| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
CZy sie czuje
Autor Wiadomość
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sty, 2006 01:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A może wyjdźmy od tego, czy robimy to z gumką, czy bez. Razz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sty, 2006 07:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lol to u góry było niezle biggrin

boze.. boże boże... spermy może być niewiele za 9 z rzędu wytryskiem a nie jednym po kilku godzinach biggrin

Numer Gadu-Gadu
1550297
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sty, 2006 08:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - <spada z krzesła i tarza się po ziemi> ZONK : D

joasia - odpowiedź otrzymałaś - Nie będzie miał małego wytrysku. Mali super komando-plemniki nie wdarły się do ciebie niespostrzeżenie - Nie mają super sprzętu, radarów, wykrywaczy min i tak dalej - Nie... Ty masz między nogami radar i on wykrywa czy jest sperma czy nie... Starczy? Odpowiedź tak samo absurdalna jak twoje pytania...
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sty, 2006 08:55   

hmm mowicie nie na temat 8).

tak, czuc.
Powrót do góry
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 31 Sty, 2006 13:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

LOL... - to z tą gumką było boskie... biggrin

No fakt... Ale załóżmy, że jej nie ma... biggrin

nasty_girl napisał/a:

albo wlasnie przywroci mu rozum i poskreca ze strachu;p

Nie rozumiem Cię, ale to się wytnie... - Przyjmuję, że jak się decyduje na sex bez prezerwatywy, to albo chce mieć dzidziusia, albo partnerka łyka pigułki - no więc czego się bać ?!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 31 Sty, 2006 14:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a to co napisalam, bylo przyjmujac ze nie bierze tabletek, a o konsekwencjach pomysli po.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sty, 2006 15:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba troche zbaczacie z tematu.

Zresztą przy każdym wytrysku następuje krótka fala skurczy więc i to partnerka powinna poczuć. Zresztą "wytryśnięty" (rotfl) penis traci wzwód.. czy spermy są litry czy naparstek.

Numer Gadu-Gadu
1550297
Ambra Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 08 Lut, 2006 17:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze nie uprawiam seksu(jeszcze kilka lat poczekam. Nie spieszy mi się do dzieci) ale rozumiem, ze gdyby pękła hłopakowi prezerwatywa w trakcie stosunku, to by sie czuło ciepło i mokro? Czy będę to czuła też wtedy, gdy mam bardzo dużo wydzieliny gdy jestem podniecona (bo niestety mam dużo)? Pytam, bo miałam kiedyś w ręku prezerwatywę i ona jest strasznie cienka. Strach się bać Twisted Evil
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Lut, 2006 19:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Odroznisz wytrysk od wlasnej wydzieliny - rowniez odroznisz gdy chlopak sie spusci bez prezerwatywy, a z...
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 08 Lut, 2006 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a wyobrazasz sobie sex przez cos twardego, grubego?

pozatym sex nie rowna sie dzieci. trzeba tylko dojrzec do pewnych rzeczy i to zrozumiec.
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 10:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja sie zgodze z tym, ze jezeli facet ma kilka wytryskow pod rzad to ilosc nasienia dosc zauwazalnie sie zmienia. Nawet jesli ma to miejsce w ciagu doby- dwoch. Nie wiem co prawda czy klocicie sie o to, czy tez o to ile tych wytryskow facet musi miec, zeby laska wytrysku (orgazmu nie da sie nie poczuc po prostu ;]) nie poczula- co do drugiej sprawy- naprawde wiele.

Numer Gadu-Gadu
2740642
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 15:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jogurt - Wierz mi, jako osobnikowi płci męskiej, że po dobie, nawet po sesji masturbacyjnej miałby wystarczający łądunek spermy... Właściwie to niewiele by się różnił on od normalnego wytrysku - A może to ja mam końskie jądra : )?
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 17:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm widac mamy rozne doswiadczenia i wydaje mi sie ze to jednak moze byc inaczej u roznych facetow Wink

Numer Gadu-Gadu
2740642
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 10 Lut, 2006 07:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no jak facet jest niemęski i prawie nic nie ma to widocznie może mu sie zmniejszyc ilość biggrin ja podzielam zdanie shaunriego.. a może my jesteśmy bykami rozpłodowymi? Smile

Numer Gadu-Gadu
1550297
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 10 Lut, 2006 10:19   

Shaunri napisał/a:
Jogurt - Wierz mi, jako osobnikowi płci męskiej, że po dobie, nawet po sesji masturbacyjnej miałby wystarczający łądunek spermy... Właściwie to niewiele by się różnił on od normalnego wytrysku - A może to ja mam końskie jądra : )?

nie, po prostu Ci sie wydaje. po 3 razach nieco sie zmniejszy ilosc. nie bardzo, ale zmniejszy napewno.
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi