Wysłany: Pią 20 Sty, 2006 20:04
Tremere- Nie, wszystlo zmyślił mój piękny umysł...
"Musze czekac az odrosna ale przeciez codziennie musze byc przygotowana na to ze moj chlopak zrobi mi minetke."
"Dla mnie to nie bylby problem tyle ze mam chlopaka i chcialabym uprawiac z nim peeting"
za to, że Twój nick wyraźnie wskazuje że nie masz nic wspolnego z wiekiem 16 lat a pewnie Twój chłopak jest jeszcze starszy i na minecie sie nie skończy tylko nie zakładaj potem watku "boże, jestem w ciąży" nie no przesadzam
Wysłany: Sob 21 Sty, 2006 10:06
Keeveek - A bo to jeden wątek był o pancernych plemnikach które po ziemi, przez dywan, wykładzinę (Możliwe też że przez ulicę) miały przedostać się do wybranki ; )?
joasia - Bo czujemy się zgorszeni twoim zachowaniem <chichocze> : )
Wysłany: Sob 21 Sty, 2006 20:04
joasia - My, wredne samce, jesteśmy zdania, że na wszystko jest odpowiedni czas. <stara się zachować spokój ; )> Spróbuję wyjaśnić. Pytasz się nas jak golić swoją (Cenzura będzie, to po co pisać, A Bóg przekleństwa nie wybaczy ; ) ), a sama oczekujesz minety od partnera. Nie wiesz, jak zająć się własną higieną, a pchasz się w dorosłe życie. Nie wiesz, jak długo plemniki żyją, nie wiem czy wiesz jak zachodzi się w ciążę (Tak, tak, przesadzam, specjalnie), a pchasz się w życie przeznaczone dla ludzi dojrzałych.
PS: A tak naprawdę to jesteśmy "Zgorszeni" (Nie wiem czy zauważyłaś to <chichocze> po słowie zgorszeni), bo nie chcemy mieć kolejnego wątku 16 (No dobra, wtedy już 17) letniej matki.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Sob 21 Sty, 2006 20:32
Po prostu pakujesz się w coś o czym nie masz pojęcia- jakbyś chciała potęgować nie umiejąć mnożyć (tak obrazowo zebys mogła zarozumiec=P). A może jeszcze zdecydzujesz się uprawiać sex z chłopakiem a 3 dni później zapytasz co to są zabiezpieczenia? (Ależ skąd to nie ironia...=P). Ja się staram nie oceniać ludzi po wieku ale po ich zachowaniu (a na forum sposobie pisania) i sory, że Ci to powiem, ale widać do tego nie dorosłaś- nie wiesz podstawowych rzeczy... A pozatym czy ma sens petting itd. z chlopakiem- z którym- jak widac- boisz sie porozmawiać o tym? To dla mnie nielogiczne. A może chcesz coś komuś udowodnić? Bo ja już nie rozumiem... No dobrze jednak pomojając twoje życiue intymne, chęci i dorosłosć- twoja decyzja co zrobisz (tak tak już skończyło się kazanie teraz będzie związane z tematem) to golenie miejsc intymnych- to też tylko twoa decyzja. Chcesz- golisz, nie to nie- proste. A jak coś to pogadaj z chłopakiem o tym...
ps. Sex ( każda jego forma- oralny, petting)co prawda jest częścią związku ale nie może być jego fundamentem! To tak prosto z serducha dla Ciebie- bzebys pamiętała.
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'