To chłopak ma adorować i latać za dziewczyną, a nie odwrotnie.
Wyznajesz średniowieczne poglądy? Gdzie Ty zyjesz? Teraz to juz się tak nie da. Mężczyźni stają sie co raz bardziej nieśmiali, to co takie biedne kobiety maja robić?
Też tego nie pochwalam, ale może warto zaryzykować, przecież ona go nie po prosi o seks tylko o pójście do kina.
w szkole, w kinie, w barze, w teatrze, w filharmonii, w nocnym klubie, w pizzerii, w kawiarni, w restauracji, na klatce, na podwórku, na ulicy ---- to nie powinno miec znaczenia, nie wazne GDZIE, ważne JAK zagada.
I w ogóle po co te cale szopki, że ktoś tam, jakis inny znajomy ble ble ble
Przecież ona ma język i nogi, może jej sie kurde nic nie stanie jak sama podejdzie.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pon 22 Sty, 2007 19:53
Ja jednak wyznaje to, ze to facet powinien latać za dziewczyną.
Ja kiedyś latałam za jednym facetem, i ciagle miałam wątpliwości co do tego, czy Mu na mnie zależy czy nie....aż w końcu zerwał bo inną sobie znalazł.
Kiedy to facet adoruje mnie, mam pewność, że Mu na mnie zależy
Wysłany: Pon 22 Sty, 2007 20:24
chocolate - BTW to By The Way - Tak na Polski to "na marginesie".
Memi - Staromodny jestem, fakt, wiem, ale cóż, jakieś swoje zasady mam i zawsze się ich trzymałem (Z małymi wyjątkami, owszem, ale JA uczyłem się na SWOICH błędach). Czemu o tym wspominam? Bo patrz o co pyta teraz autorka wątku - Co ma powiedzieć, żeby wyszło dobrze... Pamięć mi szwankuje, a czasu na przeszukiwanie wątku nie mam, ale strzelam że dziewczyna chłopaka jeszcze nie miała - I oczywiście chce żeby od razu wyszło IDEALNIE. I dostaje świra w domu, bo MY, źli ludzie nie dajemy jej złotego środka. Internet niszczy ludzi : )
Ja jednak wyznaje to, ze to facet powinien latać za dziewczyną.
Ja kiedyś latałam za jednym facetem, i ciagle miałam wątpliwości co do tego, czy Mu na mnie zależy czy nie....aż w końcu zerwał bo inną sobie znalazł.
Kiedy to facet adoruje mnie, mam pewność, że Mu na mnie zależy
Ale tak to bys nie wiedziała, a przynajmniej miałaś pewność że jest głupi : )
Na facetów nie ma co czekać : )
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 12:34
Wedlug mnie jesli facetowi zalezy, to zrobi ten pierwszy krok. Jak nie to nie, po co mu zawracac glowe ? Oczywiscie są typy osób niesmialych... Ale możemy po prostu ich nie uwzględniać w rachubie ;P
Chociaż w sumie ostatnio zrobilam pierwszy krok, ale to bylo spontaniczne i bylo troche inaczej niz w sytuacji podejscia do prawie obcej osoby i zaproponowania kina. Natomiast dobry pomysl ktos mial z tym wzrokiem... to z pewnoscia mozesz robic, i na pewno nie ucierpi na tym Twoj honor
Minęło juz kilka dni od ostatniego postu tutaj - i powiedz, jak tam sprawy stoją ? ^^