| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Co o tym myslicie
Autor Wiadomość
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 17:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
To chłopak ma adorować i latać za dziewczyną, a nie odwrotnie.

Wyznajesz średniowieczne poglądy? Gdzie Ty zyjesz? Teraz to juz się tak nie da. Mężczyźni stają sie co raz bardziej nieśmiali, to co takie biedne kobiety maja robić?
Też tego nie pochwalam, ale może warto zaryzykować, przecież ona go nie po prosi o seks tylko o pójście do kina.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, ale lepiej niech sie lepiej poznaja - niech ze soba rozmawiaja w szkole.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 18:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w szkole, w kinie, w barze, w teatrze, w filharmonii, w nocnym klubie, w pizzerii, w kawiarni, w restauracji, na klatce, na podwórku, na ulicy ---- to nie powinno miec znaczenia, nie wazne GDZIE, ważne JAK zagada.
I w ogóle po co te cale szopki, że ktoś tam, jakis inny znajomy ble ble ble
Przecież ona ma język i nogi, może jej sie kurde nic nie stanie jak sama podejdzie.
Powrót do góry
madźźź Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 19:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spoko, zagadam... tylko jak zacząć i o czym gadać, żeby nie wyszło tak, jak kiedyś ? ^^
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jednak wyznaje to, ze to facet powinien latać za dziewczyną.
Ja kiedyś latałam za jednym facetem, i ciagle miałam wątpliwości co do tego, czy Mu na mnie zależy czy nie....aż w końcu zerwał bo inną sobie znalazł.
Kiedy to facet adoruje mnie, mam pewność, że Mu na mnie zależy

Aśka_93 napisał/a:

opetana wredna jestes

dzieki, wiem

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chocolate - BTW to By The Way - Tak na Polski to "na marginesie".

Memi - Staromodny jestem, fakt, wiem, ale cóż, jakieś swoje zasady mam i zawsze się ich trzymałem (Z małymi wyjątkami, owszem, ale JA uczyłem się na SWOICH błędach). Czemu o tym wspominam? Bo patrz o co pyta teraz autorka wątku - Co ma powiedzieć, żeby wyszło dobrze... Pamięć mi szwankuje, a czasu na przeszukiwanie wątku nie mam, ale strzelam że dziewczyna chłopaka jeszcze nie miała - I oczywiście chce żeby od razu wyszło IDEALNIE. I dostaje świra w domu, bo MY, źli ludzie nie dajemy jej złotego środka. Internet niszczy ludzi : )
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 22 Sty, 2007 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana napisał/a:
Ja jednak wyznaje to, ze to facet powinien latać za dziewczyną.
Ja kiedyś latałam za jednym facetem, i ciagle miałam wątpliwości co do tego, czy Mu na mnie zależy czy nie....aż w końcu zerwał bo inną sobie znalazł.
Kiedy to facet adoruje mnie, mam pewność, że Mu na mnie zależy

Ale tak to bys nie wiedziała, a przynajmniej miałaś pewność że jest głupi : )
Na facetów nie ma co czekać : )
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 11 Lut, 2007 12:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wedlug mnie jesli facetowi zalezy, to zrobi ten pierwszy krok. Jak nie to nie, po co mu zawracac glowe ? Oczywiscie są typy osób niesmialych... Ale możemy po prostu ich nie uwzględniać w rachubie ;P
Chociaż w sumie ostatnio zrobilam pierwszy krok, ale to bylo spontaniczne i bylo troche inaczej niz w sytuacji podejscia do prawie obcej osoby i zaproponowania kina. Natomiast dobry pomysl ktos mial z tym wzrokiem... to z pewnoscia mozesz robic, i na pewno nie ucierpi na tym Twoj honor Wink
Minęło juz kilka dni od ostatniego postu tutaj - i powiedz, jak tam sprawy stoją ? ^^

Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu