| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Kolczyki
Autor Wiadomość
Tavion
Gość
PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 09:43   

Mhmh - panienka... ja za kolczyk w języku zapłaciłam 68zł... ale nie wiem jak u innych Smile A co do prezentu to nie wiem jak na to tata - jeszcze dostanie szału... Mr. Green

Pozdrowienia Kwiat
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

obydwoje dostaną szału i matka i ojciec, ale wiem że nigdy by się nie zgodzili abym mogła sobie zrobić kolczyk więc robie bez ich wiedzy =P

Numer Gadu-Gadu
2891618
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 22:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nikomu z was nie radze kolczyka w języku .. Mojej mamy kolezance cos sie z nim stało .. Poperostu nie moge go wyjjąc .. Powiedziala tez ze on bardzo przeszkadza ... Teraz jej facet bedzie jej czyms tam obcinal ... Ja NIGDY NIE ZROBIE SOBIE KOLCZYKA W JEZYKU !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 11:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie zabraniam wam opinii na ten temat ale ja prosiłam o odpowiedzi na konkretne pytania! Jak narazie tylko Tavion okazała odrobinę zainteresowania moją prosbą i odpowiedziała mi na pytania, i tak mnie nie odsuniecie od tego pomysłu więc nie ma co pisać, a że nie może wyciągnąć kolczyka to pewnie jej się kolczyk zaklinował (kulka na końcu kolczyka którą się odkręca) ale to może się zdażyć w każdym kolczyku do: języka, brwi, warki, pępka! poniewaz takowe są odkręcane.

Numer Gadu-Gadu
2891618
czarny_krzysiek Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 17 Sie, 2004 20:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kolczyki świetnie wyglądają i są bardzo fajne, tyle że te w języku to średnio, calowałem się w wakacje z dziewczyną która miała taki kolczyk i on troche przeszkadzał, bo było go czuć podczas całowania.

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 17 Sie, 2004 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

słyszałam że całowanie się z osobą z kolczykiem bądź jeżeli samemu ma się kolczyk jest dość ciekawym przeżyciem =] więc dziękuję że podzieliłeś się ze mną twoim spostrzeżeniem, a jak podobają się wam kolczyki w brwiach bo chyba też sobie zrobie, nie w tym roku bo tyle rzeczy naraz to by była już przesada. Albo w czasie mojej przyszłorocznej ucieczki z domu albo dopiero za dwa lata bym sobie zrobiła, a co wy o takim myslicie?

Numer Gadu-Gadu
2891618
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 17 Sie, 2004 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
. Albo w czasie mojej przyszłorocznej ucieczki z domu

Ty zartujesz ? :> . Chcesz uciec z domu ? Gdzie bedziesz mieszkac ? Skad bedziesz miala kase na utrzymanie ? Ile bedzie trwala ta ucieczka ? ... Zdaje mi sie ze tylko teraz tak mowisz ze uciekniesz ... mam nadzieje ze nie jest Ci az tak zle w domq .. :> .
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 15:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uciekam z domq bo nie chcą mnie puścić na woodstock, moja ucieczka będzie trwała od tygodnia do 2. Pieniądzę będę oszczędzać cały rok czyli dość dużo tego uzbieram do przyszłorocznego lipca, i wtedy poodwiedzam znajomych z neta i pojade sobie na woodstock gdzie będę mieszkać? mam nadzieję że moi znajomi przetrzymają mnie każdy chociaż jedną czy dwie noce, jeśli jednak nie to w całej polsce jest mnustwo takich motelików i hotelików a że jedna noc w takowym kosztuje mało będe sobie mogła na to pozwolić, nie i nie mówie sobie tego ot tak, naprawdę mam zamiar wyrwać się z mojego domu na ten czas, a u mnie w domu może nie jest tragicznie ale z każdym tygodniem jest coraz gorzej (w stosunku do mnie)...

Numer Gadu-Gadu
2891618
czarny_krzysiek Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 17:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

żadne to ciekawe przeżycie moim zdaniem, poprostu czuje się kawałek zimnego metalu(kulkę) na czyimś języku, i wcale nie jest przyjemne gdy takie cos dotyka warg i wnętrza ust, więc naprawdę nie polecam.
A odnośnie ucieczek z domu to mój brat uciekał 4 razy z domu i zawsze po 2 albo 3 dniach przywoziła go policja, to nie jest tak że można sobie uciec i jest się poza kontrolą (sorry wierzba ale naczytałaś się chyba za dużo książek idealizowanych), bo wszędzie jest policja która legitymuje i sprawdza(a rodzice napewno zgłoszą ucieczkę na posterunek) oraz wiele innych niebezpieczeństw(złodzieje, pedofile itp itd) i trudno tak sobie jeździć samemu po kraju bez opieki starszych bo złapią odrazu. A w żadnym hotelu bez pełnoletniej osoby nikt cie nie przyjmie.

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 17:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie ja nie będę sama jeździła po polsce, a pzoa tym zacznę powoli informowac o tym rodziców a na koniec napisze im może hm.. wiadomość, bede do nich dzwonić, ale nie powiem im gdzie jestem, wiem że nie jest to łatwe, ale wielu ludziom się to ujade, może będę jedną z tych której się uda, noi przyjade do domu dopiero po tym tygodniu czy 2.
a co do kolczyka, zrobię sobie, jeżeli mi sie nie spodoba to wyjmę, trudno stracę tę bańkę ale wyjmę..

Numer Gadu-Gadu
2891618
Czerwony Miś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja wam powiem tylko tyle kolczyk w jezyku mi sie akurat nie podoba, ale robcie co chcecie :]
co do uszu no to ja sobie sama robilam 3 dziurki... bo narmalnie 1 w kazdym uchu to mam od malego no i sobie zrobilam na lewym uchu jeszcze 3 czyli milam 4 ... zabieg byl bezbolesny a jak robiłam:
włożyłam kostki lodu do worka i przez 20 minut mroziłam nim ucho, poźniej sprawdziłam czy jest dobrze zamrozone popsikalam dezodorantem i nic nie poczulam wiec zamrozone , naostszylam wczesniej kolczyki nio i buuu i sie dziurka zrobila... a raczej 3...
no ale tak w 4 dziurce kolczyk mi sie zlamal jak mnie kumpela przytuliła :/ pozniej 2 nastepne jakies 2 tygodnie temu dojrzala moja matka i sie przeraziła bo mialam 2 duze kulki z ropa o ktroych wiedzialam , ale gowno z tym robilam tzn... nic z tym nie robilam... no i kazala mi wyciagnac, pryskła perfumem i zaczela rope wyciskac Crying or Very sad troszke bolało :/ a no w rezultacie do teraz sobie siedze w domq bez nawet 1 kolczyka i strasznie mi przykro i sie zastanaiwm czy by tu nie przebic prawego ucha, ale w prawym bee... w lewym sie przebija... no i mam dylemat :/

<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1639080
pussi Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 23:39   pussi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej!!ja mam w jednym uchu 2 dziurki:)tą drugą zrobiłam sama i nic nie bolało!!!bierzesz lód i przykładasz do ucha gdy zaczyna dretwiec bierzesz igłe wysterylizowaną i przebijasz:)to naprawde nic nie boli!!!a wygląda OK!!! pozdrawiam

wciąż oddalony i zaćmiony
Niczym szczyty górskie
zaśnieżony, zaciekawiony
Naprawdę inny, wyjątkowy..
po prostu w moje serce złowiony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3796760
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 09:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
A ja chcialam sobie przebic pępek Smile nawet starsi sie zgodzili Wink juz bylam z kosmetyczką umówiona ... ale D. sie nie zgodził <lol>biggrin no nic moze ma racje ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam nie popieram takiego wpinania sobie metali w ciało.. ale cóż.. różne są gusta.. Cool

Numer Gadu-Gadu
2902475
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

t otylko stany zapalne, choroby itp. same nieprzyjemności.. a chlopacy raczej nie lubią takich rzeczy na dziewczynach. Cool

Numer Gadu-Gadu
2902475
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu