Wysłany: Czw 25 Cze, 2009 20:11
Podkreślone "mojego"? Do tej pory to nie chodziło o Twojego, tylko o mężczyznę jako takiego, który owłosione staje się obleśny W OGÓLE - toż sama pisałaś o tym że jakieś pierółkowate firmy bazują na Twoim guście, tak? Odwracamy kota ogonem?
pomysl troche, skoro mezczyzna jest oblesny przez wlosy to nie bedzie MOIM FACETEM, ale nie zabraniam nikomu zyc, a wyrazac wlasne zdanie na tematy estetyki mezczyzn mam prawo? czy juz nie?
i te pierolkowate firmy to przedsiebiorstwa dzieki ktorym masz takie bajery jak sprzet domowy czy czasopisma, wiec wazylabym slowa zanim pojdziesz w tym za daleko. ja nie wlaze ci kompetencje.
pepe97 Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Cze 2009 Posty: 18
Wysłany: Pią 26 Cze, 2009 22:30
pepe - Stary przesąd, sto razy obalany.
Tremere - Sama dobrze wiesz, że mówisz jakbyś prawiła prawdy objawione, co mnie wyjątkowo drażni. Swoje zdanie przypisujesz jakiemuś tam gronu ludzi, co jest wręcz niedorzeczne. Tylko i wyłącznie o to mi chodzi, o czym zresztą dobrze wiesz : )
Wysłany: Sob 27 Cze, 2009 17:10
Akacja - Nigdzie nie powiedziałem że jest w swoim zdaniu odosobniona, jednak wiele rzeczy pokazuje, że są kobiety którym albo jest to zupełnie obojętne, albo im się włosy podobają, gdyż uważają to za cechę męska.
w zyciu! dla mnie wydepilowana klata czy brzuch to zbrodnia, tzn. jak ktos naturalnie nie ma wlosow to pol biedy. dlatego srednio podobaja mi sie europejczycy pod tym wzgledem, a ci zachodni to w ogole.
ALE - oczywiscie wlosy a higiena to dwie rozne sprawy, higiena musi byc mega! ;d