Ant0nFucker - z czystej ciekawosci, to szybko Cie opala?
Bu bo ja mam problem. Jak juz leze i gnije caly dzien (no dobra, pol dnia, drugie pol spie) to lapie mnie cala, ale nog w ogole :< A na tym mi najbardziej zalezy... Wpitalam marchewke, soczki marchewkowe i takie tam, a nogi mam bialusienkie :<
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 09 Lip, 2005 10:44
nie przesadzajcie z sokami marchewkami etc.
moja kumpela jest żółto-pomaranczowa
wyglada jakby miala zoltaczke
bo od roku czy pol ciedziennie wpieprza tego wcholere i ejszcze wiecej
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Czytalam gdzies neidawno w jakims tam poradniku ze opalanie a raczej jego szybkosc zalezy od rodzaju skory. Heyah moja siora ma tak ze jak sie opala to przez pierwsze dni czy czasem tygodnie lapie jej sam brzuch.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 27 Lip, 2005 17:06
nie kazdemu tak dziala.. tez kiedys pilam conajmniej duzego kubusia dziennie.. chyba z 2 lata tak a moja skora nie zmienila ani troszke barwy..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 15:46
Podobno jak sie tak pije, to łatwiej i szybciej się człowiek opala.
Baj de łej, to mnie wczoraj zjarało słoneczko :/ Tzn. tył Z przodu jestem biała... Ałć.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 15:48
ja sie opaliłam na mocny prosiaczkowo-różowy tak cała tzn z przodu dekolt brzuch nogi i to mi od tygodnia nieschodzh==`
mam z lekka odwrotny problem wiec czy zna ktoś może coś antyopalającego?
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 17:49
Ja ci nic nie doradze bo ja staram sie uciekac przed sloncem a nie do niego biec. POniewaz mialam bardzo niemile zdarzenie ze sloncem i od tamtego czasu go unikam.