Ale powiedziales, ze mam dzieciom nie macic w glowach ;] Nic nie poradze, ze tak uwazam co moze byc sprzeczne z pojeciem seksu niektorych tu obecnych :>
ale sex to przyjemnosc ;] co prawda z druga czescia zdania sie nie zgadzam wlasnie dlatego, ze zeby sex byl przyjemnoscia musza byc dobrane obie strony- musza miec podobne upodobania, musza sie zgadzac w tej kwesti i miec do siebie choc troche zaufania- i wlasnie to wedlug mnie jest potrzebne czlowiekowi by podjac decyzje o wspolzyciu ;p
p.s. sprostowanie male- co do pierwszego razu jestem troche bardziej konserwatywna- mysle, ze to jest dosc wazny moment w zyciu czlowieka i tu potrzeba juz troche wiecej. Ale jak juz sie oswoi z tym, zauwazy pewne rzadzace tym mechanizmem reguly to sytuacja sie zmienia.
Wysłany: Nie 25 Gru, 2005 17:46
Noooo... W końcu doszłaś sama do tego o co mi chodziło od początki - O pierwszy raz. Przeta pierwszy raz nie może być "A bo to przyjemność, to czemu nie z Franiem?". Toż to nie miałoby sensu. A przecież dzieci nie mają już swojego entego razu, a przygotowują się do pierwszego. A to forum dla dzieci, no nie : )?
Moze i tak, ale to nie znaczy ze nalezy wszystko generalizowac i podpporzadkowywac dzieciom ;] od poczatku wyrazalam swoja opinie ogolnie na temat seksu
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 21:18
Shaunri napisał/a:
Noooo... W końcu doszłaś sama do tego o co mi chodziło od początki - O pierwszy raz. Przeta pierwszy raz nie może być "A bo to przyjemność, to czemu nie z Franiem?". Toż to nie miałoby sensu. A przecież dzieci nie mają już swojego entego razu, a przygotowują się do pierwszego. A to forum dla dzieci, no nie : )?
przyjemnosc? ale z tego co zauwazylam wiekszosc sie boi na poczatku.. tego jak to bedzie, bolu, a na przyjemnosc, to oczekuje mala czesc z nich ..
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 21:44
nasty_girl - Mówisz o dziewczynach, chłopaków nie boli ; ). Oni mają TYLKO przyjemność z seksu. No i fakt, trochę stresu, bo to nieodzowna rzecz łącząca się z pierwszym razem, aczkolwiek co tam taki stres...
zuzia11 -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 21:49
Shaunri napisał/a:
nasty_girl - Mówisz o dziewczynach, chłopaków nie boli ; ). Oni mają TYLKO przyjemność z seksu. No i fakt, trochę stresu, bo to nieodzowna rzecz łącząca się z pierwszym razem, aczkolwiek co tam taki stres...
jak zaduzo sie kochają to ich boli
gdzies wyczytałam:)
a co do wypowiedzi tej czarno białym tyłkiem na avatarze: ile szesnastolatka może wiedzieć o seksie? a skoro podchodzi do tego "zarowno fiutow jak i razy będzie dużo" to może jej przyszłośc zawodowa = prostytutka? mi by zależało aby mieć jedną partnerkę jak najdłużej..
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 30 Gru, 2005 19:45
zuzia11 napisał/a:
Shaunri napisał/a:
jak zaduzo sie kochają to ich boli
gdzies wyczytałam:)
11 lat... w avatarze barbi... wroc lepiej do tych lalek a nie z seksem wyskakujesz..