| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Tatuaże...
Autor Wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 15:43   

nidhogg napisał/a:

glupota ? Rownie dobrze glupota moze byc farbowanie wlosow, malowanie paznokci i inne sposoby upiekszania ciala.

farbowanie tez jest dla mnie głupotą ale mniejsza, dlatego własnie nie powiedziałam ze osoby tatuujące się są głupie, tylko ze to głupota, bo wiadomo kwestia gustów poglądów itp

edit- frigg ja nie wnikam czemu masz wytatuowane to a nie coś innego gdzie po co dlaczego i co to znaczy, bo to mnie nie interesuje, ogólnie tatułaże mnie nie interesują i niepodobają mi się, uwazam je za bezsens i tu masz racje dlatego ze jestem zmienna
Przejdź na dół
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 15:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kradziejka napisał/a:

edit- frigg ja nie wnikam czemu masz wytatuowane to a nie coś innego gdzie po co dlaczego i co to znaczy, bo to mnie nie interesuje, ogólnie tatułaże mnie nie interesują i niepodobają mi się, uwazam je za bezsens i tu masz racje dlatego ze jestem zmienna

nie wnikaj - ja zreszt tez nie czuje potrzeby ci opowiadania co dla mnie znacza, ale miej swiadomosc, ze sa ludzie dla ktorych to nie tylko moda
ja ci nie kaze sie tatuowac jak nie lubisz - przedstawiam ci moja opinie, jako osoby wytatuowanej, bo byc moze takie spojrzenia na tauaz nie znalas, i nie znaczy to ze chce cie przekonywac 'ze to jest super i jestes glupia ze sie nie dziargasz' - kazdy robi ze swoja skora co chce i co lubi....
ja lubie i dziary i kolce, ty lubisz kolce - wiec powinnas cchodz troszke rozumiec, ze ktos tak sie chce wyrozniac, ozdabiac z roznych powodow i ze to nie mus byc glupota i bezsens
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 16:04   

Właśnie, to nie jest głupota... Ktoś sobie przemyślał to bardzo dobrze i jest pewien swojej decyzji. Byłoby to głupie moim zdaniem, gdyby nic nie wnosiło. A przecież tak nie jest. Tak ja mówiła Frigg : gdy będzie starsza może sobie przypomnieć swoją młodość...

Pozdrawiam
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nidhogg napisał/a:
kicp napisał/a:
Moja dobra kolezanka ma 15 lat i zrobila sobie wyyyyjebanie duzy i fajny tatuaz na ledzwiach. Nie wiem, czy bedzie tego zalowac, ale wygalda to fajnie.

Co do mnie. Moze kiedys, za jakis czas, choc pewnie i tak bede niezdecydowany i sie w koncu rozmysle.

to juz inna sprawa, ze kto jej to zrobil, ale dobra, wiadomo wszak, ze na ledziwach sa najbardziej trendi dzezi i superfajne - pewnie jeszcze tribal ?
i dokompletu kolczyk w pepku z rozowym krysztalkiem ?

Znamy sie? Nie jestem pewien, czy krysztalek w pepku jest rozowy, ale w reszcie masz 100% racji ;) ot, taka moda :P

Cytat:
ale ponoc o gustach sie nie dyskutuje, wiec nie moj problem.

"Jakze mam nie dyskutowac o gustach, skoro cale zycie jest sporem wlasnie o nie? Nietzsche

kradziejka: masz ciekawa definicje do pojecia 'glupota'. Co dla ciebie glupota nie jest? Ubieranie sie tak jak ty, wszystko inne jest 'fe'?

Ostatnio zmieniony przez kicp dnia Czw 22 Wrz, 2005 16:06, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 16:05   

Cytat:

ale miej swiadomosc, ze sa ludzie dla ktorych to nie tylko moda
ja ci nie kaze sie tatuowac jak nie lubisz - przedstawiam ci moja opinie, jako osoby wytatuowanej, bo byc moze takie spojrzenia na tauaz nie znalas, i nie znaczy to ze chce cie przekonywac 'ze to jest super i jestes glupia ze sie nie dziargasz' - kazdy robi ze swoja skora co chce i co lubi....
ja lubie i dziary i kolce, ty lubisz kolce - wiec powinnas cchodz troszke rozumiec, ze ktos tak sie chce wyrozniac, ozdabiac z roznych powodow i ze to nie mus byc glupota i bezsens

eh, widze że użycie słowa głupota było w tym przypadku złe bo naprawdę nie sugerowałam tym głupoty kogoś kto ma dziarę, kto sie tym interesuje, czy głupoty w sensie braku mózgu następnym razem nic nienazwe głupotą, poszukam innego słowa

znam osoby z tautażami i są mi nawet bliskie, a ich tatuaże nie są wynikiem mody i wiem ze mogą coś znaczyć, być czymś ważnym, nie kwestionuję tego, i naprawdę przy znajomościach z tymi ludźmi dziary nie wchodzą w grę, że np. nielubię krysi bo ma tatuaż.

a co do dziar/kolców i wyróżniania się to tak - każdy chce sie wyróżniać na swój sposób nie bede również kwestionować, i doskonale wiem ze nie wszystko jest robione dla mody

i względem młodości to wolę sobie ją poprostu w z lekka inny sposób przypominać i tyle, nie przekonacie mnie do tego a ja wam tego nie zabronię ani was nie bede dyskryminować z powodu takich poglądów.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podobaja mi sie, ale w umiarze.. nie jak ktos ma cala reke.. no ale teraz bym sobie nie zrobila, kiedys chcialam a teraz uwazam ze by mi wogole nie pasowal.. ;p
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 18:02   

Kosta napisał/a:
Dla mnie to nie jest głupota. Może kiedyś to zrozumiem. U nas w szkole ileśtam osób ma tatuaże. Jakoś NA RAZIE nie narzekają Razz
Kosta trzba zacząć że nasza szkoła to podstawówka już teraz z gimnazjum! A jakie osoby mają tatuaże? Nasi szkolni palacze Wink
Powrót do góry
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 19:20   

No. ''Nasi szkolni palacze''.. Fajnie to ujęłaś... biggrin
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 23 Wrz, 2005 20:22   

Tatuaże? Fuj.
Na wakacjach byłam z kuzynem zrobić, tzn. on robił, a ja mu towarzyszyłam.
Nie widzę w tym nic ładnego... dla mnie to odrażające... dwa lata temu chciałam sobie zrobić dziarę... i nawet matka mi pozwoliła, ale Bogu dzięki się rozmyśliłam Razz Bo teraz bym tego potwornie żałowała... ;D
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 23 Wrz, 2005 20:25   

Kosta napisał/a:
No. ''Nasi szkolni palacze''.. Fajnie to ujęłaś... biggrin
A jak to inaczej można ująć? Sama wiesz jaka jest prawda Razz
A popatrz kto ma te tatuaże ,M' duży i mały i ,M' Razz
Chcesz sie do niech zaliczać ?
Powrót do góry
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 23 Wrz, 2005 20:28   

Nie chodzi mi o to, że chcę zrobić tatuaża, bo oni mają. Na razie dziary mi się podobają. Poczekam i zobaczę biggrin

Pozdrawiam
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Wrz, 2005 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stokrotka napisał/a:
Chcesz sie do niech zaliczać ?

nie wiem kim sa panowie M - ale stokrotko, posiadanie tatuazu, nie znaczy ze sie przynalezy do jakies grupy - jesli samemu sie nie chce do niej nalezec (jak sobie ktos wytatuuje KOCHAM LEGIE to wiadomo, ze jest fanem legii, ale jak ktos sobie wytatuuje motyla, to procz posiadania tatuazu tych dwoch osob nic nie laczy)
to takie myslenie, jakie prezentuje moja np babcia - ktos kto ma tatuaz musial siedziec w wiezieniu i nalzy do kryminalnego polswitka....jakiez bylo jej zdziwienie i konsternacja jak zoabczyla u mnie jedne tatuaz - ja nie siedzilam w wiezeniu i nie mam nic wspolnego z ogolnie pojetym lamaniem prawa Smile
i masz racje kosta - poczekaj, przemysl sprawe,,na zrobienie tatuazu nie bedzie za pozno Smile
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Wrz, 2005 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm jak bede duzaaa...;p nie no, kiedys zrobie sobie tatuaz ;] w okolicach kosci ogonowej. Jakaś czaszka czy coś takiego Wink

ania_12 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 29 Cze, 2006 15:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nidhogg tak samo uwazam ;p

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Czw 29 Cze, 2006 18:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aniu, zobacz najpierw z którego roku jest wybrany temat, a później odpowiedz. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu