P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 20:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Troszeczkę. Ważne, że doszłyśmy do porozumienia. ; )

I pytam razem z Tobą, Weraa: Jaką ilość i na jak mokre włosy należy nałożyć tą cudowną substancję? Wink

Numer Gadu-Gadu
4735216
agag Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 21:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmmm ile nałożyć...
tak na oko, na włosy do ramion, to mniej więcej tyle jak... malutkie kurze jajo Wink
na mokre, ale nie cieknące wodą włosy Wink (możesz odsączyć wodę, a jak się okażą za suche, to poprostu nabrać wody na rękę i zmoczyć ponownie/bardziej, tak naprawdę to nie ma dużego znaczenia) Im bardziej mokre, tym lepiej się odżywkę "rozsmarowuje" na całej długości włosów i jest bardziej wydajna (wcierasz w skórę głowy, a reszta chcąc niechcąc też się "pokryje")

Junior
Junior

PostWysłany: Pią 10 Cze, 2005 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Byłam dzisiaj w dużym sklepie w drogerii i nie było:/no ale jutro sie wybiorę do apteki to kupie jak bedzie...No ale czy to szybko działa na rośnięcie włosów???Ja mam tak a górze bardzo dużo pocieniowane a na doel sa dłużesze:/ i strasznie mnie to denerwuej i mam teraz po tmy pocieniowaniu tak mało włosów a miał wcześniej duzo i gęste:/Sad...Ja chce mieć już dłużsez włosy bo już nie wytrzymuje:9..Okropnie mi sie nie podoba teraz ta fryzura Sad..Co mam zrobić oprócz tego preperatu , który sobei kupię ..No ale napewno nie bedzie efektów widac odrazu tlyko po jakimś czasie:(,a ja chce juz zeby te pocieniowane były dłuzsze i gęstrzejsze..
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 10 Cze, 2005 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O. ^^" Fuckt. Przepraszam, nie zauważyłam.

Numer Gadu-Gadu
4735216
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 10 Cze, 2005 20:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czyli, po miesiącu używania tego to ile włosy e 'urosną' ? (chodzi mi o cm.)

Junior
Junior

PostWysłany: Pią 10 Cze, 2005 21:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No nie Teraz Akacja12 się czepia jak nie Panna_nikt:/..I bedę dawała tyle kropek ile mi sie podoba i jak nie umiesz ty ortografi to lepiej nie rób z siebie pośmiewiska bo wogóle pisze sie razem A nie W ogole <lol2>....Kto tu pisać nie umie:/A mylą mi sie bo piszę szybko no lae jakoś inni mogą sie doczytac oprócz Ciebie najwidoczniej.
PS:No sorki że tak trochęmi sie mylą literki ale postaram sie pisac bardziej poprawnie żeby Akacja12 zrozumiała co tam jest napisane. A no właśnie ile cm tak mniej wiecej urośnie w ciągu miesiąca?
Powrót do góry
agag Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 10 Cze, 2005 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziewczyny. Pisałam już że nie mierzyłam. Czytajcie uważnie. Nie spodziewajcie się, że to będzie od razu nie wiadomo ile... jednak na pewno szybciej niż normalnie.

Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Cze, 2005 10:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak w ogóle sie pisze odzielnie ale jest jeszcze inne znaczenie WOgóle A w ogole t co innego.
Ps:No moja mama poszła mi kupić ta odzywkę zobaczymy jak podziałaRazz,aby szybko bo mam dośc tych krótkich włosów:/SadRazz
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 13 Cze, 2005 18:56   

Apropo wlosow mam pytanie...
Bo teraz mi z glowy zaczely wyrastac nowe (tzn. sa takie dzikie, sterczace i sie strasznie w pczy rzucaja :-/) i one stoja, kazdy w inna strone... traktuje je zelem, ale nie minie chwila i od nowa :/ Jest jakis sposob... zeby wlosy ee klapły? biggrin Czy cos teges... Question
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 13 Cze, 2005 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może jakoś lakierem spryskać?

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 13 Cze, 2005 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

weraa napisał/a:
No nie Teraz Akacja12 się czepia jak nie Panna_nikt:/..I bedę dawała tyle kropek ile mi sie podoba i jak nie umiesz ty ortografi to lepiej nie rób z siebie pośmiewiska bo wogóle pisze sie razem A nie W ogole <lol2>....Kto tu pisać nie umie:/A mylą mi sie bo piszę szybko no lae jakoś inni mogą sie doczytac oprócz Ciebie najwidoczniej.
PS:No sorki że tak trochęmi sie mylą literki ale postaram sie pisac bardziej poprawnie żeby Akacja12 zrozumiała co tam jest napisane. A no właśnie ile cm tak mniej wiecej urośnie w ciągu miesiąca?
Ja niby nie rozumiem? Przepraszam bardzo, po prostu jak już się poprawia to powinno się poprawiać DOBRZE. I sama się nie odzywaj, zanim sprawdzisz jak jest naprawde bo tu niestety ale TY robisz z siebie pośmiewisko.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 13 Cze, 2005 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wogóle i w ogóle to inne słowa? w ogóle sie pisze osobno no

ja tego sobie nie kupie bo moja mama uwaza ze to sa takie gowna i to jak zwykle nic nie daje ;p

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 13 Cze, 2005 21:26   

Chesterka napisał/a:
Może jakoś lakierem spryskać?

niespeszal. bo:
- zrobi mi sie taka skorupa :/
- bede musiala myc codziennie wlosy (a poki co mam ten luz, ze myje co dwa dni a i tak mam tego dosc biggrin)
- no i ponoc po lakierze sie strasznie oslabiaja i stercza bardziej... ale tego to nie wiem jak jest.
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu