Rodzin o nazwiskach Kłobukowski, Kamiński, Sułkowski, Płonczyński, Słupecki, Mieszkowski, Kruczyński z woj. kujawsko-pomorskiego i mazowieckiego szukam.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Co w tym takiego wyjątkowego? Mój dziadek miał pięcioro rodzeństwa, drugi dziadek dwanaścioro, prababcia siedmioro. Jeszcze do niedawna tak duże rodziny były bardzo często spotykane.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Kiedys tata duzo mi opowiadal o naszej rodzinie z niedaleka z ktora nikt nie utrzymuje kontaktu...
Jakis czas potem nudzac sie na kompie wpisalam w gg ksywke ktorej uzywa moj brat ( skrot nazwiska ).
Znalazlam paru chlopakow o tej ksywce...
Do jednego odezwalam sie... Okazalo sie, ze to moj kuzyn. Nasi dziadkowie to byli bracia ( obaj niezyja ).
Utrzymujemy kontakt, dzieki nam nasi rodzice rowniez, poznalam jego braci i o dziwo okazalo sie, ze np. Jego brat ma 28 lat tak samo jak moj brat i kuzynka. On ma 23lata tak samo jak moj kuzyn. Ma siostre ktora ma tyle samo lat co ja itd itd
Czasem warto szukac.. a co smieszne... mimo tak dalekich korzeni jestesmy bardzo do siebie podobni
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Co w tym takiego wyjątkowego? Mój dziadek miał pięcioro rodzeństwa, drugi dziadek dwanaścioro, prababcia siedmioro. Jeszcze do niedawna tak duże rodziny były bardzo często spotykane.
No wlasnie. Mama mojej przyjaciolki (37lat) ma az piętnaścioro rodzeństwa
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."