nasty - nie chodzilo mi o to ze z brzucha przejda na krocze, tylko o to, ze zamiast na brzuch, moga trafic na krocze.
I co? ^__^ Wątpie aby można było zajść w ciąże kierując wytrysk w krocze ^__^
Jakby tak było to by w Polsce wybuchła eksplozja demograficzna. ^__^ albo inna plaga.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 17:53
Memi napisał/a:
I co? ^__^ Wątpie aby można było zajść w ciąże kierując wytrysk w krocze ^__^
Teoretycznie mozna, ale aby tak sie stalo musi byc spelnione wiele innych warunkow, co w praktyce jest prawie niemozliwe.
To tak jak z tamponami, choroba, ktora wywoluja (TSS) zdarza sie naprawde sporadycznie (praktycznie wcale) ale takie zagrozenie istenieje i mimo ze jest znikome, to informacja na ulotce musi byc.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 18:24
Informacja na ulotce seksu oralnego - Podczas skierowania penisa w okolice krocza podczas wytrysku, przy zmiennej pogodzie i wysokim ciśnieniu może dojść do zapłodnienia.
To już chyba lepiej w niepokalane poczęcie wierzyć.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 18:45
Czego sie tak czepiacie? Pisalam przeciez ze teoretycznie to jest mozliwe, ale zdarza sie naprawde bardzo zadko. Trzeba miec naprawde wielkiego pecha.
To tak jak z porazeniem przez piorun - niby moze sie zdarzyc, ale prawdopodobienstwo jest tak male, ze nikt nie wierzy w to, ze akutrat jemu sie to przytrafi, a jednak...
ale dziewczyno, co ty porownujesz.
piorun moze strzelic kazdego, natomiast nie kazdy ma chodzace plemniki ktore same dostaną się do pochwy po strzale na brzuch czy NAWET na wzgorek lonowy.
Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 20:10
Tremere - wiedze ze naprawde jestes ograniczona umyslowo. Plemniki nie chodza, ale jesli znajda sie w okolicy pochwy, a dziewczyna bedzie mokra i bedzie to "sluz plodny to zaplodnienie jest jak najbardziej mozliwe. Jednak, jak napisalam juz wczesniej TAKIE PRZYPADKI ZDARZAJA SIE TYLKO SPORADYCZNIE! Czytac nie umiesz, czy masz problemy ze wzrokiem?
dziewczynko powoli mnie denerwujesz.
bravo girl to każdy umie czytać, zapewniam cię że mam znacznie większe doświadczenie w praktyce i gdyby było tak jak piszesz to byłabym szczesliwa matka gromadki dzieci.
Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 20:31
Tremere napisał/a:
zapewniam cię że mam znacznie większe doświadczenie w praktyce i gdyby było tak jak piszesz to byłabym szczesliwa matka gromadki dzieci.
wiesz, uprawiajac seks bez zabezpieczenia, prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest o wiele wieksze niz to, ktore opisalam. a jednak wiele calkowicie zdrowych par, przez dlugi czas ma problem z poczeciem. wiec to, ze 1000 razy sperma ladowala w okolicy twojej pochwy kiedy mialas owulucje i jeszcze nie masz dzidziusia, wcale nie oznacza, ze zajscie w ciaze w ten sposob jest niemozliwe.
[ Dodano: Sro 14 Lut, 2007 ]
Tremere - jakby co to masz tutaj link na udowodnienie mojej racji
http://www.seksuolog.org.pl/viewtopic.php?t=532
Lekarz seksuolog ma napewno wiekszą wiedze na ten temat niz ty.