No wiec nie trzeba w takich dyskusjach brac tylko pod uwage siebie ale rowniez innych, tez bym sie klucil ze mi sie to nie odbilo (na szczescie)ale odbija sie innym i zawsze jak pisze posta nie mysle o sobie tylko o innych
Ja tez mysle ze to niewplywa na psychike...w wieku 6 lat gralam w doom i mortal kombat.A teraz grywam unreala i wolfenstein.Czesto siedze z tata i gram:)I jeczcze nigdy nikogo nie chcialam zabic i niezabilam! Dzieci z rozumem wiedza ze to tylko gra
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo
Przeciez ja nie mowie ze wszyscy zaraz musza zabijac ale poprostu staja sie bardziej agresywni napisalas to co zacytowalem, niestety nie kazde dzieci to rozumieja ze to tylko gra a to ze z toba jest inaczej to sie ciesze
ale to zalezy od rodzicow do 15 czy 16lat konsekfecje lub kary za dzieci ponoszą rodzice a od 16+ kazdy chyba sam mysli i wtedy jest odpowiedzialny za swoje czyny a jak ktos chce udawac chitlera,husajna.osame lub kogo innego to juz jego problem