Ja już byłam W Bułgarii, w Primorsku (miasto w Bułgarii )
P-Star, to skoro nie 7, to ile masz lat? Bo w Twoim profilu napisane jest, że urodziłaś się w 1999 roku...
Jest to tak moja [cenzura] siora weszłan na to forum korzystając z mojego nicku a hasło znała bo zapisałam sobie w moim pamiętniczku do którego zaglądała . A z tym Profilem to tak jak się rejerstrowałam to zaznaczony był fok 1989 ale potem wziełam w myszce to do kręcenia i przesunał sie rok !!!
a ja chcialabym powtorzyc jeszcze raz te same wakacje przynajmnhiej niektore momenty z wakacji...bylam i na pn i na pd wiec odwiedzilam glowne kurorty wakacyjne:P (czyli mjorze i gory) a teraz pozostaje juz tylko czekac na 4wrzesnia;(
dla mnie najlepszy to byl lipiec i poczatek sierpnia.. poprostu tak szybko minelo.. bylo cudownie ..chociaz w sierpniu tez bylo fajnie bo za granica bylam ..i znowu szkola ;/ w sumie tak troche mi do niej sie chce... bo dawno nie widzialam wszystkich kochanych osobek.. i te schizy na przerwac
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'