Kiedys czytalem gdzies juz nie pamietam gdzie ze te durex play moga przedluzyc stosunek ale tylko u niektorych mezczyzn. Nie wiem jak to dziala, czy jak juz pada nasz sprzet to to sie naklada zeby powstal, moze to jest jakis rodzaj powerade
Jak tylko zacznie mi razić ta stronka to chętenie ci wyśle Joasiu komentarz o ile dobrze pamiętam Pawła..., ale głowy nie dam urwać bo teraz wchodzić ta stronka nie chce...
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 19:25
laniade napisał/a:
Jak tylko zacznie mi razić ta stronka to chętenie ci wyśle Joasiu komentarz o ile dobrze pamiętam Pawła..., ale głowy nie dam urwać bo teraz wchodzić ta stronka nie chce...
Oj już nie przesadzaj. Ta zabawka ma sprawiać wiekszą przyjemność co zwykle przyspiesza wytrysk, a nie opóźnia. A jeśli już to może dlatego, ze to "bzyczenie" przeszkadza i facet nie może się skupić na przyjemnosć
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Oj już nie przesadzaj. Ta zabawka ma sprawiać wiekszą przyjemność co zwykle przyspiesza wytrysk, a nie opóźnia. A jeśli już to może dlatego, ze to "bzyczenie" przeszkadza i facet nie może się skupić na przyjemnosć
Wiesz nie mam zbytnio czasu bawić się w wyszukiwanki dlatego możemy uzgodnić,że ten durex play przedłuża stosunek TYLKO U NIEKÓTRYCH mężczyzn bo innym często to wibrowanie przeszkadza. OO i finito
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 14:28
laniade napisał/a:
Wiesz nie mam zbytnio czasu bawić się w wyszukiwanki dlatego możemy uzgodnić,że ten durex play przedłuża stosunek TYLKO U NIEKÓTRYCH mężczyzn bo innym często to wibrowanie przeszkadza. OO i finito
Taaa... jasne.... nagadałaś głupot a teraz się nie chcesz przyznać. Nie chodzi mi o głupi komentarz tylko o wyjaśnienie: w jaki sposób ta zabawka ma przedłużac stosunek?
Przecież prezerwatywy przedłużają stosunek na zasadzie 'zmniejszania przyjemności', przez co trudniej osiagnąć orgazm. A ta zabawka ma zwiekszać przyjemność no nie? Więc ewentualnie nadaje sie dla facetów, którzy nie mogą osiągnąc orgazmu a nie na odwrót
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
SEKS
Posty w tym dziale mogą zawierać treści nieodpowiednie dla młodszych dzieci! Wchodzicie tu na własną odpowiedzialność!
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer