heh jeśli nie potrafisz się wczuć i nudzą Cię gry które wymagają troche myślenia to tak też bywa. Wiem wiem lepiej sobie załatiwć giere któa wymaga PentiumIV 3Ghz biegać z karabinem i rozwalać jakieś potworki
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005 23:06
Sebo napisał/a:
heh jeśli nie potrafisz się wczuć i nudzą Cię gry które wymagają troche myślenia to tak też bywa. Wiem wiem lepiej sobie załatiwć giere któa wymaga PentiumIV 3Ghz biegać z karabinem i rozwalać jakieś potworki
lol, ale pieprzysz. Myslisz ze te moje stwierdzenie wyssalem z palca? Mylisz sie.
lol, ale pieprzysz. Myslisz ze te moje stwierdzenie wyssalem z palca? Mylisz sie.
nie myle się gdyby tak było to nie grałoby w to dziesiątki tysięcy ludzi z całej polski i innych krajów i wielu z nich gra po kilka - kilkanaście miesięcy i im się ta gra nie nudzi
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005 23:28
Anton rzecz gustu - mnie to tez na poczatku srednio krecilo, ale teraz maja dobry sojusz i majac coraz wiecej roznych bajerow wciagam sie w to. Moze nie ehst to szcegolnie rozwijajace, ale napewno jakies elementy taktyki i planowania rozwija. Bo jak jestes tlumokiem, to cie szybko rozwalaja i faktycznie po 4 dniach zabawa przestaje byc krecaca.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name