Zawsze uzywalm nica jajo. Wymyslili go moi koledzy od nazwiska -skorupa i do dzisiaj go uwywam w kregu znajomych z miasta (przykladem jest Blanka ktora w ktoryms ze swoich postow tak sie do mnie zwrocila) ale ostatnio bardzo spodobalo mi sie imie Kornelia - bo naprawde ma na imie Teresa - wiec dlam je sobie jako nick i chociaz teraz chetnie bym zmienila na nick od imienia - tereha- to boje sie, ze wtedy juz nikt mnie nie rozpozna...
a emblemat to jeden z bardziej udanych moich pomyslow przynajmniej wedlug mnie i dobrze sie z nim czuje
mianowicie ta dziewczyna na zdjeciu (wybranym z bardzo wielu) to nie ja tylko Lana Lang (kristin Kreuk) z mojego ukochahnego serialu Tajemnic Smallville (goraco polecam srody 21.40 tvn)!prosze o ocene mojego emblematu i podpisu
z gory dzieki
a i jesli ten post otworzy ktorys fanow Tajemnic... to bardzo prosze o kontakt ze mna mysle, ze byla by to ciekawa rozmowai byc moze znajomosc
coz...wszyscy tak pisza te swoje historie wiec teraz moja kolej Tak naprawde mam na imie Alicja a nick Alice_10 powstal tak:
Pare miesiecy temu gadalismy sobie z Nene (tez lubie ta gre)i ona zaczela na mnie mowic Alice,wiec to ona wymyslila mi nick,wczesniej mialam nick Alissja,parvati_10,Alula(na chatach) .A emblemat pochodzi z mojej strony
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo
Wiec kiedyś jak jeszcze niemiałem neta, chodziłem do kafejki i grałem z kumplami w gre Counter Strike. Kafejka ta miała swojego mistrza który miał ksywe Mosquito. Po miesiącu treningu wyzwałem go na pojedynek sam na sam i wygrałem. Kumple którzy oglądali walke mówili ( wykapany masquito i chcieli tak namnie wołać Mały Mosquito ale sie sprzeciwiłem i powiedziałem że bede miał ksywe Xesquio i tak mi już zostało . Koniec
P.S. zmienilem posta poniewaz moj emblemat ulegl zmianie ;] moj emblemat przedstawia zfazowanego taikoubou na ktorego sie mowi potocznie bouchan ^^. Pozdro
_________________ Kiedy zapada noc dla innych... dla mnie zaczyna sie dzien...
Ostatnio zmieniony przez Xesquio dnia Czw 22 Sty, 2004 21:44, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Wysłany: Sro 01 Paź, 2003 10:30
ja swoj nick wymyslilam a poniewarz mam dosc szczegulne imie ktos mogl by mne rozpoznac wiec mam taki nic a emblemant czy jak to sie pisze wzielam z galeri bo strasznie mi sie spodobal
p.s mam na imie róża
Nelya... oj, długa historia. Wymyśliłam ją podczas rejestracji na czacie. Potrzebny nick był zajęty, więc na prędce przypomniałam sobie wymyśloną kiedyś "Nelię". Z racji mojej fascynazji anglikanizacją i zmieniłam na ygrek, i tak juz pozostało.
Avatar przedstawia moją Ś. P. Shoyru Entreen. Wykonała go Neko. Mam też inny avatar ale niestety większy
Ja bardzo lubie chomiczki i ciągle o nich paple mojej koleżance(ona też je lubi,ale nie tak bardzo jak ja) i ona kiedyś mnie nazwała chomiczką.No i tak powstał mój nick!
A mój nik wziął się z nikąt.Od tak chciałem wstąpić do tego forum dlatego coś na biegu wymyśliłem.Oczywiście wiem , że każdy sobie myśli , że to głupie.Ale ja właśnie takie lubie.Szukałem czegoś bardziej idiotycznego , ale no cóż , jak narazie zostańmy przy tym.A jeśli chodzi o mój avantarek , to wziąłem go z mojego najlepszego filmu na świecie.A nazywa się Ichi the Killer ( jeden z najbrutalniejszych filmów Japonia).Bardzo spodobała mi się postać Kakchiry ( patrz mój avantar) , dlatego zamieściłem go tu.Jak was to ciekawi moge coś o nim powiedzieć.Jest on 100% masochistą , i pracuje w największej mafii w Japonii czyli Yakuzy.No to już koniec bo się rozpisałem [/b]
_________________ "Takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego powiedział czwarty po czym w piątke poszli do lasu"
[b:]Historia mojego nicka[/b:] :
Z poczatku nazywano mnie po prostu Kaska ( 1-2 )
W klasie trzeciej chlopacy z mojej klasy wymyslili pseudo Zielona - od nazwiska ZIElezinska . Moja kolezanka powiedziala , ze jestem szurnieta jak doda z baru i wyszlo przezwisko dodzia . Ale raz w naszej szkole byla mysz ja sie strasznie przestraszylam i zaczelam wchodzic na krzeslo . Od tego moja kolezanka i koledzy zaczeli mnie nazywac MYSZORKA i tak narazie jest .
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic
Nie lubie brać avantarków z galerii , bo raczej nie wtrafiają w moje gusta.Wole sam sobie przerobić ( w paincie , a jak ;> ).Troche trudu , ale wysiłek się opłaca. .
_________________ "Takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego powiedział czwarty po czym w piątke poszli do lasu"
rodzynka... bo tak na mnie mówią, w 6 klasie byłam jedyną dziewczyna w klasie ( czyli "rodzynkiem" ) no i tak jakoś zostało. Emblemat to kawałek banera z mojego bloga.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 13 Kwi, 2004 14:04
Niedawno zmieniłam avaterek, bo teraz taka moda chyba, wszyscy chociaż raz zmienili, a ja cały czas miałam stary... Zmieniłam go na twarz Taleny Atfield, byłej basistki Kittie, bo to bardzo ładna dziewczyna. Moja ksywa na forum to Nena (historię napisałam już wcześniej), ale w szerszych kręgach mam ksywę Intro. Wzięło się od intra z którejś tam płyty Nirvany.
Gość
Wysłany: Sro 14 Lip, 2004 19:45
nick daq było davo,dawo a zeczywiście mam na imię Dawid
A emblemat w necie znalazłem