Czy osobę, która ma mało pieniędzy stać na komp za kilka tys. zł? Ludzie, po co kupujecie drogie, dobre komputery, jeśli was potem na nowe gry nie stać?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Czy osobę, która ma mało pieniędzy stać na komp za kilka tys. zł? Ludzie, po co kupujecie drogie, dobre komputery, jeśli was potem na nowe gry nie stać?
A skąd niby taka pewność, że kompy za tysiące złotych?? Juz od razu każdy ma mega wypasione kompy?? Gadasz bzdury! A co do Cd projekt to nie wiem jakie są do niego dodatki w danym numerze bo gazet komputerowych nie kupuje.....
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
—Michael Shermer
Taa a poźniej koleżanki więcej na forum nie zobaczymy.
Wejdź na allegro i kompy używane. Zresztą na pewno gdzieś w twoim otoczeniu ktoś ma do sprzedania używany komputer... jak kupujesz komputer to już od razu musi być nowy ?? ;/
Zajrzałem na Allegro, używane zestawy na których się da grać chodzą w okolicach 1000 zł. Reszta może i jest bardzo tania, ale są to komputery 6-7-letnie, na których sobie nie za bardzo pograsz. Jest też sporo nieużywanych komputerów - ze zintegrowaną kartą graficzną i przestarzałymi komponentami, czyli do gier się nie nadają.
W sumie nie chce mi się dyskutować nt. cen komputerów. Dla mnie EOT.
—Michael Shermer
Zajrzałem na Allegro, używane zestawy na których się da grać chodzą w okolicach 1000 zł. Reszta może i jest bardzo tania, ale są to komputery 6-7-letnie, na których sobie nie za bardzo pograsz. Jest też sporo nieużywanych komputerów - ze zintegrowaną kartą graficzną i przestarzałymi komponentami, czyli do gier się nie nadają.
W sumie nie chce mi się dyskutować nt. cen komputerów. Dla mnie EOT.
ja wiem swoje ty wiesz swoje, ale nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie kompy stare potrafią być jare. Oczywiście jeśli są to gry które mają duże wymagania to owszem troche pieniążków musisz włożyć.
Mp3 można ściągać bez żadnych konsekwencji w ramach dozwolonego użytku. Kary są za udostępnianie. Tak samo jest z filmami. Za to oprogramowania nie można ani ściągać, ani udostępniać.
—Michael Shermer
Grę tą znalazłam na emule,ale właśnie w wersji angielskiej.Może już jest jakaś w wersji polskiej bo dawno już nie ściągałam z tego programu. Spróbuj jak będą jeszcze jakieś problemy to napisz.