Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 22:49
no psychicznie niektorym sie zdarza niedojrzec..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 12:15
własnie
kto był na tyle głupi by nie zrozumieć na tyle tego co napisałem powyżej..w jednym słowie co w zupełności wystarcza do rozumiea wszystkiego co chciałem przekazać a tu jakiś niedomyślny burak pisze coś takiego...Burak, jak nie rozumiesz to lepiej nie odzywaj sie wogule.
z łaski mógłbyś rozbudować kiedyś własną myśl i napisać coś ambitniejszego, takie posty to bezsens
Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Wto 21 Cze, 2005 17:02, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 13:54
Jeśli nikt z twojej najbliższej rodziny nie miał podobnych problemów to skontaktuj się z endykrynologiem (nie wiem czy dobrze napisałam). Jeśli lekarz wykluczy wszelkie możliwe przyczyny "wolnego rozwoju" to pozosatnie ci po prostu jedno: polubić siebie takiego, jakim jesteś, ale nie trać nadzieji, że jeszcze dogonisz rówieśników. Nie martw się tym za bardzo, w mojej klasie również jest dużo chłopaków, którzy są mniej rozwinięci
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 13:58
Ona89 napisał/a:
endykrynologiem (nie wiem czy dobrze napisałam).
endokrynologiem:)
CoRnEliA :) -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 16 Lip, 2005 16:55 Re: inny
+Misiek+ napisał/a:
Mam 17 lat i mam dopiero 160 cm wzrostu ! Waże niecale 50 kg a do tego nie moge przytyc ! Nie mam prawie włosów na nogach ! Głos mam jeszcze prawie jak dziecko !
O co chodzi ??? Kiedy sie to zmieni ?
Moim zdaniem taką masz [przemianę materii i nic na to nei poradzisz. Ja mam mamę małą i ja po neij tez jestem niska. Moja mama mało waży i jest szczupla-ja tez. To poprostu zalezy od organizmu i przemiany materii