| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Boję się śmierci!
Autor Wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 31 Gru, 2003 21:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie boję się śmierci tylko...wojny. A tym bardziej teraz jak z tym Irakiem. Chociaż to nie my mamy z nimi wojnę ale pomagamy im wrogom...A kiedyś słyszałam w telewizji,że oni chcą sie zemścić na wszystkich tych krajach...Od tej pory śni mi się wojna...I albo zawsze ja ginę albo ktoś z mojej rodziny... Crying or Very sad To jest takie okropne....Tego właśnie boję sie najbardziej na całym swiecie Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 01 Sty, 2004 12:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja się boję,że Saddam ucieknie albo go wypuszczą na wolność,a on.........zrzuci bomby atomowe!!!!!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 01 Sty, 2004 13:49   Saddam Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idda napisał/a:
Ja się boję,że Saddam ucieknie albo go wypuszczą na wolność,a on.........zrzuci bomby atomowe!!!!!!!!!!!

Wiesz ja mam może dziwne poglądy ale myśłe tak:
Jego braci zabili...i zrobili zdjęcia ich martwym ciałom i dali do gazet oraz pokazali w dziennikach...blee...teraz złapali i jego i myśle, że skoro jego braci zabili to jego tez zabiją...chodziaż nie słuszenie...wiem że był on zły i zasługuje na karę bo zabił wielu ludzi...ale uważam że nie powinno istnieć coś takiego jak kara śmierci...powinni go zamknąc do więzienia na dożywocie i jego braci też ale nie zabijać...myśle że nie wsadzą do więzienia tylko zabija a co dopiero wypuścić!!! Nie bój się napewno tego nie zrobią!! Saddam zabił wielu ludzi i uważają że to zły człowiek i zrobić okrutnie (bo tak jest) ale jaki oni dają przykład?? mówią że zrobił źle bo zabijał...ale oni też zabijają!!! Zabili jego braci i teraz jego czeka to samo! Ja bym nigdy nikomu nie pozwoliła umrzeć...nigdy nikogo bym nie zabiła...nawet za najgorsze przeiwnienie!! Według mnie powinni go wstadzić do więzienia z jakimś zaostrzonym rygorem z którego by napwno nie uciekł...i to dla mnie wystarczy...możecie się nie zgadzać...ale tak myśle...nie mówie że to dobry człowiek bo jest zły..ale jacy my jestesmy skoro skazujemy go i jego rodzine na śmierć?? Nie powinno istnieć cś takiego jak: kara śmierci... Crying or Very sad tak myśle

Numer Gadu-Gadu
730730
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 01 Sty, 2004 19:13   Re: Saddam Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gościówa napisał/a:
Idda napisał/a:
Ja się boję,że Saddam ucieknie albo go wypuszczą na wolność,a on.........zrzuci bomby atomowe!!!!!!!!!!!

Wiesz ja mam może dziwne poglądy ale myśłe tak:
Jego braci zabili...i zrobili zdjęcia ich martwym ciałom i dali do gazet oraz pokazali w dziennikach...blee...teraz złapali i jego i myśle, że skoro jego braci zabili to jego tez zabiją...chodziaż nie słuszenie...wiem że był on zły i zasługuje na karę bo zabił wielu ludzi...ale uważam że nie powinno istnieć coś takiego jak kara śmierci...powinni go zamknąc do więzienia na dożywocie i jego braci też ale nie zabijać...myśle że nie wsadzą do więzienia tylko zabija a co dopiero wypuścić!!! Nie bój się napewno tego nie zrobią!! Saddam zabił wielu ludzi i uważają że to zły człowiek i zrobić okrutnie (bo tak jest) ale jaki oni dają przykład?? mówią że zrobił źle bo zabijał...ale oni też zabijają!!! Zabili jego braci i teraz jego czeka to samo! Ja bym nigdy nikomu nie pozwoliła umrzeć...nigdy nikogo bym nie zabiła...nawet za najgorsze przeiwnienie!! Według mnie powinni go wstadzić do więzienia z jakimś zaostrzonym rygorem z którego by napwno nie uciekł...i to dla mnie wystarczy...możecie się nie zgadzać...ale tak myśle...nie mówie że to dobry człowiek bo jest zły..ale jacy my jestesmy skoro skazujemy go i jego rodzine na śmierć?? Nie powinno istnieć cś takiego jak: kara śmierci... Crying or Very sad tak myśle

No ja uważam tak samo ale jakby on uciekł... Crying or Very sad I to chyba nie jego braci zabili tylko synów...Takich dwóch...I oni nie,ze ich zabili tylko rozbili chyba coś tam jakiś budynek i tam oni byli.... Ale ja nawet nie o tym myśle Irak się zemści a Ci co my im pomagaliśmy to stchórzą!!!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 01 Sty, 2004 20:33   Re: Saddam Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja się chyba zabiję już teraz Shocked Wiecie,co mi koleżanka powiedziała?????!!! Crying or Very sad Powiedziala,że dla jakiegoś państwa budują taką bombę atomową,która rozwaliłaby całą Ziemię! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 01 Sty, 2004 21:07   Re: Saddam Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idda napisał/a:
Ja się chyba zabiję już teraz Shocked Wiecie,co mi koleżanka powiedziała?????!!! Crying or Very sad Powiedziala,że dla jakiegoś państwa budują taką bombę atomową,która rozwaliłaby całą Ziemię! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

raczej wątpię. gdyby wypuscili taką bombę zabiliby również siebie. to by było bez sensu...Ale nigdy niczego nie bałam sie tak bardzo jak teraz wojny!! Prócz wojny są jeszcze trzy nrzeczy, których się obawiam: piekło, coś związanego ze mną z moim wygladem i przeszłością Crying or Very sad i coś co jest związane z tym ostatnim i jeśli to prawda to wy wiecie o co chodzi Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad A tym bardziej jak to nie prawda to jestem jakaś chora...Psychicznie....

@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 01 Sty, 2004 22:26   Re: Saddam Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
coś związanego ze mną z moim wygladem i przeszłością Crying or Very sad i coś co jest związane z tym ostatnim i jeśli to prawda to wy wiecie o co chodzi Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad A tym bardziej jak to nie prawda to jestem jakaś chora...Psychicznie....

nie qmam.... możesz jaśniej???
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1340718
Cykoria
Gość
PostWysłany: Wto 03 Lut, 2004 21:41   

Co o tym sądzicie...
Ja najabrdziej w świecie boję się KOŃCA ŚWIATA! Śmierć mnie tak nie przeraża, ale koniec świata tak, tym bardziej że jakieś głupie media straszą mnie że to już niedługo...
1. Były takie trzy siostry którym objawiała się Matka Boska i mówiła im różne przepowiednie. Jedną z nich było, że po ich papieżu będzie jeszcze tylko trzech i wychodzi że Jan Paweł II jest ostatni (Nie do wiary)
2. Jakiś facet rozszyfrował biblię i tam jest napisane że w 2006 roku będzie wojna jądrowa i koniec świata! (angora)
3. Wojna w Iraku- straszą nas że sie będą mścić (wiadomosci)
4. Przepowiednia jakiegoś sławnego przepowiednika, że w 2006 roku będzie koniec. Ten facet jeszcze nigdy nie podał fałszywej przyszłości! (jakaś gazeta)
5. Podobno rosjanie chcą wywiercić otwór na jakimś lodowcu czy coś i chcą się dokopać do takiego jeziora które jest kilkadziesiąt km pod ziemią a wtedy ciśnienie może spowodować że cały świat zaleje ta woda z tego jeziora. (angora)
6. Podobno ma przyjść jakaś strszna epidemia w przeciągu kilku lat która zdziesiątkuje ludzkość na całym świecie (jakaś gazeta).
7. Wybuchy na słońcu i zmienienie się biegunów ziemi (Discavery)
Powiecie "to po co to czytasz?" Ale ja nie mogę, bo kiedy widzę na pierwszej stronie gazety jakiś temat to mnie do tego ciągnie... Nie wiem może strach...
Przeczytałam apokalipsę jaka jest napisana w biblii i to wszystko będzie mniej więcej tak wyglądało: "zniszczony świat, epidemie itd". Teraz kiedy słyszę, że coś np jest planowane na 2007 rok to mam wrażenie "PO CO SKORO JUŻ NIE BĘDZIE ZIEMI", panicznie się boję... czasem myślę, że nie mam po co się starać i żyć skoro i tak niedługo koniec- nie lepiej żucić szkołę i zająć się czymś co mnie spełni? A może wcale nie warto żyć? Wiecie... powoli to mnie zabije...
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 04 Lut, 2004 09:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie martw sie i pod żadnym pozorem nie rzucaj szkoły. Te wszystkie przepowiednie to po prostu moga być bzdury bo te szmatławce i telewizja puszczają to i drukują własnie po to żeby zaciekawić ludzi wiadomościami. Powinnaś dalej uczyć się jak uczysz i wogóle, tylko w miedzy czasie zamiast tego co możesz a nie chcesz robić zrobić to co chcesz. I pamiętam jeżeli masz coś zrobic jutro, zrób to dziś, będziesz miała więcej czasu na przyjemności..

Numer Gadu-Gadu
2891618
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Lut, 2004 00:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wierzcie w przepowiednie, jakkolwiek wydawałyby się prawdziwe.
Od 1998 roku, co roku ktoś przepowiada koniec świata.
Wszyscy tutaj przeżyliśmy już przynajmniej 6 końców świata i nadal żyjemy. Przeżyjemy też ten z 2006 roku.

Lodzia

PostWysłany: Wto 24 Lut, 2004 09:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja boje się śmierci przez zamordowanie.
śmierć naturalna jest lerzejsza._________|__
|
:-(

BÓG NAS PRZYŚLE KIEDY BĘDZIE CHCIAŁ!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 24 Lut, 2004 18:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niejestscie jedyni.
Mam takie momenty ze mysle, o smierci. jak to mozliwe... ze jesli nagle przestalabym istniec. niemyslalabym nieczula, niewiedzialam, niedotykala, niechodzila, nienylkoby mnie i tyle, niepamietala chwil, poprostu takjakby zmazac to wszystko co zaistanilo. wtedy sie wzdrygam doslownie. i popadam w krotkiego dola. widze wtedy ze ten czas musze wykorzystac. jestem wierzaca, ale jakos boje sie tego wszystkiego. mam ciocie, co miala smierc kliniczna. opowiadala tak jak kazdy : identyczna wersja: byla w ciemnym tunelu, aprzednia byla jasne swiatlo, a po drugiej stronie chyba jakias laka pelna kwiatow itp.. cos takiego, tylko ze bylam mala jak to slyszlalam iniepamietam dokladnie. ale wtedy nabiera sie nadzieji.
ale czy w niebie, napewno zobaczymy swoich bliskich? w jakim oni beda wieku? w takim kiedy umarli? beda tak samo wygladac? nadal beda sie tak nazywac, nadal bedziemy razem. a osoby ktore maja klopoty i z tym umra, to co? w niebie sie to naprawi? w niebie wszyscy bedziemy mieszkac razem? bedziemy latac i wszystko bedzie przezroczyste jak chmurki?
a moze bedzie tak jak tutaj. a mi si eywdaje niebo ze bedzie wszystko takie "przesiakajace" w nasze cialo, takie mgławe. i mam też takie wizje że niebo jest nad chmurami i to taki strych. jak bylam mnaka to jewidzialam tak
ze to bylo takie zabudowane trojkatne pomieszenie taki korytarz bez konca, taki wyskosciowo 2 metry i szerokosciowo moze ze 3, i taki brazowy. na koncu nich jasne swiatla. a po bokach taka jerozloima, ludzie glodujacy, wiemz e to najgordsza wizja, i chyba to raczej taka piekielna, ale to byl taki niebny strych.
bez sensu.
teraz widze niebo takie zamglone. przeciez skoro mowia nam ze niebedziemy ieli caiala fizycznego, to czy bedziemy tak samo wygladac? czy kazdy bedzie taki sam? ja chce byc taka jaka jestem, niechce wygladac jak kazdy, chce sie czuc soba. chce miec naewt te 158 cm, chce byc w brzuchem na wierzchu, a niechce byc taka jak wszyscy, boje sie smierci. tyle to moje stwierdzenie i przemyslenie.
BOJE SIE>
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Wto 24 Lut, 2004 19:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

witam
co do tego odszyfrowania bibli
to 100% prawda.
wielu fizykow, matematykow najbardziej znanych na swiecie, chcialo to obalic, jednak... nieudalo im sie. to prawda. KOD BIBLI istnieje.
POwstala ksiazka kod bibli i kod bibli 2.
Jedne z moich najukochanszych ksiazek.. wciagajace jak nic innego. niewyobrazacie sobie jakie swietne.
Pewien Rips. niepamietam imienia. chyba matematyk odszyfrowal wraz z michealem drosnienm biblie. tak,tak,tak. poprzez komputer, opracowali pewien program, co wyciaga np. co 4 litere umieszona w bibli. wsyzsko bylo tam przepowiedziane- atak na world trade center. bin laden, wszystko! zabicie isaaka rabina. rips i drosnin wiedzieli o tym rok przed jego smiercia! napisali mu list, jednak on ich wysmial. w 2 czesci ksiazki jednak bylo napisane o tym 2006 roku, jednak.. pewna przepowiednia niespelnila sie, i zaraz potem odkryli kolejny szyfr! odkryli napis w stylu ze cos tam to moze sie zmienic, tylko ze w bilbli i tym kodzie niejest typowo napisane pelnym zdaniem, sa slowo niedaleko siebie np: duzy budynek, samolot, bin laden, tragedia. i sa w okolicach napisane te wyraz, po ukosie, np z 12 odstepu literowym. pionowo poziomo.
wiec na kazda tragedie J E S T wyjscie. przeciez wiemy ze mamy my ludzie wlasna wole a bog niczego nam niekarze. wiec niemozliwe by bylo zeby w bibli napisane bylo ze to sie napewno stanie. wiec wszstko jest odwracalne,
wiecie co jest w tym wsyztskim najciekawsze?
ze w bibli znalezli w kodzie slowa o pewnym obelisku, kluczu do kodu bibli,jakims oceanie i miejscu gdzie to moze byc.
rips i drosnin chcieli sie dostac w to miejsce, jednak to bylo chyba miejsce jakiejs wojny i niechcieli ich wpuscic. bo ten obelisk moze byc gdzies w ziemi chyba czy w oceanie, cos takiego bylo. a na tym wlasnie obelisku jest ten "klucz" kodu bibli, niewiadomo jak to interpretowac. moze to odpowowiedz? kto jest stworca.
naprawde bardzo mnie umocnila nietylko w waire ta ksiazka. ten drosnin czyli autor, niejest wierzacy w przeciwienstwie do ripsa. ksiazka w formie jakby dziennika-pamietnika.
a jaeszcze jedna ciekawostka.
z ciekaowsci drosnin wpisal slwo do wyszukania: rips.
i wiedzie co sie znalazlo? w miejscu gdzie w bibli pisalo, jak na szafirowych kamieniach ktostam zapisal jakis kawalek bibli. od tylu bylo slowo... rips przepowiedzial,
bo szafir po hebrajsku to od tylu rips...
nniewiarygodne.
Powrót do góry
Moderator

PostWysłany: Wto 24 Lut, 2004 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mialam jescze kiedys taki sen, ze jakies znaki sie na niebie ppojawialy, a potem wyrosl przed moim domem wulkan! BOZE! co za sny...
w ogole mam starchy po programach typu niedowiary...grr
Powrót do góry
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 24 Lut, 2004 23:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co do tego końca świata.... kiedyś pamiętam, że baaaardzo się tego bałam... byłam sporo młodsza niż teraz (dokładnie roku nie pamiętam) i astrolodzy przepowiadali koniec świata na dany miesiąc... A taki jeden, właśnie niby nieomylny podał dokładną datę... jejq... jak ja się bałam... Ale jak widać przeżyłam biggrin Po tym doszłam do wniosku, że nie warto wierzyć w to wszystko... Ludzie są omylni... Próbują odszyfrować gdzieś ukryty koniec świata... Ale po co?? Czy nie lepiej żyć w błogiej nieświadomości?? Bóg i tak zrobi co zechce...

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4715251
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu