| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Szybsze dojrzewanie
Autor Wiadomość
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Cze, 2009 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a gdzie ja to napisalam? eliminiuje czlowieka jako MOJEGO POTENCJALNEGO mezczyzne, jest roznica?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Cze, 2009 20:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podkreślone "mojego"? Do tej pory to nie chodziło o Twojego, tylko o mężczyznę jako takiego, który owłosione staje się obleśny W OGÓLE - toż sama pisałaś o tym że jakieś pierółkowate firmy bazują na Twoim guście, tak? Odwracamy kota ogonem?
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Cze, 2009 02:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pomysl troche, skoro mezczyzna jest oblesny przez wlosy to nie bedzie MOIM FACETEM, ale nie zabraniam nikomu zyc, a wyrazac wlasne zdanie na tematy estetyki mezczyzn mam prawo? czy juz nie?
i te pierolkowate firmy to przedsiebiorstwa dzieki ktorym masz takie bajery jak sprzet domowy czy czasopisma, wiec wazylabym slowa zanim pojdziesz w tym za daleko. ja nie wlaze ci kompetencje.
Powrót do góry
pepe97 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 26 Cze, 2009 12:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere napisał/a:

wlosy sie po prostu goli

jak się zgoli to rosną jeszcze szybciej
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Cze, 2009 15:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to mnie zabiles
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Cze, 2009 22:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pepe - Stary przesąd, sto razy obalany.

Tremere - Sama dobrze wiesz, że mówisz jakbyś prawiła prawdy objawione, co mnie wyjątkowo drażni. Swoje zdanie przypisujesz jakiemuś tam gronu ludzi, co jest wręcz niedorzeczne. Tylko i wyłącznie o to mi chodzi, o czym zresztą dobrze wiesz : )
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Cze, 2009 23:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiem, ale mowie tak z przyzwyczajenia, postaram sie pamietac zeby dodawac do takich wypowiedzi wstep 'moim zdaniem' ;p
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 26 Cze, 2009 23:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi tam też włosy pod pachami się nie podobają, szczególnie jeżeli mężczyzna jest spocony... więc moze Tremere wcale nie ma tak odosobnionej opini Smile

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 27 Cze, 2009 17:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja - Nigdzie nie powiedziałem że jest w swoim zdaniu odosobniona, jednak wiele rzeczy pokazuje, że są kobiety którym albo jest to zupełnie obojętne, albo im się włosy podobają, gdyż uważają to za cechę męska.
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sob 27 Cze, 2009 19:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no mi sie wlosy na ciele bardzo podobaja, szczegolnie jak facet ma ladna klate i brzuch, mowilam tylko o spoconych pachac biggrin
Powrót do góry
wonx Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 27 Cze, 2009 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bleh... włosy na ciele są bleh...

Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Cze, 2009 02:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wcale nie są bleh :p ja wiem że europejczycy lubią wszystko co miękkie i gładkie, ale akurat wlosy na ciele sa boskie
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Cze, 2009 13:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - A to teraz mnie kompletnie zagięłaś. Myślałem że właśnie Ty jesteś zwolenniczką "ogolonych i wypielęgnowanych" : )
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Cze, 2009 16:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w zyciu! dla mnie wydepilowana klata czy brzuch to zbrodnia, tzn. jak ktos naturalnie nie ma wlosow to pol biedy. dlatego srednio podobaja mi sie europejczycy pod tym wzgledem, a ci zachodni to w ogole.
ALE - oczywiscie wlosy a higiena to dwie rozne sprawy, higiena musi byc mega! ;d
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Cze, 2009 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale nie powiesz mi chyba że higiena z włosami pod pachami (czy gdziekolwiek indziej) jest niemożliwa : )
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu