ja mam ciekawszy widok z okna.. skwerek: pale alejek i drzewek.. wielki pomnik na srodku.. po drugiej stronie skwerka kuria biskupia a w oddali widac wiezowce w rynku i wierze katedry.. a no i zima jak liscie nie zaslaniaja widze komisariat:D
Nie wiem, czy fane, ale przyjezdzaja co chwile ;]
Moge zrobic kilka zdjec, hahaha ;]]]
Zrob, zrob, chetnie obejrze. Ja w zamian moge dac pelna fotogalerie warszawskich pojazdów komunikacji miejskiej (od Ikarusa przez Jelcze, Neoplany, MANy do Solarisów)
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 21:33
Ja znam wszystkie z wyglądu i tym jak się nimi jeździ po za neoplanami tyvch w BB nie ma =]
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 21:59
EU07 napisał/a:
Ant0n napisał/a:
Nie wiem, czy fane, ale przyjezdzaja co chwile ;]
Moge zrobic kilka zdjec, hahaha ;]]]
Zrob, zrob, chetnie obejrze. Ja w zamian moge dac pelna fotogalerie warszawskich pojazdów komunikacji miejskiej (od Ikarusa przez Jelcze, Neoplany, MANy do Solarisów)
no jakos narazie stanęło an niczym
ale w jakis ladny dzien najpewniej w przyszly weekend wybiore sie tam na rogoźnik na rowerku
i porobie fotki
potem je wyśle
noi sie zobaczy czy sie spodoba
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 15:44
Ja poprosze odpadów toksycznych =]... a po za tym muszę się z Tobą zgadać na gg, bo chcę przyjechać do Ciebie no ale o tym na gg
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 16:16
a ja z jednej strony widze byłą jednostke wojskową która jest teraz policją a z drugiej rzeke łyne straż pożarną szpital psyhiatryczny i opuszczone działki a także akademik
Obecnie wyniki głosowania przedstawiaja sie nastepujaco :>
Gdzie ma sie odbyć zlot
Warszawa :> i okolice 28% [ 7 ]
Katowice i okolice 40% [ 10 ]
Sudety lub inna gorska miejscowość ? 0% [ 0 ]
Stare Jabłonki lub jakies okolice 0% [ 0 ]
Jakaś nadmorska miejscowość ? 16% [ 4 ]
Jakies cos innego napisze w poscie :>16% [ 4 ]
Głosowań: 25
Wszystkich Głosów: 25
Katowice prowadza ... Mhm ... ludziska ... chyba pora na jakies drobne deklarowanie sie ... Czy tak czy siak ...
Kasiiunia :> ... uznajemy glosowanie za zakonzone czy jeszcze nie ?