taa... ja nie mowie ze sie nudze bo jestesmy ze soba ponad rok i nigdy nudno nie bylo;) ale myslalam ze moze ktos z was ma jakies ciekawe pomysly na spedzanie wolnego czasu:) hihi nawet nie wiem czego oczekiwalam:) ale jakby ktos na cos ciekawego wpadl to bylabym wdzieczna:P buZZiaKi
Ja już się raz wypowiadziałam, ale teraz wpadł mi do głowy taki fajny pomysł. Mozecie przy tym dobrze się bawić i np. zarobić na nastepną randkę. Mozecie wyprowadzać psy somsiadow na spacerki. Dobrze się przy tym będziecie bawić i zarobicie
_________________ "Kochaj i szalej, nie pytaj co dalej, baw się i grzesz - miłością się ciesz ... "
i co w tym miescie mozna robic? wsumie jesli mieszskasz w jakims wiekszym miescie to napewno cos sie znajdzie. ja jestem w troszke gorszej sytuacji bo pomimo tego ze moje miasto jest niby miastem turystycznym to jest dosc male i nie ma tu zadnych atrakcji;/
y moje miasto
mozna nazwac "prawie jak wies"
ale na szczescie sa miejsca takie jak
park, mosir i osiedla
gdzie sa lawki i mozna porozmawiac
i sa place zabaw
gdzie demoralizujemy male dzieci
i siejemy agresje oraz przemoc.
juz wiesz?
_________________ Well woman the way the time cold I wanna be keepin' you warm
I got the right temperature to shelter you from the storm
no to widze ze mieszkamy w podobnym miejscu:D hee ale przesiadywanie na lawkach mi sie znnudzilo spedzilam tam pewnie polowe mojego zycia:P hihi no i teraz wiekszosc czasu spedzam w domq ub czasem wybuiore sie na jakiegos spacerka... dlatego szukam jakiegos urozmaicenia:P
generalnie to zależy od tego co on i ty lubicie. bo nie wypada jeździć na rowerach po świecie, gdy się tego nie lubi. nie pasuje tez iść na pizzę, gdy laska się odchudza.
a sprawdzone to mam koncerty i imprezy tematyczne (indie, rock&roll night).