To może powiedz, w czym takie Ich Troje jest gorsze od Iwana z Delfinem albo Bayer Full?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 17:00
Słupek napisał/a:
To może powiedz, w czym takie Ich Troje jest gorsze od Iwana z Delfinem albo Bayer Full?
Mysle ze ludzie zrazili sie do Michala Wisniewskiego po tym, jaki zrobil show z tego ze ozenil sie z mandaryna gdzies tam, dal dzieciom nie wiadomo jak na imie, potem plotki (rozwod czy nie?) w koncu rozwod, szał z Ania, malowanie wlosow itp.itd.
Albo po psrotu o muzyce typu rock stalo sie glosniej i Ich Troje odeszlo w cien.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Mysle ze ludzie zrazili sie do Michala Wisniewskiego po tym, jaki zrobil show z tego ze ozenil sie z mandaryna gdzies tam
Przecież jak on się żenił, to nikt nie wiedział kim jest Mandaryna. Wylansowano ją długo po ich ślubie.
Marcia10 napisał/a:
malowanie wlosow
Może tego nie pamiętasz, ale włosy to on miał ufarbowane w czasach, gdy Ich Troje biło rekordy popularności.
Marcia10 napisał/a:
Albo po psrotu o muzyce typu rock stalo sie glosniej i Ich Troje odeszlo w cien.
Rock swoje najlepsze czasy miał długo przed Wiśniewskim. Jakie niby zespoły rockowe stały się takie znane po sukcesach Ich Troje?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Zrazili się do niego, bo przestał być modny. Tłuszcza już taka jest, że szybko zmienia idoli. Najpierw jakieś gwiazdki disco polo, potem Ich Troje, Mandaryna, Krawczyk, Doda, Rubik, a za miesiąc coś jeszcze innego.
—Michael Shermer
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 21:41
rotorvator napisał/a:
Natalie Hetfield napisał/a:
OMG, Placebo, Placebo, Placebo, Placebo.
wiesz, ze jestes zalowa?
Ta osoba chyba jest zbanowana, ale powiedzcie mi, co ona miała na myśli? Albo jestem niekumata albo już naprawdę nie wiem co.
Jeszcze pomyśleć, że w podstawówce słuchałam Ich Troje.