Nie tak do końca. Na forum seks nie powinna zaglądać np. osoba w wieku Marci. Jeśli wiemy, że na forum jest taka osoba i pomimo swojego wieku zagląda w takie miejsce, to mozna jej zablokować dosęp do tej części forum.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 07 Wrz, 2005 14:58
Bożena napisał/a:
nasty_girl napisał/a:
piszesz na forum, wiec kazdy ma prawo zagladac..
Nie tak do końca. Na forum seks nie powinna zaglądać np. osoba w wieku Marci. Jeśli wiemy, że na forum jest taka osoba i pomimo swojego wieku zagląda w takie miejsce, to mozna jej zablokować dosęp do tej części forum.
cóż, dział Seks jest specyficznym działem, oby tylko coponiektórzy nie zrozumieli Twojej wypowiedzi opatrznie i zakładając temat nie pisali "to temat specjalny, może go przeczytać tylko zosia krysia ziuta a adam nie bo go nie lubię"
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 09 Wrz, 2005 18:39
Cytat:
na wielu forach forum sex jest zablokowane, i kazda osoba musi zglosic do admina aby udostepniono mu te forum.. mozna zrobic tak i tutaj, bo ze pisze ze moga tam sie znajdowac nieodpowiednie rzczy, nie znaczy ze kazdy kto nie powinien tam nie wejdzie
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 10:11
Ewentualnie hasło...?
Albo, ale nie wiem czy istnieje takowy hack, żeby forum wyświetlało się osobom (bazując na dacie urodzin) które skończyły X lat.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 15:12
Po prostu wystarczy zablokowac wejscie w dzial seks odobom ponizej x lat
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 15:13
KleO napisał/a:
Po prostu wystarczy zablokowac wejscie w dzial seks odobom ponizej x lat
to wszyscy w profilu ustawią sobie inny wiek
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 19:46
no tak... :d
zapomnialam ;p
ale kazdego mozna wziac w bambuko i sprawa wyjdzie.. ale nie u wszystkich..
po prostu jak na razie zablokowac dla wszystkich wejscie, a kazdy na pw poprosi admina o wejscie..
admin sobie zobaczy posty uzytkownika itp. i cos z tego bedzie ;]
nie sadze, zeby kazdy tu klamal ile ma lat.. przeciez to durne.. ale rozni bywaja ludzie..
A ja nie sadze, zeby adminowi sie chcialo czytac posty wsyztskich uzytkownikow i po porsbie kazdego uzytkownika sprawdzac kazdego oddzielnie... Po za tym wtedy byly by aferey, ze czemu nie od razu, ze czemu nie juz, ze czemu musze czekac etc...
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 14 Wrz, 2005 16:51
wydaje mi sie, ze admin nie sprawdza postow gdy musi, tylko od czasu do czasy przejrzy forum.. powinien wiedziec co sie dzieje na jego forum etc.