| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odchudzanie
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 17:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

stokrotka+ napisał/a:
poprostu nie jedz dużo chipsów nie pij coca coli i dużoooooo witamin proste!!!!

z tym czy proste czy nie proste bym sie sprzeczala, bo to zalezy od wielu czynnikow.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
cree Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nc Shaunri..!zresztą Nasty b.dobrze napisała,że jeść częściej to jeść np.te 5 razy dziennie i to od początku usiłuje powiedzieć,no ale zdarzają się i takie osoby,dla których pojęcie tego jest zbyt trudne Smile pzdr

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 18:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<warczy> Nie obrażaj mnie, bo zaraz ja zacznę obrażac, a wtedy polecisz z płaczem do rodziców...

Osobiście jem średnio 5 posiłków dziennie, więc "często" dla mnie znaczy częściej jak te 5...
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 18:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"...Powaliło Cię? ..." - Ty też czasami mógłbyś się liczyć ze słowami mój drogi! Jeśli chcesz zeby Cię lepiej traktowano.No a tak pozatym widzisz....dla Ciebie 5 posiłków dziennie to norma dla innych nie...ale nie musisz odrazu wyolbrzymiać do 20 jesli nie rozumiesz sensu słów "jeść mniej a częściej"i krytykować odrazu

Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 18:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

boże.. dzieci w afganistanie niewiele jedza.. dla nich "więcej" znaczy zjeśc jeden pełny posiłek Sad smutno mi SadSad niech ktoś przytuli

Numer Gadu-Gadu
1550297
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 18:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to dziala tak, ze sobie zjadasz miedzy jednym a drugim posilkiem cos lekkiego, tak jak mowilam jablko, zeby troche zabic glod, i jedzac nastepny posilek nie byc bardzo glodnym, bo wtedy bedziesz jadl wiecej, a tak jestes mniej glodny i latwiej ci jesc mniejsze porcje
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cree napisał/a:
Shaunri - czy ja napisałam,żeby podjadała?Ty chyba nie rozumiesz co oznacza jeść po mniej a częściej :/,a więc żeby nie było jakiś niejasności jeść mniej a częściej oznacza mniej więcej jeść niebzyt obfite posiłki ale za to częściej!..trzeba pamiętać o tym aby zawierał wszystkie niezbędne składniki pokarmowe w odpowiedniej ilości!

Ale dziewczyno pieprzysz. Przemiana materii, trawienie itp. pięciu malutkich posileczkow, zabierze tyle energii, ze od razu nadejdzie glod i tak w nieskonczonosci.
Jesc regularne, normalne porcje, a nie zadne male porcyjki.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym proponowała nie jesc kolacji, tylko sniadanie duze i obiad tez niezbyt duzy

Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Sty, 2006 08:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sniadanie i obiad to zdecydowanie najwazniejsze posiłki. a jeśli masz problemy z talią i tymi tam różnymi to pewnie za dużo słodyczy podjadałaś ;D

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Sty, 2006 09:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek - Nie uwierzysz... Są ludzie którzy nie muszą jeść słodyczy żeby tyć...
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 26 Sty, 2006 14:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - a skąd wiesz?...robiłaś tak,że teraz możesz krytykować to co ja mówie?niech zgadne... :/.Jeśli dla niej 5 posiłków dziennie to za mało to niech sobie je i te 6 czy 7 jak sobie chce...ale jedząc mniej a częściej to daje efekty oczywiście nie odrazu,ale daje wiem bo sama już próbowałam cudów na kiju a więc nie mów mi,że pieprze!:/pozatym nie mówie,żeby jadła k**** Bóg wie jak mało...ale jeśli chce schudnąć to trzeba sie ograniczać.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Sty, 2006 14:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cree - Nie klnij, brzydko to wygląda w twoich ustach... Dziecinnie, jeśli tak to mogę ująć. Prawdą jest jednak że gadasz głupoty - Powinna jeść regularnie, nie 6-7 posiłków dziennie, tylko (Jeśli chce się odchudzać) to niech je 2-3 (Śniadanie, obiad), ale takie, żeby jej starczyło na cały dzień. Żadnego podjadania - Tak się odchudza.

PS: No i ćwiczenia.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 26 Sty, 2006 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma czegoś takiego jak dieta-cud, czy to takie trudne porobić 20 brzuszków rano i wieczorem i inne cwiczenia w ciągu dnia? Chocby przy oglądaniu tv, niby nic ale zawsze coś.
Nie schudniesz jak bedziesz jeść tak jak zawsze, duzo. A słodycze jednak też tuczą.

PostWysłany: Czw 26 Sty, 2006 16:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri Ty równiesz nie masz racji.Pomyśl tylko ile ona musiałaby zjeść,żeby np jedząc śniadanie o godz 7.30 starczyło jej do obiadu który zje po przyjściu ze szkoły np.14.30 a w przeciągu tych 7 godzin nic nie jeść....to jest aż śmieszne!Prędzej biedna dziewczyna nabawi się wrzodów na żołądku niż schudnie.Pozatym ja po raz kolejny pisze,że nie chodzi mi o podjadanie Neutral

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Sty, 2006 17:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cree - Ja tak kiedyś codziennie robiłem - Rano jadłem o 6 dwie kanapki, w południe o 16 obiad (Ziemniaki, kotlet...), kolacji nie jadałem.
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi