a ja nadal nie mam simsów 2, bo mój głupi kuzyn jest rąbnięty i kłamie że mu się popsuły a to nieprawda
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 10 Gru, 2004 23:03
A mi miala pozyczyc kolezanka - najpierw gadalam na gg, przyniose na pewno, zapomniala. Potem na telefon, zeby jej sie wrylo w pamiec, ale nie - zapomniala. A kiedy juz bylo pewne, ze przyniesie, nie przyszla do szkoly.
The Sims 2...Moje marzenie.Moja qmpela miala mi przegrac ale jakos podobno jej nie chodzi.Jakos je wykombinuje sobie ale napewno nie kupie orginalnej-szkoda mi kasy.
A ja nie stety musze mieć orginał bo mój "cudowny" tata się nie zgadza na przegrwane ponieważ "sims" mial przegrywane i cały system mi spieprzyły ... więc jestem na etapie zbierania kasy na cudowna gre "Sims 2 " ...
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 22 Gru, 2004 12:52
Choc Ten Temat Był Dawno To Powiem Że Ta Gra Jest Supcio....Nawet Awansowałam I Poleciałam W Kosmos A Grafika Jest Cool
ja mam simsy 2 , są cool ... a czy wie ktoś jak robić własne kolory obiektów ??
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 22 Gru, 2004 19:44
aska napisał/a:
ja mam simsy 2 , są cool ... a czy wie ktoś jak robić własne kolory obiektów ??
Z tego co słyszałem, to jest to niemożliwe... aczkolwiek mogę się mylić.
Ale mam coś, co może Ci się przydać.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 22 Gru, 2004 21:18
Nio, mam simsy od kolezanki... Calkiem niezle sa, a grafika... no w pelni trojwymiarowa, ale tak... cieniowanie narysowane na postaciach itd...
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 22 Gru, 2004 21:44
AmazonkAA napisał/a:
to moze sama pojdz do niej do domu po te gre?
Bylam u niej po lekcjach tego dnia, co nie przyszla. Nie bylo jej, haha A tak, zrby chodzic codziennie, to mam troche za daleko. Raz nie przyniosla, bo miala maly plecaczek i jej sie niezmiescily! Wtedy nie wytrzymalam i powiedzialam jej, ze jest takim debilem, ze az mi jej zal, ale byla za glupia, zeby to skumac, wiec mam teraz Simy 2 od niej